VECKANS BALLA FOTO

Kom inte på nåt nördfoto, alla va väl för seriösa i helgen som va :P Fick bli en schyst bild på Sofie istället :D Woooho!


MORSAN VILL ATT JAG SKA CAMPA?

Tjenare!!
Idag har jag kört ett niotimmarspass. Känner mig helt slut nu! Har hållt på att tvätta, torka ur skåp och diskat. När jag väl börjat kan jag inte sluta :P Massa småsaker som bara gör att jag mår bättre. Eller känner mig lugnare och att jag inte tänker så mkt på saker hela tiden. Nu är det ju rent och snyggt liksom. Dock är jag inte klar med tvätten än. Den är på tork!! Har fått ont i benen av allt jag har hållt på och donat med :( Smart som jag är glömde jag datorn på jobbet, så det var bara att pallra sig dit! Morsan kommer förbi imorn på dan innan jag börjar jobba, ska bli kul. Morsan blev nervös över att jag ska åka utomlands..Hon har fått för sig att det går lika bra att semestra i Sverige :P Ja, om man har en husvagn och känner för campinglivet så kanske...hmm. Men jag har bott bredvid en camping hela livet så jag känner mig inte så sugen haha ;) Sen fick hon för sig att jag skulle åka själv när jag tjatade på na flera ggr att jag ska åka med " Anscheeeeliica till Turkiet! HAHAHA! Ja dör, hon är för härlig min morsa :D:D Jaja nog om det, Hoppas d är fint väder imorn så jag kan gå ut och rasta handtagen ;)
Nu ska jag käka lite mackor, orkar inte göra middag..Fan att karln aldrig kan göra nåt^^!!



TA HAND OM DIG

Sitter och tänker på vad jag gjorde igår.... Minnet är kort men bra det lilla man kommer ihåg haha ;) Jag va ute och gick med Emma igår på förmiddagen. typ 1,5 timme. Sen efter vi rört på fläsket gick vi ner och åt på G med Malvina och Melvin. Jag mitt nöt som glömmer bort allt, vimsar runt på stan med ungar, en Emma och en Angelica. haha kunde det bli bättre? nej, ja glömde att gå på möte som ja skulle till. Hur virrig är inte jag?! Nu sitter jag i Vigelsjö, har kokat vatten och suttit med en handduk på skallen som ett fån :P Sen håller ja på att bada fotbad och har gjort en ansiktsmask :D Alla måste ha dagar där man tar hand om sig själv :) Va ute på Rådmansö tidigare idag med Jerry och Nathalie. Vi va ute med Elise och kastade pinnar! Så nu är ja helt slut!

 


JA SÅ HÄR KAN DET GÅ

Ohlala vad skojigt vi har haft idag jag och ungarna alltså! Allt från pottor till kört runt två ggr i rondeller ;) Ja va har minsann gjort det mesta idag som man kanske annars gör på ett halvår haha! Eftersom jag fick vara GPS åt Angelica när hon körde så fick jag koncentrera mig hela tiden på hur jag skulle förklara för na hur fan hon ska köra. Både jag och Nathalie blev så nervösa haha :P Vi körde mot enkelriktat i parkeringshuset och höll på att köra in i ett flertal bilar i trafiken. Jösses. Min a nerver har gått på spänn idag. Men lika bra att hon lär sig den unga damen!!! :D Hittade ett par fynd, inte mycket av lönen kvar nu :( Men jag köpte ett täcke, myyysigt fluff i! Sen köpte jag ljus, påslakan, Killah jeans o ett snyggt armband... Tro de eller ej, fan de kosta mycket men de va de värt! Annars slösar jag nog bort stålarna på nåt annat skit..Sen blev de ett par grejer till och lite mat :) En riktigt härlig dag med er som vanligt tjejer! Nu har ja tänt ljus, de luktar god vanilj här hemma. När vi vandrade på stan så började såret blöda såklart. Så in på apoteket direkt. Blev ett par plåster. Tusan. Nu får de ju va nog tycker jag. Dessa blödningar... :S



SPÅR

Oj! Nu ser ja att ja inte skrivit på ett tag.. Har haft för mkt i görningen helt enkelt. Har inte haft tid att sätta mig ner och fundera på vad ja ska skriva om :P Har iallafall jobbat varje dag senaste dagarna förutom idag då. jag inväntar Angelica och Nathalie, vi ska in till stan och göra lite saker.

