DÄR FÖRSVANN DEN KVÄLLEN

Tjeena! Vilken dålig uppdatering jag gjort på senaste dagarna då. Ja har inte orkat gått in på bloggen för överhuvudtaget. Jag har vart ledig två dagar. Igår va jag, Helen, Nathalie och Angelica i Täby, på Ikea och hos morsan. Sen drog jag och Natta iväg till Rimbo och sov där. Jag sov inte så bra med tanke på att jag somnade så sent och sen gick jag upp tidigt imorse när vi åkte runt halv nio..Så nu är jag utvilad efter att ha sovit i ca  6 timmar. Tog igen mig från gårdagen.. Men hur fan ska jag somna nu när de äntligen blivit natt och jag sovit hela kvällen??!! 


GJORT RENT PÄRLAN

What a day, som alltid! Började med att jag vaknade alldeles försent!! Gaah! Ja skulle ju upp i tid. Jag och Helan hade bestämt att vi skulle göra rent bilarna idag, jag kom av mig och sov för länge som sagt, sen ringde jag Helan, men hon skulle helt plötsligt åka till ön. Hade väl hänt nåt då.. så jag började dammsuga bilen och höll på med förlängningskablar och hela kittet från förrådet för att nå fram till biljäveln.. Snubben som plogar vägarna med mini-traktorn var i full gång med att åka runt, just där jag stod parkerad på gångvägen ;) Han kollade oftast på mig från långt håll, jag tjurade och tittade tillbaks, för jag visste vad han tänkte: "Vad fan håller tjejen på med" ... suck.. Men jag torkade av inuti bilen och duschade tom plastmattorna som man har fötterna på haha, de såg för kul ut när jag kom konkandes på allt!! Min granne kom och skulle hämta sin cykel och stod och pumpade däcken.. O jag bara tjatar om " att det var ett jäkla meckt" hah! Jaja, bilen blev fin!! Sen jobbade jag ett par timmar, sprang nästan ihjäl mig kändes de som hahah!! Imorn ska jag och Natta sova i Rimbo för första natten och så ska vi till morsan och hämta tv apparater och annat skojs!! Det blir fullsatt i bilen imorn :D Men först ska det bli en utvändig rengöring av pärlan ;)


1000 MG

Utgång var de här ja! :D Hade hyffsat kul, men hann inte dricka spec mkt, dock drog jag på ett kål i slutet där innan vi fick stå och vänta på taxin i typ en timme!!! AAAhhh vad arga vi blev.. de kopplade bara oss vidare hela tiden då de inte hade nån 5 pers bil ledig. jaja, den skulle komma närsomhelst. sa dom iaf.. Sen väntade vi säkert 15 min till och den hade ej kommit. Ja ringde och avbokade taxin, sa att jag hette Märta.....då kom den efter 2 min haha. Så Jerry fick skjutsa oss sen till slut :) Mobergs blev det. Det va ett par sköna lirare i kön och utanför mobergs osm jag och helen stod och snackade med. Vi snackade om bilringar, traktordäck, och lyftkranar :P haha sen gick vi fram till vaktern aoch började tjata om gympa och dessa otroliga valkar!!!! Jaa som sagt, hade skoj ett tag, men mådde kasst imorse.. Drog till donken med Emma, Helen och Melvin och tog oss ett Happy Meal ;D Nu mår jag prima skinka efter en Alvedon 1000 mg :D


EN ENVIS KÄRRING

Haha, detta måste jag berätta! Var nyss med Helen och Angelica nere på stan. Vi skulle förbi Ica kryddan och ser en ledig parkerings plats där en bil precis ska backa ut. Det är precis innan man svänger in på parkeringen och på andra sidan vägen står en kärring med hennes bil och ska svänga in. Ja såklart blinkar, hon blinkar och den andra bilen backar ut. Jag inväntar parkeringen, sen kommer kärringen och gasar utav bara fan för att ta platsen!! Fan ja tutade och vi skrek med öppna fönster på na. Men hon Skriker" Jag har faktiskt väntat på den här parkeringen" Jaaa denna tanten kunde tydligen inte trafikreglerna. kanske för att hon var runt 70 bast och tog sitt körkort på 50-talet.. ?! WTF%#! hon gasade nästan in i bilen som höll på att backa, enbart för att hon va så tjurskallig. Helen skrev en lapp åt na att hon ju måste väja för kommande trafik från motsatt håll då hon ska svänga vänster. man kan ju inte bara svänga och hoppas på det bästa!? Jävla kärring iaf. Helan satte lappen på hennes bilruta när hon var på väg tillbaka till bilen hahahaha!!


