Rådmansö

Har sovit hela dagen, var så trött. Jag och Nathalie skyndade oss till Rådmansö för att pressa de sista timmarna men vi fick ingen färg :P Är här just nu. Vi ska åka till Fejan imorn! Ska bli skitkul. Kan vi pressa ordentligt och bli bruna :D Ska på kryssning på onsdag också med Ida! Hade helt glömt bort det, de va därför vi skulle vänta på Helen då hon är ledig på onsdag. Men vi åker imorn istället tidigt. Ska åka passbåten, kostar väl en ordentlig penning men lika bra så man får något gjort under veckan. VI har hyrt film ikväll. Så nu sitter vi framför tv:n och käkar popcorn och dricker cola ;) Angelica skulle ut och övningsköra nu så Nathalie satte på en skit film, därför jag skriver på bloggen istället. Har spanat in en telefon som jag vill ha, men beroende på om jag ska utomlands vecka 29 så vet jag inte om jag har råd. FInns ju begagnade grejer men då vet man ju aldrig om det är nåt fel på det. Bättre att köpa nyt direkt! Vi var i Täby en sväng och i Arninge också idag innan vi kom ut till landet jag och Nathalie. Hittade en jättesnygg rosa kort jacka men har tappat bort min kamera under helgens äventyr så kan inte ta några bilder :/ 


Kapellskär

Har suttit konstant framför datorn en timme nu och har fått värk i ryggen haha! Har inte suttit vid datan på jättelänge så jag meckar med alla bilder och så från helgen som gått. Kan inte drömt om bättre helg än denna faktiskt! Var på mobergs igår och det var ett jäkla ös! Helan körde så hon var nykter iaf ;) Även fast ett par stureplanare som hängde i Norrtan försökte hälla i henne champange :P Hade jättekul idag. Var med hela gänget och solade. Brände mig såklart. Men såg till att smörja in mig ordentligt med solkräm, typ 30. Hade tänkt att köpa solskyddsfaktor 50 först ;D haha!! Var på väg till städet jag och Nathalie efter en soldag i Kapellskär, då gick jag rakt in i en grej så det blev ett jätteblåmärke på benet.. Fan vad ont det gjorde. Så gick hädanefter det som en pingvin typ..

Mitt knä ju har svullnat så in i bängen. Men det går att knalla runt iallafall...Känns bara som att jag inte ska anstränga mig för mycket. Det värsta med mig är att ja inte kan sitta still heller..Får se om det går ner annars får jag ringa doktorn imorn. Fast jag hatar att gå dit för att man får bara en kommentar att man inte kan göra nåt sen är det bara att gå hem:P Nej nu låter jag som morsan mig, Miss negativ ;) Är hemma nu och tog med mig Nathalie. Imorn ska vi försöka komma ut med någon båt och pressa :D Även fast jag bränt mig får jag köra på eftersom jag är ledig denna veckan. Och jag lär väl inte komma utomlands heller så thats it! Sola på!


Ta me fan... jag har bränt mig

Nu har jag bränt mig så in i helvete! Har ont mest i benen. Fattade inte att det kunde ta sig så mycket i solen här i Sverige haha! Ja får stå mitt kasst helt enkelt :P Ser ut som en kräfta! Har svullnat upp i ena knät såg jag nyss, inte konstigt att jag går som ja en jag vet inte vad. Kan inte ens böja mig ner..Hah nog talat om det. Vi hade iallfall trevligt på vår soldag med picknick jag och brudarna. Vi tog med alla tre hundarna och såklart skulle dom hoppa i vattnet och sedan komma upp vid våra handdukar och saker och ruska av sig allt vatten. Man blev skogstokig på dom. VI bara stod där och skrek för jämnan att hundarna skulle lugna ner sig... Tog faktiskt ett dopp jag!


