The Killers - Human

Kan inte sluta lyssna på denna låten alltså, så skööön ;) Den sätter sig rakt in i hjärtat!



 Detta är remix på samma låt!


Kanye West - Stronger Remix


Maria dagen!

Jag har faktiskt namnsdag idag som typ 240 000 andra personer i detta landet ;) haha! Så nu får ni bannimej lägga in ett grattis tycker jag. =) Fick en jättesöt blomma av Monica också :D Inte för att jag firar namnsdagar men ändå! Det är väl bara mitt namn i dages kalender, så det känns ju speciellt!



Sen är Fräs så söt, saknar honom här uppe ibland när han ligger och jamar och piper så fort man klappar han det minsta :P Jag kom ner till nedervåningen för att hämta en grej under en säng och märker att något rör sig bland kuddarna. Så tittar ett sött huvud fram, nämligen Fräs!


Hårträns

Fick hem mitt löshår från www.medorian.se igår! Det gick snabbt. Bra rabatt också typ 300 kr, allt som allt blev det 899 spänn. Sen är ju tränset 1,5 meter och 60 cm långt..Så det ska väl räcka! Men saknar ju clipsfästena nu också, dessa spännen som jag måste sy fast på tränset själv =) Dom kommer nog i början på nästa vecka eftersom ja beställde dom via www.rapunzelofsweden.se . Sen har jag ju betalt allt från tradera också, men vill inte säga att jag är pank för den sakens skull haha! Men det som kostade var väl en hel lön för bilen faktiskt. Nu har jag städet kvar i helgen men inte mycket mer, vad skönt att vara ledig för en dags skull =) hahah..






MOBERGS

Japp, mobergs som lovat igår, det var bara tjejgänget som hängde på! Jag, Elin, Mathilda och Issa!
Var faktiskt himla kul. Träffade Fredrik och Bulan samt Kråiken! Jävla ös faktiskt. Denna gång hamnade vi med på bild!! =) Kalas det.. Hade tänkt att åka till Eskilstuna idag som jag sett fram emot så länge. Men har knappt några stålar fast jag fått ett par löner :/ Betalat av lånade pengar och sånt skit sen måste ja besikta om bilen till senast i slutet av Mars eftersom det var så mycket fel! Attans då..


Hey Baberiba - Pernilla Wahlgren. Så lik!


Hey Baberiba- Lars Lejonborg


Hey Baberiba- Förkväll !


Vart på kalas

Kom precis hem från ungarna på kyrkön. Helan svängde förbi också. Vi tog en fika samt gav Angelica sin present! Det var den här parfymen från PUMA Flowing! Den luktar ju gudomligt gott =) Det var så halt så halt på vägen så jag höll på att köra i diket ett par ggr. Fick bara ös på i ca 60 km/h just för att inte riskera att inte kunna komma hem ordentligt. Bättre att det tar lång tid istället för inte komma hem alls! Hahah.. Glömmer alltid min kamera nu för tiden så tar ju inga nya pics, lite tråkigt..! Imorn blir det jobb hela dagen sedan mobergs på kvällen! Isabelle ska hänga med också, det ska bli kul!! Hon brukar ju aldrig följa med annars. Ser verkligen fram emot detta. Inväntar dessutom Rent hus som ska ringa, de brukar ju ringa på fredagar när jag är som mest upptagen! ;D Haha, men jag tar mig tiden eftersom detta är viktiga samtal! Får hoppas att dom ringer imorn då och säger att hon är med!! Bara känner det på mig nu... Helan har reparerat sin ruttna kåk lite med farmor sin idag, stått och målat och rivit av naglar och skurit sig i skinnet..Jäkla meckt kan man verkligen säga. Fick åka dit imorse för att låna hennes varningstriangel, tittade i min egen bagagelucka och ser att den ligger där, fan fick ruscha tillbaks för att hinna med besiktningen. Jag och Jerry var på flygis innan på kvällen och köpte en stor påse godis!! mmmmmm ;D Ska mumsa nu!



Det här köpte jag på tradera:








Rycka in!