JA DÅ HAR MAN SKAFFAT SÄNG

Vilken dag! Har hunnit med mkt trots lite extra jobb. 11-20! Skönt att få in ett par extra slantar ;D Roffe hämtade en säng till mig idag som jag hjälpte till att bära in i kåken efter jobbet. 500 spänn. billigt o bra!!

Kom på en sak när ja va och köpte godis på flygis..Har nog nte ätit godis på säkert fyra månader. Eller jo det har ja väl, men ja har inte ätit lösgodis på säkert så länge! D Va lika bra att köpa litegrann ;) Sedan dess jag kom hem har jag hållt på och plockat, diskat skrubbat heeeeeela badrummet med jif medel så nu skiner det ;) Tog en långdusch och smörjt in mig! Har inte ens ätit middag ännu för jag vart uppe i mitt göra hela kvällen haha.. Nu kollar jag på Ice Age 2, den är grym!!! Imorn blir det utgång! :D Natti natti <3



DEKLARERA

Hej! Just nu sitter jag och pysslar med design. Man kan vinna en solresa ifall man har mest poäng på sin designade bikini så nu får ni minsann ta och rösta!! Inlägget för att rösta kommer nedan detta.
Har träffat morsan idag och vi satt kvar på jobbet i över en timme. Fått deklarationen också. Någon som ska få några stålar tillbaks? Ja får bara litegrann men bättre än att betala iaf.
Va så trött när ja kom hem så jag har sovit från 19-23..!! Drömde inatt att jag blev attackerad av två svarta katter. Jag röt till mot dom sen hoppade dom på mig. Sen blödde ja asmycket. Ja visste att dom skulle hoppa på mig om ja började jävlas men ändå var ja tvungen?! Knasig dröm va? :P haha


RÖSTA PÅ MINA BIKINIS!

Nu hörrni får ni ta och bomb rösta mina bikinis som jag designat! Om jag vinner får jag en solresa! taaada :) Så kom an ba och klicka på länken för att rösta! Ni vill väl att min bleka hud ska få lite sol i sommar?? De alla olika bikinisarna har olika länkar :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Klicka på länken nedan för att rösta!
http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=mFZpn7LLUGNR1HUfVbmfV9lM



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


VECKANS NÖRDFOTO!

Ska börja med --"Veckans Foto!"-- Detta kom ja på då jag satt och tittade på mobergs bilderna nyss, där kan ja hitta många nördfoton ;D haha Här kommer den första!


MIRAKEL, KNARK OCH HANDDUKAR

Här hittade jag en för härlig rulle med morsan och mig på kryssning för ett par månader sen! Haha visste inte att jag hade den här :P Morsan blir nervös och säger att hon inte vet nåt om att ja har snott handdukar från båten :P De är bara knark som är intressant säger hon. Ja frågar. "Hur vet du att ja inte har de i väskan då?" Då säger morsan " Jag säger att ja inte har någon aning och att det måste vara ett MIRAKEL" hahahahaha ja dööör av skratt :D
 


FÖR SCHYSTA VÅGOR

Denna vill jag ha! Har spanat efter den flera månader nu och den ska köpas!! Så är det bara. Så får vi se hur de blir på mitt hår sen :D


GODIS, OR NOT?

Kom precis hem från Carina, vi var där och åt lite vofflor. Undrade om jag hade fått nån slags bedövning på smaklökarna då jag inte kände att grädden smakade "Grädde"..konstigt!! Känner mig extremt sugen på godis. Har vart det i över en vecka nu. Men kommer aldrig mig för att åka och köpa. Går alltid förbi godishyllan, vilket kanske är bra?! Ja ja vet inte. Men ja brukar bli så mätt när ja ätit att ja inte orkar ta nåt mer. Sen hinner alltid Jerry käka upp godiset tills ja kommer hem från jobbet dagen efter ;D haha..Hur ofta käkar ni godis?



