Löning

Jaha ja! Nu är jag rätt pigg för att ha gått upp i tid tre dagar i rad och lagt mig vid tre snåret varje natt haha! Tredje dagen på donken idag sen jobbar ja inte förrän på söndag. Men ja jobbar ju på Kullängen imorn ett par timmar, skönt att få in lite extra stålar liksom. Har lånats Bengts parkeringsplats nu idag, så slipper ja pröjsa parkering på dagarna. På helgen står man ju gratis. Det kommer nog inte bli någon utgång eftersom jag slutar 23.30.. Ska försöka byta bort tiden mot någon som vill jobba mitt pass men inte troligt nu är det är löning :P Morsan gick precis och handlade, fick henne att köpa bregott och en cola ; Dagen är räddad..Morsan har ju bara bordsmargaring och det fastnar ju i munnen när man käkar det, blä! Danielle ska åka med eckerölinjen idag, hoppas hon får det trevligt! Imorn kommer Marina till Sthlm så ska vi gå ut och parta :D Nej nu blir det käk, måste göra matlåda också. Känner mig duktig som en gammal husmor som står och gör matlåda ;D Dom här bilderna fick jag till häromdagen. Ser för härliga ut! Verkligen sommarkänsla..




Gå loss

Danielle lyckades ta en stillbild då jag var med en sekund typ i musikvideon :) Min dator är så seg så jag kan ju själv inte göra det för den hänger inte med riktigt ;) Sen skrev hon till Marius på bilden också haha


Jobba hela veckan

Skrev ett inlägg igår men det försvann :( Så orkade och hade jag inte tid att skriva ett nytt så jag struntade i det. Jag och Danielle var i stan och irrade runt, men vad vi gjorde får jag inte avslöja :P Det är hemligt haha ;) Var hos Issa igår och käkade lite lunch, vi köpte färdigt på restaurangen. Sen när vi kom hem till Issa så höll dom på med nåt grävjobb utanför i området. Sen märkte vi att tv:n inte funkade och då märkte vi att strömmen var ju avstängd. Alla saker i kylskåpet förstörs ju när dom bara stänger av strömmen sådär. Typiskt att dom inte förvarnade innan då... iJobbade går sent, och är jättetrött nu. Ska jobba sent idag igen..Det går ju inga bussar sent efter 00.00 så måste åka bilen. Jag lyckades få parkeringsböter igår natt på 550 spänn men de va de fan värt  den dagen ;) Nu väntar jag på Danielle att hon ska komma hem till morsan en sväng. Ska in och duscha nu bye bye!


Kartellen - Gå loss (video)

Nu har den äntligen kommit! Musikvideon jag snackade om som jag medverkade i. Men lyckades bara vara med i typ en sekund ;P Det är ju iallfall nåt. Sen ser man mina skor sen att jag står där nånstans i högen och dansar loss ;)Efter ca 1.26 min är jag med i en sekund! Tydligen kunde jag inte lägga in videon på bloggen så här är länken

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=56593398 Check it out!


Toxic

Oj oj oj! vad kul vi hade igår jag och Isabelle :) Vi gick till Toxic! Det var ett jäkla ös faktiskt ;) Men mest småttingar som går ut nuförtiden, eller så är det jag som börjar bli gammal haha! Issa vandrade runt med ett par karlar och dom virrade bort sig inne i stan, jag och David stod och väntade jättelänge på issa och karlarna men dom kom aldrig :P Då hade dom gått höger nånstans på vägen så dom hade kommit jättelångt bort!

Davids kompisar skulle gå in på Mc Dolnalds då vi satte oss utanför och väntade, kollade på två duvor som pickade i marken. Jättekul :P Efter en kvart hade vi tröttnat och ringde upp dom då hade fanskapen tagit en taxi och var vid medborgarplatsen. Och så satt vi där som tre idioter och väntade! ;) haha...Ringde mamma mitt i natten också för mina fötter tog kol på mig så hon var snäll och kom med ett par skor! Inte vilka skor som helst utan foppa tofflor som jag knatade runt med här i Bergshamra haha ;).Idag ska jag jobba iallafall och tänker ta bilen in jag orkar inte ta bussen.




Fest eller?