Vilken liten tid jag har till allt. har gjort så mycket idag så tiden bara runnit iväg. Ska iväg och städa och på kalas hos Angelica, så var nere på stan med Danielle nyss och köpte present, var inne på systemet och åhléns. Fixade ögonbrynen och var och handlade massa nödvändiga grejer som tvål och schampo, sånt man måste ha, lika bra att handla när man har pengar! Haha ;) Vi tog en fika också vilket va himla kul. Jag skickade iväg mina paket till de personer som har vunnit grejerna från tradera och besiktat bilen. Den gick inte igenom såklart vilket inte förvånar mig. En gubbe där på besiktningen var så inställd på att min volvo skulle gå igenom utan anmärkningar bara för att dessa volvos brukar göra det ;D haha! Så inställd. Men såklart inte..Det var fel på parkeringsbroms, bromskivor bak, blinkers och styrled höger fram!! Attans vad med grejer! Bilar kostar. Jag tjatade till gubben som jobbade på besiktningen att jag brukade gå runt med reflexvästen som låg i bagageluckan, han trodde nog jag var puckad ! haha. Fan så mycket det va i skallen att ja va tvungen att skriva upp allt som jag skulle göra idag. jag tror ja hunnit allt. Sen ringde dom från jobbet och undra om ja kunde rycka in, men ja sa NEJ, hinns ju inte!! Annars hade ja gärna ryckt in sa jag ;)


GUNVALD!


Hey Baberiba Victoria Silvstedt


Kungafamiljen


Det härligaste jag vart med om!

Nu har jag letat igenom bilder igen och hittat ett par sköna!! Morsan äger ju..Sen är det nån svart jäkel som man knappt ser..Helan sist rätt sliten på kryssning vid frukost då vi ännu ej gått och lagt oss!








Det svider att betala !

Vilket meckt med allt! Kom från jobbet för en stund sen. Glömde skriva i boken när jag gick hem, för andra gången hehe =) Nu sitter jag framför datorn med hur många mail som helst från tradera!  Rätt kul ändå och vara lite upptagen när man väl kommer hem. Ska skicka iväg paket till folk på tradera imorn eftersom de flesta har kunnat pröjsa just idag vid lön de som dom har budat på angående min auktioner.. Betalade 505 spänn också för mina platå skor, det sved men det måste göras, hoppas att jag kan ha dom också! ;O Dessutom måst ejag betala in 3,700 lökar till Rolf då jag har fått lånat det av honom när jag var pank för att fixa min bil så det kommer också svida, men ett måste!! Men hittar inte lappen med kontonumret på haha ;) Känns skönt efter att inte behöva va skyldig folk! Inget städ idag så himla skönt. =) Bara ta de lugnt.


Inflyttningspresent

Är så ivrig att inte Rent Hus hör av sig! Det var ju typ en vecka sen jag hörde att morsan hade möte med någon! Hoppas dom ringer nu i veckan så vi kan styra upp allt det här så det blir någon ordning någon gång! För som det är nu kan det inte va, punkt slut! Hittade en bra inflyttnignspresent till Helan som köpt en rutten lägenhet haha ;) Så kan hon skura ordentligt rent så inte hon också hamnar i TV4 snart ;D


Det värsta jag vart med om!

Dett måste vara det värsta jag sett! Hittade den på tradera! Varför inte vara lite fest snygg?! Haha. aldrig i livet säger jag. Med denna klänning kan man ju kasta sig i soporna direkt. Apropå sopor, morsan letar efter sin sopnyckel och jag sa att jag har inte den blekaste aning om vart den kan ha tagit vägen ;) Morsan tror att det kan vara ett mirakel! Men jag har ju gömt den i mitt rum. Men det roliga var att hon har tagit upp ett akvarium på 100 liter från grovsoporna och jag frågade henne: "Hur kom du in där då?" Morsan" Jag har ju extranycklar" :P Haha..Att jag inte kunde gissa det från början!!


Dålig på uppgradering

Ännu en dag i slask! Hoppas att det försvinner snart. Jobbigt att köra bil då man slirar som inåt helvete. Sen blir man ju blöt om fossingarna ;) hahah! Har precis städat klart. Rätt pigg faktiskt. Jag tror man förbränner en jävla massa på tre ggr i veckan-städning!! Jag är nästan svettig! Jättevarm i kroppen iallfall.  Jag är så dålig på att uppgradera min blogg alltså! jag har ju knappt tid när jag jobbar och sen kan ja inte lägga in bilder heller, vilket inte blir lika roligt :P Dom sitter här hemma och spelar WoW och det laggar när jag laddar upp. Sorgligt men sant! Hann precis ladda upp en bild så ingen märkte nåt haha..Ska till Angelica och Nathalie på torsdag här och fira ankan. Hon fyller 18 på fredag men då arbetar jag ju hela dagen! Synd att ta ledigt då eftersom jag då går back med stålar!! Lika bra att ta det dagen innan. Sen får man ju hoppas på att lillskiten följer med på mobergs också! Skulle va skojigt =) Nu vet jag iallfall vad vi ska dunka på fredag! Min blogmusic ;) Trodde att jag skulle få dom flesta lönerna idag här runt midnatt, men bara en! Herregud de andra två lönerna kommer ju inte förrän den 27:e eller 28:e..Nu tänkte jag titta på film och lägga mig i tid denna natt, inte kl 03.00 som igår ;D
 


Så trött

Jätteseg idag. Höll på att somna om det inte vore för maten jag fick i mig. Lite energi gör alltid nåt! :) Tittade på tågbiljetter till Eskilstuna. Tänkte ju åka dit på lördag här, då blir det fest hos Jenny för hon fyller 22! Vi ska ut senare på krogen men vet inte ifall några fler ska hänga på, vore mycket roligare! Får se.. Känns som att städet får vänta tills imorn men lika bra egentligen att göra det idag eftersom ja arbetar hela dagen imorgon!! Sen mer jobb på det är inte bra för kroppen ;D Snart ska ja bege mig till Flygfyren och köpa nåt att käka är lite smått sugen. Chips eller mat?!