SÅ LESS MAN KAN BLI

Vad är det för ena dagar man har? Tänk om man bara kunde stänga av känslorna så att man inte kände nåt? Ena dagen är allt toppen och den andra dagen bara skit. Ska man behöva göra allt för och sen inte få ett skit tillbaks? Ett dåligt humör smittar ju ofta av sig på nån annan.. Inte sant? Har jobbat hela dagen igen så nu känner jag mig rätt slut. Kommer hem, ser ut som ja vet inte vad, och så ska ja behöva plocka o ha mig.. Nej nu ska ja hem till Jerrys morsa och käka våfflor!

GAMLA GUBBAR PÅ BANK= TAR FÖR LÅNG TID PÅ SIG

Tänkte på en rolig sak idag. Va på banken under min 45 min rast. De tog alltså hela 30 min fram och tillbaks i stress efter jag stått och väntat, jag skojar inte. Jag väntade i en kvart innan den där gubben på banken som va före mig i kön skulle va klar med sitt tjatter!!! Gud. Han hade bokat in nåt rådgivningsmöte som han ville boka av. Och blev helt chockad att kundservice från Norrtälje kunde avboka ett möte på Nordea på Gullmarsplan haha! Han har inte sett att tekniken gått vidare :P haha

Sen skulle han sätta in pengar på det ena kontot och ta ut från de andra. Kan man bli krångligare? Ja herregud. Jag vet inte vad som flög i mig men jag satt bara och stampa med fötterna och suckade hela tiden :P haha. Varje gång man trodde han var klar började han tjattra om nåt nytt. Ja nej då va de nåt om räntan! hahah :D Gud va ja skrattar åt detta nu..



MICHAS

Vad har ni pysslat med idag då? Jag har bara jobbat. Tog Nicoles pass, så det blev till 19 istället för kl 14! Mer pengar! Har gjort tacos nyss och slagit igång tv:n. Brukar kolla tv4fakta. Rätt bra program ändå. Mest dokumentärer, men de är ju de jag är intresserad av att titta på. Har gjort ett inlägg på min nya blogg, mest på skoj, ska ju ha annonser där men provade bara, kika in vetja ;)
http://michas.devote.se 
Imorgon blir det jobb hela dagen, precis som idag. Försöker spana efter någon säng men hittar ingen :( De flesta är sålda och andra har lovat bort dom om en vecka eller två :P Så de vet ju inte om fanskapen ska ha sängarna eller inte haha. De är ju ingen idé att lova bort den till nån om de inte kommer förrän om en vecka, eller hur? Ja menar de kanske ringer nån som vill ge 200 spänn mer och så har de redan lovat nån annan. jaja, nu ska jag snart ta och sova, e jättetrött..
 
Natti <3

 


BJÖRK & BERRIES

Sitter och slukar i mig godheter som jag vill ha! Hittat den här mumsbiten som jag velat skrubba med mig sedan länge. Hittade den på Åhléns för ett tag sen och kostar 260 kr. Tror dock att det helt klart är värt att köpa den! Luktar himmelskt gott med härliga jordgubbar/smultron med socker över. Muums! Ska köpas när lönen kommer!



BLÄ FÖR KÖTTFÄRS FRÅN IRLAND

Kolalde nyss på 22 nyheterna. De sa att de uppmanar kunder som köpt köttfärs från Willys eller Axfood att lämna tillbaka förpackningarna för de ska analyseras :P haha jösses. Under den 17:e Mars skulle tydligen köttfärsen kanske vart smittad av nåt. Jaa jag tror att det flesta nog har redan hunnit äta upp skiten för det ju faktiskt är den 22:a Mars idag ;) Vad tänkte dom?! Klantskallar!! :O

KÖP ALDRIG KÖTTFÄRS SOM KOMMER FRÅN IRLAND!! Blöäää



LÖK=SVETT?

Har ni tänkt på en sak? Lök luktar verkligen skit!! Haha, ja vet inte, kom bara att tänka på det nu när jag stod och hackade lite till tacosen och sne kände ja att de lukta massa svett. Sen när ja skulle slänga de som blev över råkade jag ta i lite av löken. Då säger Jerry när ja kom fram till honom "luktar jag svett eller vad är det som luktar ;) haha!