Igår va jag på Mobergs med Sofie. Nettan och Helan kom dit sen. Sen träffade vi Helans man, "Charles" haha va vi drev :P Hade för roligt. Dock råkade nån idiot tappa ett glas i golvet, de studsade upp på mitt ben och skar upp ett djupt sår. De blödde nå otroligt. Usch.. Sen började det lugna sig lite, då råkar nån snubbe ramla ihop på dansgolvet bredvid mig, o så låg de blod på golvet?! O ja tänkte, nej inte mer. Blev helt lös i kroppen.. vet inte om han höll på att dö? Men om jag har för mig rätt när ja va på väg hem såg jag att ambulanspersonalen höll i han och gick ut därifrån.. Hm. jaja, hoppas att det inte hände nåt allvarligt. De va en helt ok kväll igår förutom att ja fick sitta och torka blod ända ner i skorna :P bilden nedan kanske va lite bläää men va fan. Ska man sy???? De verkar inte vilja gå ihop av sig självt.


HELT RÄTT!


SUCK




SÖTA ELSIE



Hundvakt idag :D Jättekul att träffa Elsie ibland så här. Nu ska hon va här tills imorn :) Ska skjutsa hem henne efter en långpromenad. Sen ska jag iväg och ha ett sexparty! Ska bli trevligt. De va ju nåt år sen jag hade det sist. Men måste packa om alla produkter i väskan. Inget ligger som det ska haha. Fattar mig inte på det här vädret heller. När jag o Jerry skulle dra och handla börjar det typ snöa? Nu ligger sötnosen här och vilar med en filt runt sig. Fick ett par fina bilder på henne innan idag med Jerrys nya kamera :D




VAD FAN HÄNDE MED SOMMAREN FOLKET?

Vad trött jag är.. Blir less på snön utanför fönstret också? Ja menar de ska ju va sommar om en månad`?? DAAH.. Jag har jobbat extra idag. så de blev till slut ett nio timmars pass!! Imorn jobba vid halv nio :) så runt 7 ska ja upp"!! blöäää.. Ska höra av mig till resebyrån också ang turkietresan. Såg att du kommenterade Sara :) Ja kommer ihåg att du sa du va där förut :) De blir nog hotellet Aytur vi bokade. Hoppas att de blir bra! När man lägger stålar på nåt vill man ju att det ska bli bra :D Nej nu ska jag nog ta och sova. Bye


JAA! DÅ KÖR VI DÅ!

Va jag står i. Har precis kommit hem från Kullängen och jobbat. Va på donken innan på förmiddan o jobba där. Upp imorn bitti igen!! :D Ja de e rätta takter de! Igår på dan va ja och Emma ute och knatade hela elljusspåret! De är ett par km det :) Tog nog lite över nån timma. Vi ska gå imorn med så vi blir av med lite fläsk. Sen va vi och provade lite skor på Intersport. Ett par jag prövade kände jag mig som en gubbe som landat på månen för att det var så enkelt att gå i dom :D Ska ja tan?! Hm får se. 800 spänn på rea var lite att ta i. Men man går ju mkt så vrf inte. De är ju fötterna man spenderar tid med på dagarna så.. Vore nåt att lägga stålar på faktiskt.
Jag och Angelica var igår och preliminärbokade en resa till turkiet, alanya. Har nån vart där? E de nå ös? Vi skulle få bo i ett hotell på östra sidan. precis intill en strand. dock inte den kända stranden men dit kan man ju annars gå om man ska dit.. Sen va de frukost inbokat. Runt 8 lakan. Men ja funderar på ett annat hotell som verkar schyst. 4 stjärnigt! Får se om anschelica har råd först :)
Gonatt<3


SÅ SÖTA


FISKMÅSPARTY

Vilket konstigt väder vi har?! Jag mår som vädret. lite halvt sådär. Just bara föra att solen inte är nåt att lita på :( ja har jobbat ett par timmar idag. Morsan hade tydligen vart i Norrtan idag men inte sagt nåt? hm, man börjar ju undra haha. Hon åker iväg och inte säger nåt. jösses vilken kvinna. Idag hade vi fiskmås party på innergården haha. Slängde massa bröd ut på gräset som dom tjafsade om fåglarna. Nu ska ja steka hamburgeeeers. Natti <3