43 % Kroppsfett?! Whaaat?!

Har precis räknat ut mitt BMI och procentvärde i kroppsfett. Kom fram till att det var hela 43 %! Kan det stämma? Nää ja är helt inställd, fan dessa handtag alltså! Väger ju ett par ton ;)

East Clubbers Drop


Tutan fungerar!

Kom precis hem från Rolf, meckade med bilen så nu kan jag äntligen tuta på gamla tanter och gubbar som kör knasigt! haha! Det var superhalt ute och det var ju värsta snöstormen ute. Inte kanske värsta men det blåste ju ordentligt. Gled ett par ggr på vägen med bilen så jag trodde jag skulle åka ner i diket. Ska ta en fika med Helan imorn, det blev aldrig av eftersom ingen av oss hade riktigt någon tid till det.


Medorian

Har beställt löshår! Från Medorian, det ska vara europeiskt hår och det är ju det bästa jag kan ha. Så jag kan ta ut mitt hår som sitter i nu, det har ju blivit kocker i hårbotten! Fan kommer sluta med att ja klipper av hela skiten. Kommer gå runt flintis..Dessutom var det REA på just denna och har tittat på den här sidan ett flertal ggr och upptäckt att det verkar va schyst hår där. När jag kikade in igår så såg jag att det bara fanns en kvar!! Så lika bra att köra på hårt!!! ;) Men måste köpa till clips också!


Hatar Kaffe

Vaknade imorse jättetrött!! Var så sliten kände jag. Åt precis och trodde det skulle hjälpa men icke sa nicke..! Städade och det tog ca 2,5 timme. Men det värsta var oturen jag hade med mig. Slängde ner soppåsen ner för trappen och den sprack helt och hållet så det såg ut som att någon hade festat där inatt. Sen tog det en jäkla tid att ta upp allt! Det värsta var att det var kaffesumpar som hade torkat så det låg kaffe pulver över hela trappen, jag som för en gångs skull hade dammsugit nedervåningen och trappen före övervåningen...och så händer detta...Det är någon från ovan som styr detta alltså, helt inställd! ;) Samt sa morsan precis innan i telfon att det var nåt spöke som snott hennes kvitto igår när hon hade köpt en bibel, jag sa tro inte på sånt skit!! Kommer hem och ska tömma soporna här med, vad tror ni inte ramlar ur påsen på golvet? Jo, kaffe! Fan det måste va kaffe otur idag...hatar kaffe nu.


Listen to your heart. slow vers.


Listen to your heart


Fest hela veckan

De två första är bäst! Uaaah ja kan inte sluta med att lyssna nu!
Har ju hela bloggen full av festmusik!


ÖS!

Lag in den här för första låten är så bra!


Fett skön!

Första låten 10 är så skön. samt 5:an och den sista nr 1 ;)


10 Techno Remix


Techno Mix

Denna var ju bara för skön, nu sitter jag här mitt i natten och lyssnar på remixer ;) Haha



Lost Techno


Potatoheadz - NARCOTIC

Musiken är livet. Tänker bara på 360 Sverige när jag hör denna! Fy fan vad vi röjde jag och Helan till den här som små 18-åringar! För grym den är!!

 

Har glömt bort att jag har en navel !

Har glömt bort hur det känns att ha en navel! Haha faktiskt. Kom på att en piercing har suttit ivägen i över ett halvår och jag har inte ens tänkt på att jag har en navel där bakom smycket. Låter crazy men kan inte tänka mig hur konstigt det skulle se ut ifall jag inte hade ett smycke där. Skulle bara se knas ut :O Har varit hos Kim ikväll och det blev inget med inflyttningsfesten..Hörde aldrig nåt! Men jag åker nog dit iallfall någon dag så jag ser hur dom bor.. Skulle vägt paket idag också men klockan blev för mycket och jag hade beställt sallad från Roni pizzeria. Så det blev lite panik till Kim eftersom det redan var sent. Har inte städat iafall heller. Jag e ju såå laat! Nu tänker jag nästan lägga mig och sova, eller titta på film..Är jättetrött.. Ska försöka gå upp i tid imorgon och städa. Men jag ska ju till Rolf också så får bannimej ta och gå och lägga mig. Köpte lite kläder av kim också. En body i guldfärg/beige samt ett linen jag lånat för längesen som är i guld paljetter :) Skitsnygga!