ETT SKÄMT?!




MOBILEN I TVÄTTMASKINEN

Då var vi igång igen! Orkade inte skriva nåt igår på bloggen, va så trött när ja kom hem. Käkade tacos med Jerry, sen blev de Criminal Minds. Knasigt nog blev klockan plötsligt 02.40! :O Vad har jag gjort under den tiden? Helt otroligt vad tiden tickar på. Jag tog en långdusch, va så skönt. Nästan sådär varmt så man svettas igen när man kommer ut :P Igår råkade morsans telefon hamna i tvättmaskinen på jobbet. :P haha jösses, va tvungen att ringa upp na och säga att hon får kaffe nästa gång hon kommer till mc donalds :D Men de va ingen fara med den. Ska ringa upp comviq och fråga om man inte kan få en ny, hon har ju haft de där abbonemanget i flera år?! Nu ska ja ta och kila upp och käka frukost, kanske ta en promenad nu när solen skiner på. Vädret igår va ju inte ens att snacka om, WTF (SNÖ?!) Bort med den!!!!! #%?

Håller på med en ny blogg där jag ska lägga upp massa kläder som sen ska säljas! :) Kanske tjänar man en slant om de e lite märkesprylar?! Hmmm..


The Days To Remember













KASTRULLER OCH VICE VERSA

Nu ska ni minsann få höra! Jag och Roffe var en sväng på Ikea efter jobbet igår! Hade en jävla värk i skallen, bakom ögonen så jag tror ja hade migrän. Gick och lag mig i tid igår så imorse var all värk borta. "Skööönt!" De är så härligt när det bara försvunnit under natten :D Väl på Ikea sprang vi runt och irrade runt bland kastruller och frågade nån expert på sängar, vad de nu vad för slags säng jag skulle ha.. Vi hittade en schyst bäddmadrass på FYNDHÖRNAN!! Så de blir en 160 säng för min del :) Vi räknade ut att det var billigare på så vis. Så nu är det bara själva resårbotten kvar! Sen har jag en hel säng haha :P

Idag blev de 9 timmar på jobbet! Lika bra att jobba på extra när man väl är igång! Ska träffa morsan imorn på en fika. Hon skulle ta sig till Norrtälje. Ska bli roligt :D
Nu ska jag se på film och käka lite kyckling.. 
Goodbye


JOBB x2

Hej på er!!

Har lite ont i skallen nu så jag fattar mig kort. Jobbat idag på både på donken och Kullängen. Kom inte hem förrän halv tolv inatt :P Nu ska jag se på Criminal Minds, mitt favvoprogram denna tidpunkten! :D
Jag och Roffe kanske ska dra till Ikea imorn bara och kika lite!! Ska upp imorn bitti igen så de blir snart sovtimeee...Natti


ETT JÄVLA ÅKANDE

Har vart fullt upp för mig idag! Började dagen runt halv nio imorse, kände att ögongen var alldeles grusiga när jag vaknade hahah :P Sen mötte ja upp Emma och åkte ut till Rådmansö för att hämta hunden! Sen tog vi en prommis och drog tillbaks till Norrtälje. Åkte vidare till Helen efter jag tvättat och tog en lite mer redig promenad. Elsie var slut när vi kom hem och somnade direkt haha! Sen åkte jag och lämnade henne och tog med mig Malvina och Emma mot Penningby. Sen åkte vi till Rmbo och började mecka med gardinstångar och drog på hög musik :P De dånade rejält haha!! Nu är jag hemma efter allt åkande så blir det jobb åter igen imorn. Men bara till kl två. Nu har jag gjort kyckling till mig och Jerry och vi ska se på Bröllopsfotografen!! Lånade den av Helan. Får se om de är nåt att se?!




ME LOOVE !

Har hittat en sååå snygg klänning på Nellys hemsida!! Och ett par snygga shorts! Mitt i torkan :( :D Får hoppas att dom håller grejjerna ett tag till för jag vill ha :D Mee looove!

