Varv på stan

Så nu har jag jobbat på Kullängen för första gången på en månad! Kändes som jag inte vart där på typ ett halvår! Nu har ja skallebank, förmodligen för att jag har diadem i huvudet ;D Ska iväg och fixa städningen lite snabbt nu som jag måste på torsdagar..

Försöker även prata med morsan angående "Rent Hus" programmet..men hon verkar inte vilja joina faktiskt.. Hoppas verkligen att det går igenom. Vill inte står där själv och slita häcken av mig. Bättre att deras team får ta bort allt skit och jag hjälper till. Då blir det inte lika mycket att göra själv. Sen behöver man ju inte släpa grejer i trapporna utan det är ju bara att dom gör som på TV, skaffar en container och slänger ut skiten genom fönstret! Först måste hon bli av med kattjävlarna.

Var med Helan en stund idag, hon var hygglig och kom in och hämtade mig för en fika på flygis och ett VVS (Varv på stan). Hittade skitsnygga tapeter på Rusta och en cool soffa, fast från Jysk då.
Då vi väl fikade satt ett gäng gubbar bredvid oss. Vi satt och drev och svor som vi alltid gör, pratade högt om inte allt för roliga och otrevliga saker. Tog i och överdrev. Till slut sa en av dom: "Akta så inte mamma hör att ni svär så mycket!" På skoj då.. Oh fy faan sa jag, då ska du se min blogg! Sen kom jag att tänka på, vet han ens vad det är?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0