Some old stuff

Helan skickade ett par gamla bilder från förr! Hann inte ta emot den sista som jag verkligen ville ha ! Attans då.. Men dessa var från typ två- tre år sen...




Inflyttningsfest?!

Ska ju på inflyttningsfest hos Sofie idag tror jag! Men hon svarar inte när jag ringer :O Vet inte om det blir nåt?! Jättetrött nu efter veckan som gått när jag arbetat ihjäl mig känns det som. Har ytterliggare sålt grejer på tradera för ca 400 spänn, bra det! Men sen köper jag ju bara annat för stålarna ändå till slut haha..Så det blir som ett utbyte av grejer. Hittar inget att förpacka grejerna i heller..Ett par stövlar som jag gått runt och grubblat hur sjutton det ska bli med dom :S hmm.. Jag får gå ner på posten vid Ica och kolla vad dom har för färdigfrankerade påsar..Men frågan är ju när dom stänger. Typ 18?!19?! Har ingen aning..


Stress

Mobergs igår då! Ville ej hamna med på bild denna gång, kände mig inte tillräckligt snygg för det! Haha ;) Stressade hela dagen och hann inte ens sätta mig ner på jobbet. Inte äta nåt heller, så fick käka mackor när jag kom hem kl halv nio igår kväll. Sedan när jag väl kom hem, slutade en auktion efter 4 min så det vart ju stress där med! Hittade dessa underbara coola pjuck..


Väl på Mobergs var det väl inte så mycket folk direkt.. Veckan innan lön är det inte direkt drag ;D Men det roliga var att jag sa att de borde vara nåt erbjudande om halva priset på mobergs veckan innan lön! Sen går jag in och tittar p åderas hemsida så hade dom det just igår..haha klockrent ;) Sen var det iskallt när vi skulle gå hem, höll på att frysa häcken av mig faktiskt!! Måste vart minst 10 minus..
Hittade en sådan rolig video som Jerrys morsa hade hemma. Det är kvinnliga bilförare som absolut inte kan köra bil! En voltar och en ska försöka parkera och det tar mer än 3 min då en kille kommer fram och drar kärringen ut ur bilen och parkerar åt henne haha ;) Den måste ni se! Ska försöka fixa fram den ;)


Gentlemän och Nattkorvar

Morsan pratar om gentlemän, nattkorvar, vattenkranen som står och rinner och att hon ska ha betalt för att åka båten med oss ungar. Det är ett rent helvete..För kul den här alltså.."O herregud" säger jag bara. Jesus Amalia.

Dessutom pratade jag me morsan nyss om Jesus och att kyrkan inte tänder några ljus på den dagen som det påstås att han dog. någonstans vid påsken där, har inte riktigt koll. Men vi konstaterade att morsan behöver väl inte gå dit till kyrkan under den dystra dagen när allt e sorgset i kyrkan utan inte förrän på söndagen två dagar senare då allt är frid och fröjd igen., den dagen då han uppstod, istället för att sitta och sörja någon som man vet uppstod två dagar senare. Det är ju som att låtsas att man inte visste att Jesus uppstod två dagar senare ;) haha

t size="1">Original Video - More videos at TinyPic

FÄRJAN

En kille från Silja Galaxy tror att jag och Helan jobbar för Färjan inspelningen som gick på tv förut. Just bara för att vi hade kamera och västarna på oss ;) Han ser för löjlig ut på den här filmsnutten.. O så säger han nåt i denna stilen: " Åh, från färjan!" Men glöm för fan inte att observera gubben rakt fram vid spegeln och hans kläder ;P Det var just han jag tänkte filma från början!

t size="1">Original Video - More videos at TinyPic

Timmer 1 & 2

Skön snubbe från Kryssning förra året ;)

t size="1">Original Video - More videos at TinyPic

Lite gubbe i liten bil

Körde bakom en gammal bil som en gubbe satt och körde i. Han gasade på ordentligt men sen höll jag nästan på att köra in i honom. Riktigt gammal bil och jättelite, typ Mr Bean ;)

t size="1">Original Video - More videos at TinyPic

Fryser

Har ont i skallen idag igen, inte bra detta! Jag får se till att dricka ordentligt och äta. Känns som att jag knappt hinner samt att jag glömmer bort. Har jobbat på Kullängen på kvällen här och ska åka och städa om ett tag. Skallebanken började vid 18 tiden.. Sen dessa har den inte gått över. Nu är det fyra dagar i rad, känns som att det är något i kroppen, fryser men har ingen feber, snarare mindre grader än vad som ska va i kroppen. Och med tanke på att det är kväll brukar ju temperaturen i kroppen höjas runt 0,5 grad. Åkte aldrig till Rolf idag. Jag ska dit på söndag istället och mecka, så det inte blir någon stress och man har hela dagen på sig. Nu har Fredrik kommit hit och Jerry samt Fredrik sitter och lanar. Får försöka sysselsätta mig med något då förutom jobbet en vecka framöver! haha. Nu börjar huvudvärken gå över här.. så får passa på att åka till städet nu ..Längtar efter solen :/
Ajöken