Mintha Shorts SEK 1199, Diesel - NELLY.COMGoldy Dress SEK 699, Motel - NELLY.COM

 

 

 


VILKEN DRÖM <3


Ja tog mig i kragen på eftermiddagen och duschade, fixade mig iordning och åkte ner på stan. Inväntade Emma
eftersom hon skulle med, ringde henne flera ggr men hon svarade ej. Så lika bra att jag åkte ner själv! Jag åkte till jobbet först, sen till flygis. Sen tankade jag bilen och fyllde på spolarvätska och upptäckte att den ena sidan inte fungerade när jag skulle testa om det hade fyllts på ordentligt :O Lyfte upp huven och såg att själva stycket som riktar sig mot vindrutan hade vänt sig åt nåt anant håll. Så jag böjde bara tillbaks den! Sen va ja på Ö&B och köpte ett par lampor, en bakform och sköljmedel eftersom jag har tvättstugan på onsdag! När jag var på väg hem ringer Emma när jag precis var på gång att skicka ett sms till na. Haha, hon hade helt enkelt glömt bort att vi skulle ses?! Haha jaa minnet är kort ibland. Får hoppas att hon kommer ihåg till nästa gång! Bakade kladdkaka nyss :D Så mumsigt det ska bli. Köpte grädde också ;D

Ska även vara hundvakt åt Elsie på onsdag!! Ska bli kul att äntligen få umgås med den lilla sötnosen. Imorn blir det en sväng till Ekerö med Rolf då han ska hämta sin bil som vart på lagning ett tag. Blir nog att jag drar med mig lite prylar till kåken och lämnar av dom.

Måstee berätta om min dröm. Helt klart en härlig dröm med kärlek <3 Träffade min hemlige kärlek OLA! Han som va med i Idol för ett antal år sne. Har aldrig slutat tycka han är charmig ;) haha men så drömde jag om han inatt. Att jag träffade honom på en krog och han ville gå hem med just mig.. Åhh va jag va lycklig. sen vaknade jag upp och märkte att de bara va en dröm :( Hoppas att inte Jerry läser de här då :P haha
Nej nu ska ja hälsa på kladdkakan, Natti <3

KOM ÅT NÅNTING

Nu försvann hela mitt inlägg, suck :( Jag råkade trycka på en knapp så jag kom till en av mina favorit sidor.. Skriver inte om allt nu, de orkar ja inte! Försökte få tag i Emma, hon ringde precis upp mig. Vi skulle ta och hita på nåt här. Måste bara käka frukost och sånt först! Sen ska jag svänga förbi jobbet när Sofie slutar också :D
Nu blir de duschen och frukost eftersom ja vaknade för ett litet tag sen :)
Sen blev ja less på ja vet inte vad, mig själv eller kärringen som antagligen ringt då min bil stod parkerad utanför kåken i Rimbo Lyckades alltså få en p-bot till!! :( Jag och Emma stod och lassade ur grejer in i kåken sen dammsög vi och hade oss. när vi väl ska åka hade p service satt en förbannad lapp på rutan som jag inte såg förrän efter jobbet igår!!!


EMMA & JAG

Sol idag igen! Skönt att va ute faktiskt!! Jag och Emma var i Stockholm på kvällen efter vi jobbat under dagen. Vi drog en sväng förbi Täby och Arninge, dock stängde de typ när vi kom haha!
Sen åkte till morsan och hämtade massa prylar :D Sen drog vi till kåken min i Rimbo och började dammsuga och fixa och dona :P Vi hade rätt kul idag. Vi provade ett par schysta brillor på Gina också men ja tänkte jag har redan ett par så de får va nog ;) 



SAKNAR SOMMAREN

Vaknade upp imorse, tidigt, men gick nog inte upp förrän efter 13 snåret. Kände mig inte som en ängel när jag vaknade fast solen stod högt uppe. Nej, detta var inte min bästa dag trots att gårdagen var så pass bra!! Ja de är konstigt hur man kan känna sig från dag till dag. Nu har jag jobbat hela kvällen och sen drog jag iväg och skjutsade hem Emma från hennes jobb, tur nog jobbar vi nästan vid samma plats :P Sen åkte ja till kinarestaurangen och åt med Jerry och hans mamma. Längtar så mkt till sommaren. Tjatade på Jerry att vi måste åka utomlands detta året! Satt och tittade på bilder från sommaren 09 när jag och ungarna va på Fejan. Vi hade så myysigt med fästingar, fiskande, solande med duggregn och blåst, grillande korvar, pinkande i gräset och massa annat skojs!! De får vi göra om i år!!
 