DRÖMMER MIG BORT <3


GOMORR`N, GOD DAG, GOKVÄLL, GONATT

Go kväll! Har ni tänkt på en grej, kan man skriva Go Natt ist för Go kväll? haha. Ja sitter och tänker på så konstiga saker :P De borde man ju kunna. Dock låter gonatt lite som att man ska gå och lägga sig. Nåt man säger när man ska dra. Men bokstavligt talat är de samma som att skriva god morgon eller god kväll ;D haha!

Jaja, ja har iaf kommit hem från ön nyligen. Va där på middag, hälsade på hos ungarna. Vi var ute och gick en promenad med Elsie, men de började regna och det blev typ storm.. Vi sprang till bilen så skjutsade ja hem dom. Sofie och Conny var också hos Matte och Carina. o så självfallet lille Celine. Hon har verkligen blivit så söööt!!!
Ska se till att ta en fin bild på henne så ni får se :D På vägen hem fick jag sicks-sacka mellan alla grodor på vägen som jag höll på att köra på :P Imorn jobbar jag bara tre timmar, sen ska jag och Matte mecka med tv apparater och grejer i min kåk!! GOD NATT!!


MORSAN

För en gångs skull när jag satte mig ute på rasten för att äta kommer ett stort grått moln! Bah vad nu? Ja solen tittade fram sen igen som tur va :D Satt och väntade in Sara men hon verkade aldrig få gå på sin rast haha :P Stackarn hungrade nästan ihjäl! Det har gått bra idag, jag och Jerry va nyss och handlade på coop. Det blir egna stekta hamburgare ikväll :D Det går så otroligt fort när man jobbar, dagarna bara kör förbi mig. Imorn är det kortpass, morsan kommer på besok. Förmodligen drar hon till tanten hon tyckte så synd om när hon va i Norrtälje häromveckan..Hon träffade en kärring som var blind. De visade sig att hon knappt visste vart hon va, så morsan grep in och hjälpte henne handla och sen att gå med henne hem. Hon hade inga varor alls, några kryddor och knäckebröd bara? :P stackars tant..Morsan sa att hon åt mkt socker, speciellt i kaffet..Men hon hade tydligen tagit slut på sockret nu för hon såg inget i skafferiet...så imorn går nog morsan och knackar på hos kärringen för att kolla om hon lever :P hahaha ja dör hon är för skön


I HAVE THAA FEELIII`N





MÖRKER

Hallå i mörkret! Man hinner inte mer än att komma hem och det blir becksvart ute! Jag har tänt mysiga ljus härinne i lägenheten :) Har jobbat hela dan idag och det va hur mkt som helst att göra. Men de är bra för då går tiden fortare.. Sen har jag suttit och meckat med papper, pratat i telefon, plockat, diskat, vikt tvätt etc etc.. :P Snart ska ja och Jerry ta och laga lite käk.. Imorn ska jag ta och jobba hela dan igen, vi får hoppas på lite mer solsken, för idag va de klent!


GE MER

Gomorrn! Jag och Natta sov i RImbo inatt. Sov riktigt bra å jag var trött! :( Vi va hos Roffe igår kväll och meckade med bilen, bytte däck och sånt. Imorse när ja vaknade va de sånt härligt väder, när vi skulle till bilen ville ja bara stanna och sätta mig ner för de va så varmt i solen :D

Satt och tänkte på jobb..va härligt de är att jobba måste ja få säga! Önskade att ja fick jobba över 100 %. Folk som har massa jobb ska fan va glada alltså :P Jag har tackat ja till extra pass idag hela dan och imorn hela dan. Så vad kan de bli denna månad, 120-130 tim? Bra det! Men man skulle ju haft drygt 160 timmar per månad ist.. Får hoppas att ja får massa extra jobb här nu då så man klarar sig. Denna månad tror ja att jag haft sammanlagt 6 dagar ledigt.
Lite för mycket, man tänker ju att man skulle kunnat klämma in ett par pass till när man väl var ledig. Vad gör ja annars, ingenting!? Nej nu ska ja in och arbeta!