Nu har jag precs jobbat klart på donken, ska iväg till städet om ett tag men är hos Jerry just nu så jag vet inte om jag ska ta och sova en stund. Sov typ 2,5 timme inatt. Vi var på både teatern, trädgårn och Mobergs igår. Vi blev så förbannade när vi kom till mobergs och de inte va en enda kotte där. Dessutom fick vi inte ha tröjor på oss inne.Tydligen ska man väl gå runt neck eller? diskriminerande faktiskt. Vet inte hur det blir ikväll, om de blir utgång med Issa, fast hon ville inte dricka nåt, och jag har ju jobb imorn också. Helen orkade tydligen inte dra ut så jag vet inte alls om det blir nåt för över huvudtaget. Jag känner ju knappt nån heller :P











Picknick imorn!

Har jobbat extra idag :D Har tom hunnit tvätta! Gick med morsan till Konsum för att köpa lite smått och gått till imorn då jag helan och issa ska sola ute vid skärgårn! Tog en bild av allt också! Ska bli jätteskoj ;) Ska ta med Angelica och Nathalie också. Sen ska väl Issas hund och Helans hund följa med. Hade tänkt och ta med Elsie men vet inte om det är någon idé eftersom hon löper. Ska åka hem till Issa på landet nu så jag redan befinner mig där imorn ;) Bye bye


..

Har inte tid för töntar...that´s it

Vill åka utomlands!

Ont i skallen nu! Var tvungen att sätta på Håkan musik direkt för att lindra värken. Har jämt ont på vänster sida, hur det nu kommer sig?! Har haft en plötsligt skärande känsla vid hjärtat flera dagar i rad också.undrar vad fan det kan vara. Har säkert åkt på hjärtsäcksinflammation eller nåt liknande...Eftersom jag fortfarande är sjuk och ensvisas med att ändå köra på så förvånar det mig inte att jag aldrig bir frisk eftersom jag inte hinner vila :P Kan ju inte sitta still.

Har jobbat typ halva dagen först sen en halv dag till idag :P haha hur det låter. Åkte och käkade pizza med Jerry, hans morsa och Rasmus. Köpte med mig donken käk också nyss, sitter hos Jerry nu. Skulle ha skickat iväg ett paket för en vecka sen. En klänning i som jag köpt på tradera. Eftersom jag fick fel storlek så måste jag skicka tillbaka den jag fick först och få den rätta storleken tillbaka. Jäkla meckt med andra ord! Sen har jag köpt Paris doft Can can, den luktar ju himmelskt gott!

Har bokat in en soldag på fredag med Helan!
., Var inne på resebryån idag, försökte hitta en sista minuten resa nånstans. Vill helst åka till Cypern men de är så himla dyrt för en veckas resa, typ 6500 spänn! Nej de är det inte värt...I helgen ska ju bruttorna gå ut för en gångs skull men jag ska ju arbeta så jag kan ju inte ha nå skoj jag! Om inte på fredag men då kunde inte Issa, hon skulle va hundvakt. Så då får det bli jag och frugan! Kände för att åka på kryssning igår, var så sugen på´t. Vill bara hitta på massa roliga saker, typ åka genom sverige! Ska bara jobba på lördag och söndag sen är jag ledig en vecka!

Tog en fin bild när jag åkte mitt i natten igår ;D



Ey whaat!

Tjeeena ;) Kollar in en massa filmer jag vill ha. Funderar på att gå med i en filmklubb eller nåt eftersom när jag laddar ner så tar de så trög tid.. Har inte tid att vänta. Sen gör jag ju inget annat än att ser på film, finns nästan inget bättre! Har jobbat och ska jobba extra ett par timmar imorn med. Först på dagen sen komma tillbaka och jobba igen. Lika bra att tjäna stålar! Var tvungen att göra storstädning när jag kom hem till morsan..Några ungar skrek på mig när jag gick till porten, antagligen dom där snorungarna morsan släpt in i lägenheten och låtit dom rota runt här! Helt otroligt, vad tänkte hon med?! Jaja, ja får säga åt dom när ja ser dom nästa gång. Kan ju sno grejer ta me fan..

Har solat idag. Satt utanför Flygis och där blir de ju stekhett. Har råkat spilla två ggr på mina vita tröjor. En gång cola och andra gången glass.. Typiskt mig jag som inte har tid att tvätta imorn. Hittade föresten en gammal bild på mig och Jenny från Eskilstuna. Tror att denna togs för typ två år sen. Vad annorlunda man kan se ut på sån kort tid.