Igår var jag i Norrtälje, Gick till trädgårn och teatern, rätt skönt drag även fast de inte var löning direkt. :) Idag ska jag och Issa ut i stan, vi såg en supernice klubb häromdan nä rvi körde runt i stan, men vi vet inte vad den heter, då verkade det vara studentfest sist vi drog förbi. Synd att inte viper har öppet annars är det mitt favvo ställe. Kollade på Rent hus reprisen nyss, sånt bra program det blev verkligen!


Regn

Jobbat extra idag, kändes bra faktiskt  Har ju regnat hela dagen, man känner att huvudet bir lite tungt eftersom det är så kvavt i luften. Jag har åkt in till Sthlm en sväng med Danielle och vi satt hos morsan ett tag, åkte till Täby då ja skulle köpa smink, men hon som jobbade där verkade inte veta mer än mig, om inte mindre. Jag frågade massa saker men hon svarade inte direkt på frågan :P Hon fattade väl inte,så jag får tat imorn och fråga nån annan som verkar kunna detta bättre :D Men köpte en ny mascara och en borste iallafall :) Bra att ha grejer. Just nu när lönen kommer är man ju expert på att slösa också :P
 

Kista

Den här dagen började bra, alla trafiklysen vände om till grönt hela dan så bara positivt.. ;D Vart i Kista idag med Issa. Vi käkade gott käk och knatade runt i butikerna. Issa var nyttig och tog en sallad och jag tog kyckling med bea och klyftpotatis. Några grabbar hängde över en kjol när vi stod i omklädningsrummet och trodde väl att det var tjejen dom hämtade kjolen till haha ;) Va ju för kul..Sen va vi ju tvugna att vända för att ta en glass också :P Har precis åkt till Norrtälje och ska iväg till städet. Extra jobbar på Sushi imorn! Det är mycket roligare att skriva på bloggen när så många går in och kikar! Klämmer in en bild på morsan här också :D


Snubben på parkeringen

Haha nu måste jag bara berätta detta! Igår när jag var hos Isabelle parkerade jag bilen då någon snubbe på 25 bast och heter Andreas i Täby hade sett mig och kollat upp mitt nr via vägverket på mitt registreringsnr på bilen :O Sen satt han och sms:ade typ hela tiden och jösses..aa..han ger sig inte fortfarande haha! Tycker det är för kul :P Har sovit hos Isabelle inatt och vi såg film tills typ tre då Issa somnade ;D Vaknade inte förrän nu faktiskt. Vi irrade runt i stan igår kväll som vanligt och rätt mycket folk var ute. Vi tänkte varför går vi inte ut, de e ju för sjutton gubbar kristihimmelfärd idag. Så alla e ju lediga! Sen satt vi där som två fjån i bilen och körde runt ;) Issa såg en snygg polis som stod vid vägkanten och stoppade bilar, vi hade tänkt stanna och fråga varför han inte stoppade oss så issa fick lite ögongodis att titta på ! Vad människor hört av sig sedan igår då vi var med i Rent hus, skitkul att ni har gjort det! Så synd att min dator är så seg annars hade jag själv tittat på tv4anytime då man kan se programmet gratis :D Nu har jag spanat in en riktig snygging här va ;P Men tänker inte avslöja vem de är! Kan inte sluta tänka på detta med Bengt igår på Tv:n!! Haha vi knatade ju in till Bengt igår kväll jag och Issa sen tjatade jag in morsan :P Så hon satt där och tog en cigg med Bengt i soffan. Klockrent alltså. Sen har Bengt vart hygglig och lånat ut sin parkering till mig när han är på jobbet :D Jättesnällt av honom.

Kolla in denna skylten som jag hitta i Solna ;)



RENT HUS!

Ja som ni vet säkert har jag och morsan samt helan vart med på Tv4 nyss. Rent Hus programmet! Ja själv tyckte det var skitroligt ;) Morsan var ju fantastiskt rolig, som vanligt! Sen med Bengt haha de verkade som att de va ett par enligt tv :D Detta programmet måste ja ju se igen ;) Nu ska jag kila över till Bengt en sväng här! '


Förbannat otrevlig människa

Kan man bli mer irreterad på otrevliga och tjuriga människor? Nej! Fy sjutton vad arg jag blir. Försöker ringa runt om att få en boendeparkering i närheten av mamma men så är tanten otrevlig i telefon och säger att det vet man inte ens om det finns i mitt område? Men herregud hon har ju inte ens frågat vart jag bor eller vad jag har för person nummer! Usch vad trött jag blir på sånna människor. Sen hade jag ingen skrivare heller så kunde inte skicka en ansökan genom papper. Frågade då om dom kunde skicka papper hem till mig. Då vart hon jättegrinig på mig som om det skulle vara ett jätteproblem för henne att fixa detta. :/ Jaja, varmt och sol är det iallfall och vi är med på tv ikväll så inget tjureri nu ;) Visst va de en cool bild jag tog igår?