JA, MEN HUR SKA VI UPPTÄCKA DOM?



KISTA

Justee, glömde berätta om vår roliga tripp till City igår! Ankan, Natta och jag drog till Kista och knatade runt i gallerian. Men jag fick migrän, ja vet inte om det va för alla t**kar eller bara folkmassan i sig?! Sen gick jag runt i 10 cm hög klack dessutom så jag såg alla uppifrån :P haha. Vi käkade och tog en glass! Så himla god glass på (Levinsky´s) om de nu stavas så..hmm Jag gjorde ett kap, ett par brillor och ett par snygga stövlar för 150 spänn! Snacka om fynd alltså.. Sen sa jag till Angelica att hon ju kör som ett jävla k*karsel!! hahah och Angelica bara skrattade hela tiden :P Ja kunde dra det efter en timme och hon tyckte fortfarande de va lika roligt :P Nej nu blire att schteeeeka hamburgare Hej på er!




GLASSIGT MED NYA BRILLOR

Soooommar, sommar o sol! haha ett sånt skönt väder idag då! Grattis till Rolf som fyller hela 63 bast just idag! Vi var där jag och Emma och firade litegrann :) Käkade bullar o satt i solen och glassade ;) Fick för mig att det var tisdag idag och jag skulle förbi en lägenhet som ja skulle titta på i Norrtälje.. Så kommer ja dit och undrar vart han e. men fan, ja hade ju tagit fel på dagen, de va ju imorn!! Snacka om snurrig??!! Jaja, ja fick se på den sen iaf. Tur det! Sen va ja på jobbet och skrev ut alla mina scheman från förra året. Åkte o handlade en sväng då jag och Jerry perry ska käka hamburgare today ;) Imorn ska jag förbi H&M där jag sökte jobb, men de behövde bara folk nu de närmsta veckorna för att de bygger om. Ja de va ju synd men alltid nåt! Så vi får se om det går bra på intervjun :D Hoppas! Sen kanske man kan få arbeta extra? Vore ju sonm en dröm. Ja som alltid velat jobba i butik. Aja, nu ska ja inte ta ut nåt i förskott här. Hoppas på en solig dag imorn med då jag är ledig, morsan kommer förbi. Sofie kommer över och käkar tacos med mig och Natta i kåken imorn!


LEDIG FYRA DAGAR

Nu är det slutjobbat! För den här veckan iaf. Har i stort sett bara vart ledig i tisdags, annars har jag jobbat sen förra torsdagen! De ni! haha :D Fast då alla på jobbet är sjuka dröjer de nog inte länge till då jag åker på nåt nu när jag är ledig :P Jag är lite upprymd över detta med att jag och Angelica förmodligen ska åka till utlandet! Äntligen någon som tar sig tid och pengar till att göra nåt för en gångs skull!
Imorn ska jag sova ut, jag och Emma kanske ska åka till Rolf nu när jag inte skulle jobba.
Sen på måndag blir det en rask prominix med Emma skulle ja tro! Då ska de iaf bli soligt.
Nu ska jag ta och diska och duscha, ska bli skönt efter nio timmars arbete, adios!

 


TURKLANDET?

Go kväll..
Ja har fått mycket gjort idag, fikat med Roffe, Emma, Angelica och Emmas barn. Vi köpte en fin bukett blommor till Roffe då han ju fyller år på måndag och vi kan inte komma på söndag när han har kalas :( Sen åkte jag och Angelica ner till stan en sväng, ja knatade in på H&M och så fixade jag min hemförsäkring. Sen ner till resebyrån där vi drömde oss bort :P Jag vet inte om det blir till att åka med Angelica ner till Turkiet eller någon annanstans runt medelhavet, ist för att åka med Emma. Vore ju himla skoj att åka med dom också, fast helst vill jag ju åka till medelhavet!! :D Vi får se hur det blir..
Ska ni åka nånstans i sommar?
Sen har jag jobbat ett par timmar, kom precis hem och tände lite ljus för en gångs skull, myyyyys!! Snart blir de köttfärssås och spaghetti! woooho...Måste kyla ner min handled först då jag råkade bränna mig på tändaren !!! Jag i ett nötskal. Det svider som f*****n...och så har jag en hög av tvätt som inte hann torka då jag skulle springa iväg till jobbet häromdan, de måste vikas, blä :(

Synd att det inte var nån sol idag, annars hade jag och Emma vart uppe med tuppen och vandrat ute i skogen.
Everything seems to go my way!!