Snurrig i bollen

Solig dag detta. Träffade Issa och Helan efter jobbet och vi käkade på mc donalds. Sen drog vi till Flygis för att handla då jag märkte vart fan är bilnycklarna?! Jag pratade med Marina i telefon och märkte inte vart jag lag dom när jag parkerat. Helt virrig!! Dom låg under väskan på passagerarsätet fast jag vet att jag tittat där en gång redan. Aja huvudsaken var ju att jag hittade dom iallafall! Här är nån jäkel som gömt sig bakom draperiet nedan..


Grannfejden!?!

Vart klar med städet för typ en halvtimme sen :P Ja gjorde riktigt ordentligt rent! Ringde och frågade Helen hur det gick med hennes hund Gizmo idag, som inte kan vara i hennes lägenhet eftersom han gnäller och ylar för mycket när Helan är borta. Hon behövde ju ha hundvakt idag eftersom hon skulle jobba. Och eftersom stackaren har fått klagomål över att Gizmo låter när han är ensam hemma och grannarna klagar så får kommer hon ju antingen få flytta eller sluta jobba helt enkelt. Folk verkar ju bara sitta hemma hela dagarna och försöka klaga på andra. Andras hobby kanske? Nästan grannfejden detta ;) Hoppas det löser sig för stackars Helen så hon slipper sitta och åka till Rådmansö för att lämna hund varenda dag! Jag menar det var ju därför hon flyttade dit till Grind, för att det ska kosta mindre i bensinstålar fram och tillbaka till Norrtälje som hon alltid åkte förut. Men då blir det väl ändå samma kostnad om hon ska behöva sitta och köra varje gång ut till landet med hund för att ha hundvakt. Attans att jag inte bodde här i Norrtan för då hade jag ju kunnat ta hand om han!! Griniga tanter är inte roligt att ha som grannar.. Morsan verkar ju livrädd själv för sina grannar eftersom hon inte har något ljud på tv:n hemma, men katterna låter och det gör tydligen ingenting ;O haha! Hon blir så nervös att grannarna ska klaga..Man borde flytta ut i skogen så inte en jäkel hör en..

För att helt börja prata om något annat lite roligare har jag fastnat för Håkan Hellström som sagt. Har kollat in lite bra bilder att kanske skaffa en stor plansch och ha som tavla hemma med en ram till? Ta och lyssna lite på Håkan nu ;)


Har kollat in Marilyn Monroe tavla också som är så himla fin men får se! Vad tycker ni, Håkan eller Marilyn? Kommer sluta med båda två kan jag gissa på! Här kommer ett par sköna bilder på Håkan iallfall ;) Vilken tycker ni är bäst? Jag håller mig till den första av alla.








Åkt på en rejäl smäll

Riktigt trött idag! Har fått en smäll när jag hamnade i diket i fredags. Tror jag iallafall. Har så jäkla ont i vänster sida av ryggen. Måste slagit i nåt ordentligt! Var med Issa igår och kollade på typ fyra filmer. Satt konstant ner i ca 4,5 timmar haha! Imorn är det måndag igen! Ska rulla iväg på städningen nu, har inte lyckats börja med det än och det är ju för sjutton sista dagen idag.. Ajöken löken



Naaaw !

Den här kommentaren fick jag på en sida ja e medle på: "Det ar tjejer som dig man drommer om att fa hamna i ett paradis med.." Smörig kanske och väl använd till alla tjejer kanske men var fin ändå <3

Attans skogar

Har ont i pallet! Ville bara att ni skulle veta det, gick nog in i massa träd och buskar igår...