SOFFKAMRATERNA

What a beautifyl day!! Gick upp i skaplig tid imorse, sisådär runt halv nio. Tog en dusch och gjorde mig iordning. Drog iväg till doktorn en sväng, fick inget spec bra svar eller hjälp så blev bara hänvisad till att vara någon annans problem. Tänk att dom gör så? Jaja, jag ringde till det andra stället, då hänvisade dom mig till Husläkaren. Men gud " Jag va ju nyss där" Sa jag! Men sen bokade hon in ett möte till mig iaf. Bra det. Sen åkte jag ner på stan med Emma och Roffe och Malvina, käkade på G. Sen va vi på Granngården en sväng och drog förbi fritidsresor!

Lite senare precis när ja kom hem från allt messar Angelica och frågar om vi skulle hitta på nåt! Absolut! Bara ner till stan en sväng igen där vi knatade runt :D Riktigt härligt må ja säga att gå upp i tid! Så imorn om det blir fint väder och ja känner mig pigg ska ja nog ta en redig promenad sen ska jag och Emma kanske åka till badhuset och ta ett par längder! ;)

Rolf och Jim var jätteschysta och hämtade soffan jag vann för 500 spänn från tradera!! :) Så Emma och jag åkte efter jobbet och tog ett par muffins i min nya soffa ;) Fick tom ett soffbord också :) Riktigt trevligt hade vi. Jag och Emma satt och löjlade oss med Roffes kamera, får se om bilderna hamnar upp på fcb senare haha! Nej nu blir det efter mkt om och men med fikabröd idag KÖTTBULLAR OCH MAKARONER A LA MARIA SPECIALE! HEEYEPA


NRJ WAKE UP CALL

tjingelng ;)
Har vart med Nathalie större delen av dagen. Vi åkte till flygis och tog en fika med Helen och sen drog jag och Natta iväg till Rimbo en sväng.. Vi kom inte hem förrän runt 19 snåret. Är endast ledig denna dan på veckan. Dock jobbar jag bara kortpass resterande delen. Nu kollar jag på en Harry Potter film som jag köpte på Rusta häromdan. Har bara sett den någon gång innan. Jerry skickade en länk till mig nyss. Jag lyssnade och tyckte det var klockrent :P Lyssna själva. Det är Knappen och Hakim på NRJ wake up call ;) En turk blir helgalen :O


TOARULLEN

Va nyss på toan. Kanske intre va så intressant men ja märkte en liten detalj. Jag tjatar ju alltid på Jerry att han måste sätta dit en ny rulle när den första är slut. Vet inte om han bara är lat eller om han bara struntar i att kasta den gamla rullen. hah låter den sitta kvar liksom Är det inte en hemlig regel?? :P haha jag kan inte sluta flina ;)
Hur snyggt är detta då? hahahah


JAG RYCKTE IN PÅ SPAN UNDER PÅGÅENDE HANDLING

Nu kom jag på han!!! Mitt i självaste pågående brott! Jag slutade jobbet 21.00. Gick hem till fots eftersom folk snor min bensin. Men precis när jag passerar parkeringen där jag brukar stå, ser jag en bil hålla på att backa och mecka mellan två bilar. Han ställde sig tvärs över av någon konstig anledning? Jag tänkte att kanske är det bensintjuven?! Det kan de ju inte va... MEN!!! Sen står jag kvar i någon minut och ser att personen/killen tar upp bagageluckan och drar fram en lång slang!! Whaat tänkte jag! Jag har han på bar gärning! Lyssna nu:

Jag rycker in på span under pågående brott och springer fram till människan och fråågar vad han håller på med? Om det är han som slangar ur all bensin ur alla bilar här på parkeringen?!
Hur stor sanolikhet är det att just jag haffar han?! haha det var ju menat!! Just denna tidpunkten. Jag sprang iallafall fram och han sa bara "NEJ" till min fråga och skyndade sig stänga bakluckan och spann iväg!! Jösses jag vet vem det är! Ja vart så uppspelt så jag ringde polisen direkt och tog hans reg nr!