PRATGLAD

Jag har vart väldigt pratglad idag och fundersam! Detta med bloggen, hörrni ni får ta och börja lämna kommentarer!! %#! Hur ska ja veta om jag ens skriver nåt intressant om ingen jäkel säger nåt? haha, ja antagligen skriver ja bara skit eftersom ingen svarar på mina frågor :P Skyll inte på att ni inte hinner ;) Alla i världen har tid för lilla mig :D

Det blev frukost i solen för mig imorse, är en riktig blekfis jag :( haha! Mina fingrar bara slängs tvärs över tangentbordet just nu för att ja har så mkt att säga. Dessutom sitter jag som ett MÄHÄ..

Ang mitt förra inlägg, ja har fått reda på att SENIL stavas så som ja nyss skrev.. Hur fan skulle ja veta det? Hm.. tycker de ser bättre ut med ett C (SCENIL=RÄTT FÖR MIG)!
Neeeej om man ska ta och fortsätta mecka med sladdarna och nya tv bordet som jag höll på med! Folk lär ju undra vad jag håller på med eftersom jag ställer mig och dammsuger 22.30 på kvällen..JAHA emma fick nå ryck så nu ska jag till statiol! bye


S(C)ENIL?

Tjolahopp!

Sitter och inväntar på att börja jobba. Verkar bli kaotiskt idag! Mycket folk är ute nu när de är sol.. Vaknade imorse av att jobbet ringde och frågade om jag kunde komma ikväll o jobba. Hm. ja fick sån chock så jag sa att ja va tvungen att ringa upp igen. Men kom på att ja ju redan skulle jobba haha! Hur snurrig är inte jag?!
 O så sa jag att jag inte ens visste va de va för dag och vad fan ja skulle göra. Så vaknar ja jämt upp nuförtiden, vet knappt vart jag befinner mig. Börjar ja bli scenil?! Hur fan stavas det?? SENIL? SCENIL?


PÅ VÄG

Go morron,
Nu sitter jag i bilen på väg in till Stockholm. Helt otroligt att jag låg och sov för exakt en timme sen, och nu är jag i Ledinge. Matte kom och hämtade upp mig efter 10 snåret. Fick stressa. Sov för länge och vaknade inte ens av klockan. Eftersom jag låg innerst hörde jag den inte alls. utan de va Jerry som gav mig telefon och jag kommer ihåg att jag tänkte: "vad ska ja med den här till" :P haha. aja, soligt är det iaf, tur det.

BEGRAVNING IGEN

Äntligen jobbat klart! Idag var det dubbelt betalt typ då det är annandag påsk :) Har ju jobbat fem dagar i streck, ledig imorn, dock ska jag gå på begravning igen, (inte kul) och sen ska jag jobba fyra dagar i streck igen. Sen är jag ledig ett par dagar. Jag och Emma, Rolf, Malvina och Melvin var nere på Åtellet och käkade lunch tidigare innan ja skulle jobba. Jag och Emma skulle ju tagit en promenad imorse men såklart kom den förbaskade snön så det gick inte. VI ska börja knata jag och Emma, riktigt skoj ska det bli! :) Bra att ha nån att bränna lite kalorier med :D Nu ska jag försöka hitta nåt i frysen som jag kan laga till. Tjaaaoo


VAD AN DETTA?