Hytt´n Ruules ;)

Jag hittade denna roliga bild jag tagit på en av våra resor till Åbo med Silja Festival för några år sedan. Numera har dom ju bytt ut den båten till Silja Galaxy, tråkigt, den första var mycket bättre. Men fortfarande denna båten jag gillar bäst att åka så får hålla mig till den. Fanken nu blir jag så sugen att åka på kryssning! Vi gör alltid Hytt´n Rules!


Lasse vill ha en fika med Helan


Saaandra!!!


Original Video - More videos at TinyPic

Dimljusen lossnade!

Ska dessutom börja arbeta på måndagar från och med 1:a April! Bra det så tjänar jag mer! Lika bra att ligga i! Jag söker alla möjliga jobb så man har ett par styckna! Ska besöka Rolf imorgon här och titta lite på bilen och mecka eftersom tutan ej fungerar!? :O Jag blir tokig när folk velar och jag försöker tuta men inget händer!! Så då sitter jag som en gammal svenne på bilsemester och skriker: " Ja men kör dååå!" Haha.. Jag tror fler känner igen sig :P Samt mina dimljus knappar är sönder, jag bara skulle trycka på dom för att sätta igång dimljusen och då helt plötsligt bara lossnar dom! helknas.. ;D


Mycket i Skallen

Jobbat heeeela dagen, kom inte hem förrän vid 21.00 snarare! Helt slut, skallebank igen, tre dagar i rad för tusan! Har haft så mycket att skriva och göra så min skalle bullrar med grejer nu! Inte konstigt att jag fått huvudvärk då ;) haha!
Nu har jag precis druckit cola så det har dämpat sig. Brukar faktiskt hjälpa bättre med cola än huvudvärkstabletter som ex ipren eller alvedon..

Redan torsdag imorn! Har knappt hunnit skriva nåt på bloggen nu när jag jobbar hela dagarna! Iallafall tis,ons fre! Har hållt på och velat och blandat ihop adresser namn och mailar nu när jag sålt massa på tradera. Gäller ju att hålla i adresserna så det inte kommer fel grejer till fel personer! Vore ju förargligt :/ Men har skrivit upp på papper så ska ha rensat huvet lite!

Har funderat över detta med en ny telefon! Vet ej vilken jag vill ha eller vilken jag har råd med, men har faktiskt sett bra grejer på tradera. Ingen kan ju sälja en dålig telefon om man såväl lägger ut en annons, Isåfall blir man ju avstängd därifrån, den personen som säljer varan och det inte stämmer överens med vad som ska vara. Så det är ändå rätt bra det där med omdömessystemet på tradera! Det är absolut inga skitgrejer! Men som sagt så kommer ju jag alltid vara beroende av tradera lika väl som jag är beroende av skor numera ;) haha. en sån period nu!

Har tänkt på att jag kanske ska skaffa en blogg jag med och lägga upp saker som jag vill sälja så slipper jag betala för att lägga upp annonser på tradera?! Smart ändå..

För skön bild detta. Undervattenskamera vi köpte jag och Jerry och lattjade med, Vi hade tänkt ha med den på vår dykning men vi var tvugna att koncentrera oss på detta med alla slangar och tuber och allt så vi kunde inte ha med kameran ;) Vi fick nöja oss med att löjla oss i poolen istället och fota där ;D


Platå?!

Platå skor!? Någon som vet vart fanken man kan hitta platå skor? Lårhöga svarta och tajta kring benen? Har hittat ett par på tradera men det lär väl kosta skjortan ;) haha!


Längtar tills lön..

Dom ska lana här hemma i en vecka så det kommer va ett jäkla tjohej här på fredag. Jag och Elin ska försöka roa oss själva på fredag här och dundra på till nån fest haha ;) Längtar tills lön! Veckan innan också är det dött på att krogar! Det är en hel vecka kvar tills det kommer stålingar på allas konton! Alla som jobbar iaf ! Jag har väntat sen förra månaden på lön eftersom jag ej fick någon i januari då man alltid får den en månad senare....tungt men sant...