Snygging där ;)

Vilken klockren midsommar! Har nog aldrig druckit på Midsommar tror jag? Alltid jobbat varendaste år. Jag va i Farsta, hur jag hittade dit vet jag inte, svängde höger vänster och så kom jag fram iallafall. Hälsade på Andreas och hans kompisar. Vet inte hur många shottar det blev men full blev jag iallfall. Jag till och med kravlade mig upp för ett dike in i skogen och skulle kissa, hade inte med mig papper och ändå var jag tvungen, det är emot mina principer alltså. Förstå hur full jag var. haha. Kommer inte ihåg allt. Vaknade upp imorse och mådde inte så bra, inte i halsen heller. Förkylningen sitter i fortfarande! Blev något missförstånd imorse då jag trodde alla hade dragit, så jag åkte hem, men Andreas var ju kvar :P Och jag bara stack, klockrent att jag inte fatta..Så nu blev det helt knasigt.. Ska träffa Issa nu och käka lite, måste bara ta en dusch först. Lyckades få in en jätteschyst bild på mig med peruk och hela köret. Bästa midsommar bilden nånsin! Eller hur? Haha kan man se fulare ut än så här? ;)



I LOVE HÅKAN!

Håkan Hellström alltså, en sommargud i mina öron! Nån som håller med? Ja ingen kan ju säga emot ;) Han är för härlig alltså! Kommer aldrig glömma förra året på Hulstfred, den enda jag ville höra på, han spelade typ sist av alla på festivalen. Dessutom tittade jag på Festival filmen nyss och hörde Håkans låtar hela tiden, blev tokig. Han texter sätter sig verkligen.


DUNDERFÖRKYLD!

Har tagit ett par bilder på det jag köpte igår. Har lagt upp ett par auktioner på kläder på tradera nu för jag måste ha stålar! ;) Jag har köpt grejerna själv från tradera, det mesta iallafall. Men eftersom jag inte använder det då det mesta är för litet eller för stort så är det lika bra att få stålar för det istället för att känna mig ledsen varje gång jag öppnar garderoben och ser något fint jag inte kan ha :( Haha jaja...Morsan har köpt jordgubbar och ett paraply till mig idag! haha :D vilken blanding.. Bra att ha när jag "måste" gå från parkeringen långt bort då jag parkat min kärra och det regnar. Hoppas jag blir frisk till imorn, skulle jobbat idag men var tvungen att sjukanmäla mig! Har nästan dåligt samvete för att jag inte går till jobbet ändå ,men igår var det nästan för jobbigt, kändes nästan som att jag skulle svimma faktiskt. Har fått träningsvärk i benen fast jag inte ansträngt dom, Antagligen för att jag hade ont i dom hela natten.. Dom har ansträngt sig själva eller nåt :P Kanske drömt att jag sprungit eller nåt :P








Kurat ihop mig.

Nu har jag blivit sjuk. Kände redan när jag jobbade att det var på gång, Å andra sidan för ett par dagar sen, men de slog till ordentligt idag. När jag slutade och var på väg hem så blev jag dunderförkyld på bara en halvtimme! Helt troligt, bra till midsommar också ;) Ligger hemma nu oh tittar på Ice Age och snyter mig hela tiden. Längtar tills Ice Age 3 kommer på bio, det är väl nu i Juli. Den måste jag bara se!
Var i Täby idag med Angelica och Nathalie, köpte ett par schysta grejer, ett par leggings, ett par skor och en tröja! Sen var vi och åt på Kungshallen och jag gick till City Akuten. Jag sa att jag aldrig  får något svar på vad för nåt som pågår i min kropp, blir ju sjuk jämt! Men det verkade vara vanligt virus som alltid och det går ju inte att göra nåt åt
Haha måste berätta något annat kul. Helen har bytt nr och så klart skrev hon ett meddelande att jag kunde ta bort hennes gamla och spara det nya. Det skickade hon från hennes nya nr. SÅklart skrev hon ej vem det var ifrån så hur skulle jag veta att det var hon?:P haha klantskalle


Börjar bli sjuk

Tjiingeling! ;) Fick springa in till piercing snubben idag och köpa en piercing eftersom den jag har nu innehåller nickel. Ska koka den när jag kommer hem till morsan och försöka att inte göra mig illa :D Har jobbat hela kvällen, sen när jag precis kom på att jag slutat och trodde jag skulle få gå hem, kom jag ju på att jag har ju städjobbet idag!! Aa, de var bara att kila iväg till det då! Drog på en rem så jag blev klar rätt snabbt. Har tvätt tid imorn bitti kl 07.00!! Lika bra att pallra sig upp i tid liksom :D Sen ska jag, Angelica och Nathalie in till Täby och kika lite! Ska bli kul. Jobba imorn igen ändå tills fredag, lika bra att ligga i så man får pengar. Jag är helt säker på att jag kommer bli sjuk nu också! Har en klump i halsen och har haft de sen igår, imorse då jag vaknade hade ja skitont :/ Någon annan som börjar bli sjuk?
Nånting annat som faktiskt är bra är ju att det har vart lite sol idag! Nej nu måste ja dra till morsan ajöken


Gott?!