Cypern 2009?

Blev en Norrätlje resa idag ändå för att jag var tvungen att städa :/ Jag, morsan och Danielle åkte en sväng till Solna Centrum till Signalisten för att fixa det där med parkeringsplatsen. Och jag blev tokig! Vi skulle ju åka till nåt annat ställe, de va ju inte rätt! Så det var bara att vända och åka tillbaka imorn istället. Dessutom hade de stängt efter kl. 12. Det sa hon inte något om när jag ringde till dom.. Man blir ju tokig alltså. Hälsade på gamla jobbet nere på lilla torget  för ett tag sen och tog en glass! Så tänkte jag hoppa in och extra jobba där på torsdag och fredag. Lika bra när jag ändå bara sitter hemma liksom :D Får inte tag i Issa heller hon jobbar till 21 men hon verkar lägga på när ja ringer?! hm..skumt..

Längtar utomlands! Någon som vet nåt supermysigt partyställe att åka till? :O Cypern är ju min favvo men ja vet inte, känns som om att jag vill åka dit igen alltså ;) Så mkt minnen och roligt man gjort och nu kan jag ju vart allt ligger och sådär. Vet inte ens om någon kan följa med mig heller eftersom ingen har knappt råd ) haha. Jag brukar säga att jag tar mig råd ja ;)  Morsan som vanligt den duktiga fotografen här på bilden som hon tog på mig och Danielle idag <3 Vet inte vad ja ska göra ikväll ??!! Ingen som vill göra nåt?


Kryssning 6/6-09

Go´ morrn!
Uppe med tuppen ja minsann! Knatade upp redan vid sex tiden imorse för att flytta bilen.  Kan ju int somna om sen men det var svårt att gå upp faktikst :P Hade planerat städdag med morsan  idag så ja det var ju lika bra att börja tänkte jag medans Danielle och morsan sov. Katterna smet in i köket hela tiden, dom som inte kommer överens med varann ;D Så det var ett jäkla spring däremellan med katter hit och dit. Har redan hunnit städa det mesta. Fast har inte börjat dammsuga. Vill ju helst inte göra det när folk sover. Jag prasslade väl så mycket med disken imorse så morsan vaknade!! Lika bra så nu har jag tjatat på henne att ringa till signalisten som har hand om parkeringen jag skulle få så jag slipper stå och betala typ 40 spänn per dag för att få plats :/ Ska boka tvätt tid också!

Jobbade igår kväll från typ halv fem till halv elva på Kullängen så lite cash håvade man ju in ;) Ska vara ledig idag men har tagit på mig att jobba extra nu på torsdag och fredag. Imorn är vi ju med i Rent Hus så då ska jag skynda mig till morsan här, fick tom sluta en timme tidigare så snällt!.... Känner mig festsugen nu, ingen snäll nisse som vill gå ut med lilla mig på fredag? Var ett tag sen! =)

Har tagit mig i kragen och bokat en kryssning, som jag fick gratis för att det tog så lång tid att få sitt medlemskort! Helan har fortfarande inte fått sitt kort efter typ 3 år ;) haha stackarn, hon får ringa och klaga så kanske hon får en lyxsvit till os istället ;) Issa kunde följa med men såklart bokade vi typ sista hytten och det var bara två bäddar så man blir ju galen ibland när människor ändå kan för en gångs skull!


