DÖ I EN ELD KÄRRINGJÄVEL

Kan man bli mer arg än så här? Nej det tror ja inte :O Fyfan vilka grannar man har. Ska nog ställa upp i Grannfejden alltså.. Jag var nyss i tvättstugan och såg att någon hade klagat på min städning den 15/6. För det första jobbade jag till 00.00 den dagen och kunde alltså inte ha tvättat på kvällen för över huvudtaget. Min nyckel satt på "PARKERINGSRADEN", precis under 17-22 tiden. Ni vet den där lilla raden nedanför alla tider.

Då trodde antagligen denna tanten som kom den 16/6 på morgonen att: "oj här va de skitigt. Då ska vi se vem som hade tiden senast." Då kollar kärringen antagligen på nyckelknippan som sitter innan (min alltså) som sitter på parkeringsraden. Och tittar inte ett snäpp upp där det sitter en annan nyckel vid 17-22...
 BLÖÄÄÄ..!!

Jag satte den där eftersom annars klagar folk om man råkar boka och sen inte tvättar den tiden. Iallafall, någon hade klagat på min städning, ja som inte ens vart där? :O haha för fan jag skrev en lapp att dom får fan ta och öppna ögonen och titta innan dom klagar... Skaffa glasögon. Har kärringen redan det så kanske hon ska tänka på refrängen? Nej nu var ja kanske för taskig? Äh, tanten letade bara efter problem. Dö i en eld säger jag.



WHAT A BEAUTIFUL DAY

Kan inte fatta att jag är så trött. Jerry skulle iväg och jobba imorse, vänta, sa jag rätt?! :O Ja han ska faktiskt provjobba idag ;) haha hoppas det går bra för honom. Jag ligger kvar i sängen med min laptop, skönt att ha en så man slipper slita sig till en stationär haha! Rätt skönt att va själv ibland och bara lyssna på ingenting. Dock tittar jag på doctors på 4:an. Igår va Linus här och vi käkade hamburgare och hyrde ett par filmer. Hamburgarna var goda men filmerna kassa så det slutade med att vi satt och pratade om skumma grejer ist :P Nu ska jag ta mig en rejäl promenad med Elsie! Har försökt få tag i Emma men hon sover kanske? Hmm...


CAN´T STOP LISTENING


JA, VEM BRYR SIG?!

Haha ja kunde inte motstå att visa er vad dom skrev på aftonbladet för ett tag sen. En hel artikel om, ja just att Daniel grep in när vickans klänning fastnade.. hahah ja dör av skratt!! Nödvändigt, nej? Danne får leka piga för prinsessan ;) yeeehaa! Lägg ner detta nu, vi vill inte betala erat bröllop !!!%&¤ Släng hela skiten i sjön så kan vi ta in Hey Baberiba gänget ist.. Mkt festligare..


..

less på folk...

.....


INGEN LUST ALLS

Hejj Svejs, har inte ens orkat blogga nåt. Jobbat och funderat bara.. inget mer. Va i Kista häromdan och shoppade med ungarna. Annars har jag bara jobbat så där härliga långkvällar till tolvsnåret :P
Har införskaffat mig ett par schysta joggingskor iallafall så nu måste jag ju röra på mig. O så har min kamera gått sönder. Den verkar ha fått en rejäl smäll då det inte ens går att fota med den :O ?! En buckla här och en där ;)


SCANDINAVIAN HUNKS

Ja hörrni, så här efter Hunk-kryssningen blev jag en liten sjukling :( Kallt i hytten och sprit gör det inte bättre. Sen gick vi inte och lag oss förrän 5 snåret :P Sen va de bara en jävla förkylning jag vaknade med. Men va fan, hunkarna såg ju helt okej ut!! Värt att åka och se på! Men dock va dom fjollor hela högen. Eller ja iaf "duracell" fjollan :P Han såg skitbra ut i kroppen, men skallen och innanför den fanns det inte mkt att se på.. Jösses. Ja hade iaf en trevlig cruuiise med brudarna!! Det får vi göra om när de är helg denna gång!! Den enda vettiga på båten ja hitta va Leif, runt 45 + som jag dansade med. haha Rock ´N Roll!



Lånade bilden från Sofies blogg eftersom att min kamera
har gått sönder så kunde inte ta några bilder :(


SOLSKEEEEN

What a beautiful day!! Verkligen. Jag och Emma passade på att åka till Ö&B för att köpa badmintonrack och grejer! Sen begav vi oss till parken för att sola. Så härligt alltså. Imorn ska de bli lika fint, så ska dra iväg och sola innan de blir försent.. För sen ni.., ska jag på KRYSSNING! WOOHO! SCANDINAVIAN HUNKS, HERE I COME! Tjolahopp ;)


RSS 2.0