NU VET JAG JU IALLAFALL VEM DET ÄR!! :D Trodde aldrig jag skulle se han göra samma sak mot en annan bil på samma parkering dagen efter min bil precis vart med om samma sak. Ja menar det måste ju vara han! Det verkar ju inte vara någon liga.. Jag antog att de va säkert någon från Norrtälje, nån fattig idiot... Och ja, han verkade ju inte va rik..
Oavsett om han kommer åka dit så är det ju bra för mig för nu vet jag vem det är! FY FAN VAD JA E BRA!

Så sa jag till polisen: " Ja det har skett ett brott och jag ingrep" haha.. Eller va tycker ni???

BENSINTJUVAR!

Va less jag kan bli. Inte räcker det med böter två gånger, eller att biljävlen går sönder. Utan att nån jäkel ska sno all min tank på bensin medan ja jobbat hela dagen, det är verkligen lågt! Jag blev verkligen så ledsen när jag för en gångs skull har tankat fullt. Hoppas ni läser detta era ynka idioter. De finns bara en sorts person/personer som gör så här! Ett par människor som bara njuter av att göra andra besvikna, de är så lata och inte orkar jobba, eller inte orkar slösa egna pengar på att tanka, och istället snor andras bensin. Nej fy fan. Ja ska iallafall gå till jobbet ikväll. Blev så less när jag märkte att den röda lampan lös när ja gick till bilen igår kväll så nu får det va nog. SKulle inte förvåna mig om jag blir rånad när jag går hem ikväll också. Nej fy fan på er! Hoppas ni åker fast! Ni lyckades göra mig ordentligt ledsen iallafall. Har inte råd att tanka mer heller. Så nu blir det vatten och bröd resten av månaden för jag är pank....jävla töntar


SKALLEBANK



Jag har fått huvudvärk! :( Jobbar ett par ynka få timmar bara. Kände mig nyttig då jag och Emma åkte till Willys för att handla lite. Lite sallad, citron, avocado och tomater, samt keso! Sen gjorde ja en nyttig lunch tsm med lite kyckling ;D Vart kanonbra! Men ändå har jag ont i skallen? :S När ja trycker på en punkt i nacken försvinner huvudvärken tillfälligt..

Jerry fyller år idag! :D Hela 20 bast! Såklart var jag tvungen att kila iväg när alla kaffegäster kom :(
Men käkade nyss prinsesstårta när ja kommit hem igen. Nu ska jag försöka röja upp lite här hemma innan jag tar och lägger mig och kollar en Beck eller nåt ;)


DIN MORSA VISAN

Va med Angelica på upptäckresa in till Stockholm idag. Vi hade trevligt :) Köpte en växt från Ikea och en present till Jerry som fyller 20 på Fredag!! När vi va i Täby idag kom ett par turkar gåendes bredvid oss. De ropade sen när vi precis avböjde att jag hade en liten stjärt. Haha. Ja tyckte det va så kul. Klart att dom kolla på arslet. Då sa jag till turken att hans arlse säkert va fullt med hår och sen kom jag på att ja skulle säga nåt om hans morsa. Men då hade dom redan dragit iväg. Lyckades komma ifatt dom, skyndade mig allt ja kunde, glömde bältet och så kommer snuten in på parkeringen. Ja försökte dölja att ja inte hade bälte på mig för ja fick aldrig på mig den innan dom åkte förbi. För kul :P I all hast råkar ja köra in på fel vägbana och när vi väl kom ut på stora vägen samtidigt som turkarna sa jag: " Din morsas stjärt är liten" hahaha!! Ja dör vad kul vi hade ;)