18/5

Jobbat idag hela dagen, känns skönt att tjäna lite extra stålar nu sä här på helgen jag som inte brukar jobba så mkt på helger ;D Ska sova i Norrtälje inatt så måste åka till Sthlm imorn enkom för att hämta mina serveringskläder eftersom jag ska jobba på Kullängen imorn :P Så typiskt att det ska bli omväg. Men det blir säkert bra det där ;) Ska träffa Danielle en sväng imorn då hon ska sällskapa mig till Sthlm så jag inte har så tråkigt :P haha.. Nej nu är nog mina pommes klara! goodbye


Stekhet sol

Tyresö igår, rätt trevligt där faktiskt! Jag hittade dit också ;) Börjar kunna stan vid det här laget jag som skämmer bort mig med att åka bil :D Men ser till att ja inte åker när man ska betala den där attans 20 spännen eller vad de är för att komma in till stan, löligt ju! Har inte skrivit på ett tag för ja inte vetat vad sjutton ja ska skriva :P Jobbat idag iallafall sen åkte jag hem till Jerrys pappa Lars och hela company var där. Vi fick grillat, mumsigt, sen satt vi bara och stekte i solen ;) Så nice!Dom har verkligen jättefint hus alltså. Badrummet var stort! :P

Va på Café Opera också häromkvällen! Men lyckades vara där i typ högst 45 min bara innan min t bana gick hem :P Tur att jag hann med den sista tunnelbanan för taxi hade ja fan inte haft råd med ;)

Va ute med Ida för en vecka sen på Lambyska. Jättekul, dit tänker jag gå fler ggr :D Nån annan som vart där?? Sen va jag ju med en snutt på tv när Rent Hus gick i onsdags. Men bara i slutet då dom säger något om nästkommande program. Det visas den 20:e kl 20.00! Missa inte det! Så får ni se vilken härlig morsa jag har ;D


11.01

Vaknade med att jag svettades över hela kroppen imorse. Kände mig allmänt konstig. Svullnat upp i halsen och ont i örat :S Att ja alltid ska åka på nåt jämt! Blir tokig alltså.. Nog grämat om det. Har städet som ja måste bli klar med och funderar över att göra det idag.. Ikväll blir det  utgång med Elin men vet de fan om de finns nåt bra ställe längre nu när Viper har stängt :P haha ;) Är Toxic nåt? Ska träffa Issa snart vi ska in till stan tänkte vi.. Dansa loss ;) Ciao


Taylor Swift


VELA

Hemma hos morsan nu, mitt så kallade hem nu för tillfället hehe :) Har jobbat hela dagen och är slutkörd. Kom nyss från Issa i Sunbyberg dit hon flyttat..Vi kollade in Beck filmer, sånt som ja älskar ;P Visste inte att jag skulle ligga på en fredag och skriva på bloggen, inte ofta det händer utan då brukar det vara röj. Men har ingen ork om jag ska upp imorn bitti. Vet varken vad som händer, eller vad som kommer att hända, vart jag ska jobba eller med vad, vad ska jag ta? Vilket velande alltså ;P Allting är som en stor gryta liksom, ett frågetecken. Imorn ska jag ut och festa iallafall, förmodligen Sthlm med Ida och Elin...

Ja tittar på The Eye nu och ska nog sova snart.. Den är ju faktiskt riktigt bra! På min resa från Örebro kunde jag inte strunta i att stanna för att ta ett foto på skylten "Vela". Kanske inte inte så många som förstår men Helan och jag har ju våra ordförråd! Klockren skylt alltså ;)


Örebro

De va så längesen jag för överhuvudtaget hade tid att skriva på bloggen men hittade en lucka. Inte haft lusten heller konstigt nog. SItter fast mellan olika jobb och vet varken ut eller in så jag kände för att åka på äventyr.... till Örebro, eller Kumla rättare sagt! Likförbannat alltså va de lika bra att köra på! Gasade på så jag skulle komma fram nån gång...

Ska åka hem imorn och fick som tur va ledigt från jobbet tom torsdag. Flyttade ju in i nya lägenheten men flyttade ut ur den lika snabbt så nu har jag bosatt mig hos morsan min i Stockholm =) Det var ju typiskt att jag fick jobb på Gröna Lund men tyckte det var så långt att åka så jag sket i det. Så nu när jag väl bor där så hade det ju vart perfekt.. Men men så kan det gå..

Sitter här nu i min ensamhet och ska nog bege mig ut på upptäcksfärd, hittar inte här i krokarna direkt men får försöka. Var föresten på 360 i Stockholm med Issa i fredags och i lördags var vi utanför nån krog och jag kom såklart inte in :P Fråga mig inte varför men antagligen för att jag såg för onykter ut.. Däremot ramlade någon annan människa på trottoaren bredvid oss och kom in ändå..typiskt.. Nej nu ska jag göra mig i ordning!


RSS 2.0