Nu ska jag arbeta med serveringen här på torsdag också, Monica kunde inte så jag ställer upp! Lika bra så jag tjänar stålar, Det bästa är ju att jag får pengarna fdärifrån denna månad, skönt det. Bara att jobba på medans man kan.
Fick en otrolig ryggvärk idag och tror starkt på detta med njurbäckeninflammation!! Någon som kan något om det, vad som händer?! Får googla på det annars eller fråga någon på Stylesearch !

Ska på inflyttningsfest hos min syrra Sofie på lördag som har flyttat till Åkersberga vilket inte riktigt är mitt hemland :P Men det kommer bli skoj!


Fil & Müsli

Har precis vart på städet! De va ett jäkla meckt det där! Min telefon hade slut på batterier då jag precis snackade i telefon så lag den av :/ Typiskt.. Käkar som rubriken står, fil och müsli! Tänkte ta semlan som Jenny köpt till mig och Jerry men den var för gammal :( Så det var väl lika bra det så det blev nåt annat lite mer nyttigt då ;) Har precis sålt lite grejer på tradera men folk verkar va lite sega i betalningsfronten. Sen väntar jag fortfarande på min röda julklänning som skulle kommit i början av december! det har gått nu ca 3 månader..fan att det ska ta sådan tid..!! Och jag e sån tjatig kärring av mig med.


Långsam Rackare

Arbetat! Helan var alldeles vit i fejan av målarfärg! Har rustat om och målat hon hela dagen med farmor sin. När jag var på väg hem från jobbet körde en rackare bara 20 på 50 väg!? :O tänkte " Har det hänt nåt? " haha! Nej det var en gamling som körde in på sidan för att han vart nervös då jag åkte så nära bakom. Man kan ju inte hålla på att vela sådär, det kan ju hända trafikolyckor i den där långsamma farten. man antar ju att folk blåser på i 50 km/tim eller mer! Ähh, struntsamma, hemma nu iallafall ;) Men det tog en jäkla tid..


Cascada ~¨Dream on dreamer¨~


Parkerat som ett arsle

Snart slutar två av mina auktioner! Har sett att jag är den enda som har just Burberry Brit parfymen på tradera! Så den är eftertraktad iallfall ;) Var och fikade nyss med Helen på Flygis. Jag parkerade som ett arsle rent utsagt haha ! Nu är Helan på banken och skriver kontrakt och får nycklar. Så ska titta på hennes kåk snart här när hon hör av sig. På fiket hörde dem av sig från TV4! De ska snacka med morsan igen så hon inte håller på att börja vela. Dom sa att det är en lång process detta och det inte är säkert att hon kommer med. Men som sagt vi får hoppas och bara ta ett steg i taget!!
Ska umgås med Kim också en sväng! Hon hörde av sig nyss. Jag frågade Isabelle om hon skulel med och fika, men hon ska ju flytta om bara 1,5 vecka så en kvart har hon inte tid med! Helt förståerligt! Var nere på Åhléns också och luktade på parfymer. Hittade ingen direkt jag ville köpa. Bättre att köpa allt sånt på tradera så får man ju det som mellandagsrea ;D haha! Nu sitter jag i mina hörlurar och dunkar musik.. Va för kul , jag råkade filma istället när jag skulle fota, fick med en liten halv filmsnutt, fast man måste kolla från sidan ;)








You´ve gotta pretty good bus going ?!

Berner, Brallan och Jag! Försöker klura ut hur vi ska säga detta?! ;)





Cypern 2007

Ett par killar följde efter mig och Kim på mopeder när vi var i Cypern för två år sedan
och verkade lite galna som helt plöstligt cirkulerade och började tuta på oss ;P












Bingo

Hittade några gamla bilder sen då jag hälsade på Jenny i Eskilstuna förre förra året. Tror jag kom dit varenda gång som Bingo var där ;) typ tre ggr ! haha.













Love Escada

Fy sjutton, vann nyss en parfym jag velat ha i flera år! Escada Island Kiss som inte säljs numera i affärerna. Dessa parfymer är så perfekt gjorda. Verkligen den där somamrdoften som alla undrar, " Mmm, va e det där för parfym du har!?" :P haha.. Ringde nyss TV4 och fick tag i en av dom, han skulle höra av sig sen när han var färdig på lunchen, klockrent att jag ringer och stör!


Spänd

Nu känner jag mig riktigt nervös, väntar på att Rent Hus folket ska ringa! Jag fick tala in ett meddelande på röstbrevlådan eftersom dom inte svarade första gången jag ringde imorse. Hoppas att morsan inte börjar att vela en gång till då ifall hon kommer med!! Får hoppas att inte någon annan fått hennes plats! Vaknade redan vid 9 imorse då väckarklockan ringde och jag orkade inte gå upp, somnade om och gick upp typ halv tio istället ;D

Ska titta på Helens lägenhet idag med då hon får tillgång till den just idag. Imorn ska dom börja rusta om, måla tak, fönster och grejer. Får hoppas att det blir fint det med. Vi ska svänga förbi Flygfyren på en kopp kaffe och ikväll tror jag att jag städar istället för imorgon kväll. Jobbigt att både arbeta hela dagen samt jobba med städningen på kvällen. Meckt säger jag bara.