Jag och Jerry lyckades bränna pizza efter vi kom hem från Mobergs i fredags natt. Vaknade efter två timmar då vi lyckats somna. Brandlarmet gick och det var rök i hela rummet, inte vaknade vi av den lukten heller, inbränd lägenhet haha! Det stinker fortfarande hemma hos honom..Så här såg pizzan ut, Kanske inte bästa reklamen för Grandiosa Pizza ;) haha!


Chock!

Fick hem mina snygga tights idag! Knallrosa! haha, jag vet inte när jag hade tänkt att knata runt med dessa men ja det kanske är bra att ha som morsan säger! ;) De är sköna att ha på sig iallafall. Köpte dom på tradera, de skickades tydligen från Usa.. hm, ja 30 spänn var ju inte så farligt!


En kompis under huven?! great ;)

Hittade en del av ett inlägg om svar på en bilfråga när jag kikade runt på internet.
Har själv lite problem med min kärra att det låter som inåt bängennär jag gasar på för fullt. Vet inte vad det är och ingen annan verkar veta heller.
Tyckte inlägget var så klockrent så var tvungen att ha med det här på bloggen:

                                                                                                           

"Vad jag tycker att du ska göra är att kolla om vinandet kan komma från någon annan del av motorn ex.vis. generatorn som ibland kan vina
rätt mycket när ett lager är på gång. Klart att det är svårt att kolla eftersom det bara hörs när du kör (
du kan ju inte ha en kompis under huven när du är ute och kör)"

                                                                                                         

Tog med en bild på min snygging ;)



Efter regn kommer solsken

Vilket pissväder hörrni! Fy blää.. Såg att jag inte hade skrivit ett skit sen den 9:e! Helt otroligt vad dagarna rullar på. Har jobbat hela förra veckan + helg. Drog ut på mobergs i fredags då alla andra tog studenten! Kände att nåt kul kunde man ju ha. Så jag, Marina och Jerry drog ut och hade skitskoj :D Hamnade med på en bild där bakgrunden tycks ha suddats ut lite :P Coolish.. Ska jobba hela veckan här förutom lördag söndag, men då har ja ändå städ så då kan man ju ändå säga att ja int är ledig :P Var ledig idag hä rmen sitter just nu på Kullängen och jobbar! Ska snart sluta ändå så lika bra att skriva så jag inte glömmer det sen för då har jag annat att göra. Har typ inte tvättat på evigheter så lika bra att köra ett par maskiner om jag hittar någon tvätt tid imorn. Tappade min navelpiercing för ett par dagar sen. Jagade folk i Norrtälje efter ett smycke, fick låna ett av Kim men sen när jag hade det i en dag började det klia. Nickel!!! Fan jag är ju allergisk. Så det ser värre ut nu än när jag stack igenom en nål för att först få igenom piercingen haha!


Rare Fashion

Vad tycker ni om den här klänningen? Har spanat in den ett tag nu när den kommit i fler färger!!


Pink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM


Städat bilen

Har jobbat hela dagen. Kändes faktiskt skönt att ta bilen när ja ändå hade två jobb att åka till. Har vart duktig och tvättat av bilens rutor, sen insidan på bilen har ja städat, dammsugit och torkat av :D Nu ska ja bara tvätta bilen också, får göra det imorn. Torkade fälgarna med fönsterputs, inte har man råd att köpa en smörja till varje bildel heller :P Gick lika bra det! Vart alldeles skitig om händerna så jag såg ut som en karl som höll på att mecka ;D