JAG GÖR VAD FAN JAG VILL

Nu måste jag bara få säga ett par saker. "Varje gång vi ses säger ni gör si, gör så", "så kan du inte göra!"En av de värsta sakerna jag vet är när folk lägger sig i saker de inte har ett dugg med att göra. Nu vill ja inte peka ut någon/några men ibland blir jag bara så less på vissa folk. De verkar inte ha någon som helst förståelse för andra människor. Att duga för vissa är antingen att vara miljonär och ha ett 3 våningshus på Miami eller att jobba på ett 5 stjärnigt hotell mitt inne i City. Ja jag vet inte vad jag vill säga med det hela. Men ett jobb är ett jobb och det spelar ingen roll vad det är, bara man kan försörja sig och framför allt trivs med det! Jag tycker det är viktigast av allt. Men andra anser kanske att det är makt över andra ( sk. bättre jobb) som räknas eller att man tjänar fett med cash. Då blir folk nöjda. Att andra inte bara kan glädjas av att man har ett jobb för över huvudtaget och att man klarat allt i livet själv?! Allt är inte lätt och det finns inte alltför många jobb idag heller. Men till slut blir jag så less på att andra tycker och värderar sig själva så mycket högre, tycker att dom är bättre än andra. Usch vad jag hatar det!!

Sen detta med "vart man kan bo och inte kan bo"-grejen.
ja, bara för att det heter Rimbo så går det faktiskt att bo där! Jag spricker av ilska! Har man tak över huvudet och en fungerande lägenhet så är ju allt frid och fröjd!
Är det inte en bra sak att man är nöjd över livet och sina egna slutsatser man tar? Utan att andra ska behöva lägga sig i och tycka massa saker vad man ska göra hela tiden. Jag bor vart jag vill, jag jobbar med vad jag vill! Och det ska folk inte yttra sig ett förbannat jävla skit om! Jag tycker att man ska glädjas åt personer som klarat av allt i livet! Stötta varann och hjälpas åt? Vart tog allt de där vägen?

Sånna som inte gör ett skit, de som inte har nånstans att bo eller inget jobb. De har inte kämpat för det! Så klart de inte får nåt heller! Jag kunde lika gärna haft en lyxvilla och en chefsposition nånstans men inte fan hade nån vart nöjd ändå! Vad vill ni få ut med att komma med denna kränkning och att ni är så jävla mycket bättre än mig? Det går inte att prata med er heller, för enligt er är ni så mycket bättre "människor" och att man ska leva si och så, nej börja bry er och skit i att ni måste visa er bra för andra. Fy fan på er säger jag bara! Kom inte och säg att det är för att ni bryr er och att ni vill mitt eget bästa för då hade ni aldrig sagt som ni gjort! Tänk att vissa kan sjunka så lågt...Hoppas ni läser detta nån gång så ni kan börja tänka i andra banor ist för att klanka ner på mig.
Ja tackar Rolf, Helen, Sofie, Jerry och Morsan min för allt ni sagt och gjort!

BLINDSTYRE

Vaknade inatt, eller ja imorse rättare sagt kl va väl runt 05.30..Nån jäkel vid datan här hemma sitter och dånar, ropar, nästan skriker och skrattar. Jag får en chock, vaknar och kan ej somna om. De där jävla spelandet till kl 06.00 på morgonen. Helt otroligt. Har vart flera nätter och jag vaknar upp på morgonen fortf jättetrött... :(

Började med en promenad bort mot folktandvården imorse där ja mötte upp Rolf. Han kom och hämtade mig där för att vi skulle besiktiga pärlan! Äntligen gick han igenom! Så nöjd jag blev... att jag tom bjöd Roffe på lunch. Vi käkade på G. Rätt gott faktiskt!

Sen skjutsade jag hem Roffe och vi kollade runt blocket på soffor. Blev helt blind av alla soffor vi hittade, dock va de flesta redan sålda. Synd.. Ja har bestämt att ja ville ha en vit soffa. Hm. Vi får väl la se om ja hittar nån.
Åkte förbi kåken en snabbis och kikade till vad som skulle passa bäst. Sen tog jag en handling på Willys och köpte hörlurar till min MP3 som va sönder. Skönt när man är ute och går att kunan lyssna på musik. Nu ska jag försöka få bort min skallebank!
Imorn blir det en tripp med Angelica till Sthlm. Helen mådde inge bra så jag tror hon stannar hemma. Och Natta hade annat för sig. Men de blir trevligt ändå!
Natti <3



RSS 2.0