Så glaad!!

Äntligen, det funkade, morsan har lugnat ner sig nu och tänkt över det hela med "Rent Hus"! Hon vill vara med! :D Jag är så glad! Måste ringa direkt nu imorn till dom på TV4 och berätta och jag hoppas att det inte är försent då vi tackade nej i fredags.. Alltså jösses vad glad jag är :D Så nu hoppas jag att tanterna från Tv4 kommer och styr upp detta!

Ett FJÅN

MMM, spaghetti med köttfärssås! Kryddade på ordentligt med allt från taco krydda, peppar och sweet chili sås ;) Så det är attans starkt, för mig då jag är känslig för starka grejer.. Om vi inte snackar sprit då jag måste säga att jag har finskt påbrå.. Generna tar över och är man finsk så måste man ju kunna ta i och inte va mesig haha. Städade nyss! Så skönt att vara klar med skiten alltså. Ledig imorn, så skönt!

Angelica min före detta granne har fått en förälskelse i en karl här med mörkt hår på bilden.Vet ej vem det är tydligen heter han Ben och är väl känd på nåt vis. Jag sa åt henne att det bara är ett fjån! Men nej, hon är mycket för sådana här lirare. Jag sa också att han är fulare än en get ;) haha kanske var taskigt sagt, men vadå lika bra att vara ärlig! :D Lycka till Anscheeelica! ;)


Fett ös!

Igår va det riktigt skoj på festen. Var inte så många där men kul ändå! Vart upplagrad ;) Provade på lustgas och det var ritkigt kl, haha jag deckade när jag andats in och slog i skallen! Haha. Åkte bussen till Alhamrastugan typ utanför Rimbo, har aldrig riktigt vetat vad eller vem som bodde där när jag åkt förbi men nu vet jag :D Dessutom vart jag så pinknödig på bussresan så jag var tvungen att säga till buss chauffören att stanna i Rimbo station så jag kunde pinka annars skulle jag kissa i papperskorgen!! Haha där tog jag i. Det roliga var att jag fick sitta på golvet först och det va ju ett jäkla meckt när chauffören svängde så alla påsar med lagring svängde runt samt lilla jag ;)


NÄDRANS MÄHÄ

Kolla speciellt vid 2.05 min samt vid 4.25 min!



Mitt i MÖTET!

Haha! Va nyss vid städet och märker inte att det sitter massa guttar på möte där inne, kommer in med en back full av smutsiga koppar och säger "Heeeey!! Oj, ja visste inte att ni hade MÖTE!! hahhaha". för kul..fick städa undervåningen istället.. Så får jag göra resten imorn. Ska snart ladda upp mig för partyt här :) Hittade ett par supersnygga skor när jag tittade runt. Vet att det finns ett par liknande på Skokanonen här i Norrtälje men billigare via tradera ;) Jag och mitt tradera. Snart kanske människor lessnar på mig som jag håller på med detta haha ;D


Det värsta jag vet

Var på Folkets Hus imorse nyss och sökte jobb på flygfyren. Lika bra att jag kör på tänkte jag. Ingen anann som var där?! Blir tokig på folk som vill att man ska hämta dom hela tiden, ställa upp och ej få något tillbaks. Det måste vara det värsta jag vet! Nu ska jag iväg och städa orkade ej göra det igår kväll! Somnade rätt snabbt..Ikväll blir det fest! Får åka till Sofie nästa helg på hennes inflyttningsfest. Helan får ju tillgång till sin lägenhet på måndag! Ska bli kul att se på den också!


Inget "Rent Hus"

Inget TV4 tyvärr för morsan min.. :/ Verkligen synd. Hade sett fram emot detta. Så det skulle bli ordning, Men nu är det bestämt att hon ej kommer vara med enkom för att hon ej vill synas i tv. Helen kunde va schyst och ställa upp och säga att hon bor där men det fungerade inte heller. Provade allt på na, men hon gav sig inte så idag ringde dom och sa att dom lägger ner detta :(

Klant

Denna dagen är ju otursdag. Har vart klantig hela dagen och tappat grejer och haft mig. Har vägt mig! Bara 52,4 kg! Det måste ju vara nåt fel på vågen tror ja bestämt. Vet inte hur det blir imorn här..Får skita i partyt här för kommer ej hinna på både fest och middag. Faan jag hade sett fram emot hur länge som helst för att parta nu när det var så längesen! Det var kanske en gång för två veckor sen. Innan dess va det nog vid nyår.. Har skallebank nu också, lika bra att jag åker och städar också så jag får det gjort. Alla tjatar och vill att ja ska göra allt men nu vet jag inte längre.