Det var en spännande filur som ringde och jag vill så gärna berätta men jag får inte. Det är ju om ett program som hörde av sig till mig.. Ska väl gå på en andra intervju för dom tyckte jag var så härlig! Så skoj! Är jättehungrig känner ja nu. Hinner knappt nånting. Min kära mor var i Solna idag och köpte ett säsongsmärke till mitt parkeringstillstånd så jag får parkera hela sommaren utan att betala. skööönt! Fast det kostar ju också några slantar. Föresten, har alla fått skattestålarna ännu? Om ni får tillbaka vill säga? Så bra att vara lite rikare säger jag. Men ska spara mina stålar till en resa nån gång i sommar om jag får till någon som kan åka med. Känner knappt nån heller :P haha.. Nej imorn blir det hundvakt på Rådmansö, upp tidigt! Ska förbi Rolf också och kika lite på bilen och höra hur det är med lille Rolf. Det var ett tag sen. Heyyy


U2 Beautiful day

Kanske inte bästa kvalitén men hittade ingen bättre än denna. Den är ju störtskön! Ett måste att lyssna ;)


Jordin Sparks Freeze


tjingeling

Har ni tänkt vad många ggr man vill stanna på vägen när man ser en stor sommaräng bredvid motorvägen? Jag blir helt galen och tänker undrar när jag ska få tid att ligga där och titta upp i himlen liksom.. :D Har slöat hela dagen, inte gjort ett skit, jätteskönt! Ska vara hundvakt åt Elsie på onsdag. Tänkte hälsa på gamla grannarna också på en gång och svänga förbi Rolf också. =) Ska hoppa i badet nu! Jobb imorn ciao bella


Acke & Alcazar

Kryssning var det här ja! Tog inte med mig datorn dit, lika bra så den inte blev snodd. Det var superkul! Träffade sköna lirare, speciellt en som också var med i Rent Hus serien, Acke! Han var ju för skön, vi gick runt och pratade värmländska och låtsades vara något ;D Jag skulle tagit nån bild på han men hade såklart inte kameran i beredskap då vid det tillfället. Danielle försvann så vi trodde hon hoppat av båten. Som tur var hade vi två hytter så jag och Helen fick äran att ta den med fönster. Har inte gillat det förrän nu faktiskt, rätt mysigt. Vi tog massa bilder inte bara med min kamera utan med Danielles också! Vilket är bra för att är man med henne så missar man ju ingenting roligt. Det var något band som spelade, Beautiful day låten..ska lägga in den på bloggen! Aja, den var jättebra iallfall. Sen så kom ju själva Alcazar igår kväll! Så störtskön dom är. Speciellt "Stay the night" låten, den är grym ;) Skulle ta kort med min kamera och filma in när dom stod där och sjöng, men som vanligt så funkar ju inte min kamera så bra :/ Helen som har en kamera på sin telefon som man ju tror ska vara kassare än en digitalkamera, fungerade perfekt. Bättre än min. Det är ju skämmigt ju ;)



 Nu är jag på väg från städningen. Sitter på bussen till Sthlm igen. Det suger ärligt talat att sitta och åka buss när man har bil, men har man inte råd så har man inte ;) Har ju busskort nu så lika bra att utnyttja det istället! Kommer lägga upp lite bilder sen när ja satt in dom på datorn hemma :) Var i Sundbyberg igår också för jag trodde Ola Svensson skulle sjunga men han skulle inte komma förrän på kvällen så jag var bara där en stund i folkmassan sen drog jag iväg till båten.




Mode?

Vad tycker ni om sånna här sandaler? Jag tycker dom ser förskräckliga ut ärligt talat. De är så platta. Alla verkar tycka att dom e snygga? Man tycker ju oftast allt e fult ett tag tills man ser att alla går runt med det då man ju blir  ju van till slut. Och då är det inga konstigheter att själv sätta på sig ett par likadan pjuck ;D Men usch. Ja kommer ihåg när den här klänningen med hög kjol vart poppis, tyckte det var det fulaste jag nånsin sett. Men köpte sen mig en själv, klockrent det där. Man kan ju undra vad det beror på egentligen?! Faller man för trycket att alla har det eller bara vänjer man sig och blir intalad att det ska vara snyggt? Tänk alla 80-talisters frilla, haha dom tyckte ju säkert det var supersnyggt då, Nu när man tänker efter känner man sig lölig som gått runt med fula kläder och en ful frilla en gång i tiden. Men det blir ju så när allt förändras och det kommer nya grejer. Men dessa kommer jag nog aldrig investera i faktiskt ;)