Vaknade av att Emma ringde mig typ 4 ggr. Av de tre jag lag på undrade jag om de hänt nåt. Hm. sen svarade jag iaf den fjärde gången. Hon undrade om vi skulle åka till Rolf. Men då skulle stackarn behöva hämta oss och lämna oss igen till kl halv fyra så ja kände att det va ingen idé. Och i detta snöovädret! Emma sa att det inte var så bra att gå nu kanske, det är ju snöö. WTF!! Hur kan de va vår ena dagen och sen bara blir det vinter nästa dag?! Nej vart fan är vi på väg. Om två månader är det sommar och just nu ser det inte ljust ut :P
Nu ska ja ner på stan med Emma och Roffe. Vi ska käka lunch. Dock blir det som frukost för min del. Hare skoj i snön.. (Helen blir nog glad) Om ni kollar in hennes blogg idag ska ni säkert se att det kommer ett yippie nu när snön kommit tillbaks. http://dodoos.blogg.se/ 


PÅSKÄGG & EN BJÄSSE TILL KYCKLINGFILÉ

Heypa!

Det blev inte nån tvättid för mig idag som sagt. Får tat på onsdag istället- Snälla Carina, Jerrys morsa kom med två påskägg med godis i till oss idag! =D Mums! Har fått ett till av Carina och Matte men har inte ätit upp dom än!! Hur många påskägg har ni fått?
Ja jobbade hela kvällen. Drog till Flygfyren efteråt och köpte pommes. Tro det eller ej, men jaa det gjorde jag faktiskt. Man kan tycka att man tröttnar på det då jag ju jobbar med pommes men det går alltid åt! En av mina favvosar, pommes med bea.. Yummie ;) Sen drog jag hem i min sleetna kärra, alla åkte runt med sina nya Audi bilar som glänste på vägen. O så kommer lilla jag med min icke polerade volvo. haha! För att flasha till det lite satte jag på dimmljusen!! Nu ska jag ta och steka en jättekycklingfilé som vi fick med i påsen. Hm, konstigt hur de delar upp alla filéer. De kanske fryst fast, men denna var en jätte!!




VECKANS NÖRDFOTO!

Det blev ingen tvättid för mig, fanns ingen ledig. Nån granne hade snott tiden som jag hade tänkt beslagta. :/ Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning för jobbet. Kollar på Kopps, den är så grymt bra :D Just nu bränner dom upp Jannes korvmojja, haha "Fan vad det tar sig".."Vart ska vi nu käka lunch?!" HAHAH Ja dör!!

Nu under påskhelgen antog jag att ett par fula foton skulle dyka upp på Mobergs hemsida och det fanns ett par!
Den här bilden tyckte jag blev klockren, så de får bli "veckans nördfoto". Ja menar hur varmt är det inte att gå runt så här? :P haha


HÄRLIGT PÅSKVÄDER

Gokväll!!
Vad har ni pysslat med idag då? Jag har vart ute på Rådmansö och hälsat på famijen. Vi satt ute på verandan och solade, vilket härligt väder de va då!! Lille söta Celine, Sofies barn var där :) Hon har blivit sååå söt! :D Sen såklart va ju Elsie där, ja längtar så mkt efter henne jämt :) haha.. Får se till att bli hundvakt snart igen då! Sen har jag jobbat hela kvällen. Kom precis hem, blir så glad då Jerry diskat och bäddat rent. Nu ska ja kila förbi tvättstugan och boka om min tid imorn så jag får tvätta på dan ist för kvällen.


JAG ÄR SOM ORDET "BLOND" BESKRIVER

Idag blev det jobb. Sov hela förbannade dagen.. Nu har ja kanske sovit 10 tim + 6 tim sen igår kväll.. Helt otroligt vad trött man kan bli ibland. Det var väl stockholms visiten häromdan.. Jag blir så less på folk ibland. Jag har bestämt med en tjej på internet att jag skulle få köpa en klänning av henne. Nu verkar hon ha blåst mig för att den har inte kommit fram på en vecka!! Hon verkar va puckad ifall hon skriver att hon ska hitta ett kvitto eller nummer så jag kan spåra paketet. Eftersom den blev skickad med vanlig post får man för det första inget kvitto. Det skrev jag till henne, samt att jag fattar att hon vet det också. Hon har nu tjänat 370 spänn på mig. Vilka kalla personer det finns. Ska ta och polisanmäla människan om ja ej får tillbaka stålarna. Jag mailade henne, hon har svarat varje gång. Förutom denna då när jag skällde ut henne.. Jaaaa har blivit blåst!! Fan va less ja blir..Ska hugga av na skalln känner jag..


RSS 2.0