Jag och Issa var ju i Kista för ett tag sen då vi skulle prova några klänningar och det kom en kille som hängde över en kjol vid vårt provrum. Vi undrade ju såklart va fan det var för någon som ville att vi skulle sätta på oss en sån där ful kjol :P haha. Klockrena var att ja tog precis den här bilden när han kom och kikade in :P


200 snyggaste singlarna

Nu har jag fått reda på att jag ska få vara med i 200 snyggaste singlarna som Moore tidningen ger ut som en extra tidning nu i slutet på Juni! Jag tror dom gör en varje år eller om dom började med det förra året har jag ingen aning om. Så det ska bli skoj! Jag skrev att dom får ju inte missa mig ;D haha så klockrent att dom svarade också!


Kartellen - Gå loss

Har hittat videon som jag var med i på youtube! Fan också att jag bara syns en sekund vid 1.27 min! Men det är ju alltid nåt, förutom mina skor och att jag dansar där bakom, men hur ska man se att det är jag haha?! Här nedan kommer den :D


Party dresses

Har fått hem mina väntade två klänningar idag! Så himla snygga dom är. Har väntat sedan i början av året av att buda på dom på tradera. Men har inte rikigt blivit av förrän nu. Så budade jag på den svarta, men frågade om jag fick köpa en likadan klänning fast i rosa färg, så tog jag två flugor i en smäll eftersom jag missade den rosa med typ tio minuter haha ;) Apropå klänningar, 27 dresses filmen måste jag ju se, de va så längesen! Den är ju grymt bra! ;) Här är en grymt bra bild på den rosa iallfall ;)


Music for life

Känner ni också att det är så förbannat skönt att bara sitta och lyssna på musik? Speciellt när man kör bil. Bara att dundra på och sjunga med eftersom ingen mer än du ändå hör :D Körde bil igår kväll och såg den där dimman ute på ängarna och drog i med hög musik.. så härlig känsla, riktigt vackert... Eller så ska de vara en stor äng då solen skiner över och man ser hur gräset bara blåser, de är riktig sommar det  ;) Man lever sig in liksom och tänker på massa saker för att allt känns så bra. Hade det vart regn hade man antagligen bar suttit framför ratten och tjurat..Vill göra en skiva med massa bra låtar men kommer aldrig ihåg någon bra. Någon som har nåt förslag? Jag kommer alltid på en bra låt och tror mig sedan själv komma ihåg vad den hette.. Men så glömmer jag bort lika fort igen :P Ska jobba idag igen och nu måste jag ta och få i mig nåt käk. Gjorde till och med matlåda igår tills idag, visst är ja duktig?


Längtar..

Känner mig nästan dum som inte skrivit någonting på länge. Hinner faktiskt inte riktigt! Haha, dålig ursäkt jag vet, men det blir helt enkelt inte av varje dag så ni får stå ut och bli överraskade någon dag då det ploppat upp ett inlägg på bloggen ;) Jag har vart  med Helen idag för en gångs skull. Vi tog en  tripp till Ikea i Barkaby, Hittade massa roliga saker där som jag skulle inreda mitt rum med här hos morsan, tycker blått är så tråkigt så jag vill ha lite rött och rosa istället ;D Var hos doktorn idag med, mina järnvärden hade gått upp så skönt att höra även om jag fortfarande e seg rätt ofta.  Frågade om jag hade vaxproppar i öronen eftersom jag hör så dåligt, lät som en gammal tant haha:D Men det hade jag inte, det kunde bero på att jag jämt  är förkyld eller vad doktorn nu sa...Har jobbat typ varje dag sen jag vet inte ens när.. Så har knappt koll på något alls.. Ska jobba hela veckan fram tills lördag då det blir kryssning för mig och Helan del! :D Ska bli så kul! Nej nu har jag inte tid med detta längre ;) Får se om det blir något skrivande imorn för jag slutar sent! Adios amigos ;D


RSS 2.0