Så trött ...

Så trött jag är! Kanske var för bilfärden och röjningen hos morsan igår?! Inte råga på det att jag var och städade igår kväll med..Jag går alltid upp i tid numera så jag slipper stressa. typ två timmar innan jag börjar jobba.. Helen skullle komma förbi på en fika vid 12 tiden så jag får lägga på ett kål med leveransen! Nu har jag köpt 4 par skor redan varav tre pumps! Sen såg jag på tradera ett par svarta som jag SKA HA!! Men auktionen slutar inte förrän den 20:E feb. Så lugna puckar.. Ska ner och käka nu. Alla hjärtans dag imorgon. Känner att jag redan har för mycket planerat. Ska på 18.-års fest förmodligen samt på middag hos Sofie nu när hon flyttat. Hela släkten skulle väl vara där. I Åkersberga...Sen tillbaks då hem först och förfesta och sedan vidare till lokalen där festen var...Har dessutom städet på helgen som jag helst vill dela upp på två dagar..Men man får ta en dag i taget!
Ajöken



Lekt med Paint.net

Nu börjar jag kunna det här ;)


Polisen

Polisen ringde upp mig här angående "misshandeln" jag vart utsatt för i somras. Tur nog att jag vet vem det var så jag kunde anmäla människan som utsatte mig för detta. Så ska man ju inte bete sig. Bara flyga på mig och slita och dra i håret och slå samt riva med naglar och allt. Tänk att man såg ut så här..




Velande på morsan

Hade möte imorse med han Peter från TV4. Det var tydligen en producent från ett produktionsbolag som arbetade för TV4 och inte just TV4:s producent. Ursäktar där att jag lag till en annan mening igår om det hela ! Vi kontaterade att vi får försöka få morsan att gå med på detta, såklart kan vi ej tvinga henne. Men det vore så bra! Så, jag och Helan åkte till morsan inne i Stockholm och försökte övertala henne. Det vart bara sämre och jag tog med mig mina grejer och drog och sa att jag aldrig mer skulle komma tilbaks.. Får hoppas att hon ångrar sig snart. Vet ej vad ja ska säga till denna Peter nu om vi ska skita i allt :/ Vore ju så synd då morsan intalar sig själv att socialen kommer att hjälpa henne, vilket hon sa för senast två veckor sedan att socialen va de värsta hon visste...jaja, huvudsaken är att hon får bort allt skit. Får ta själv och höra av mig imorn till socialen då. Började röja i mitt rum och gömde sop nyckeln så hon inte kan gå och rota mer grejer nu. Låste mitt rum också med skruvmejsel...Inga mer katter där inne nu.. Helen tog kort på katterna som morsan tagit in som hon kallar hemlösa. Jag tänkte sätta upp en annons i Konsum ifall någon saknar sin katt..


Först innan vi åkte till morsan var vi på Flygis och tog en fika, sen svängde vi förbi Täby och jag hittade ett fynd på 99 kr, great!! Lagerrensning;) Nu har jag städet kvar idag också! Arbeta hela dagen imorn med. Jäkla meckt!








Det som gör hela bilden ;)








Svarta Platå

Dessa grejer har jag budat på! Så coola grejer. Tänker buda så mycket tills jag vinner. Okey inte för mycket men ett par hundra spänn för skorna iallafall! Dessa grejer får jag ju bara inte missa ;)






Har ej råd

Bokat besiktning den 26/2! Men tutan har gått sönder och dimljus knapparna lossande när jag tryckte på dom! haha! Får ringa Rolf, Han är min räddare i nöden ! Sen när man sitter framför datorn får man förbannat ont i ryggen ja som inte har någon kontorsstol direkt. Sitter i bäddsoffan..har känt mig dåsig hela dagen.. Tror att jag håller på att bli sjuk ärligt talat. Måste dricka citronvatten samt tranbärsjuice så min urinvägsinfektion försvinner. Har ej råd att gå till läkaren känner jag!! Det är ju dyrt. Som jag sa till Danielle. Går hellre på Mobergs för dom 140 spänn som det kostar att gå till doktorn för, och har roligt istället! Men hoppas man inte åker på njurbäckeninflammation!

TV4

Nu till den stora grejen! TV4:s producent kommer hem till mig imorgon angående mitt anmälande av morsan till Rent hus som tv4 har börjat spela in i vår! Morsan är storprojektet och kommer förmodligen få vara med som sista avsnitt av alla. Hon måste vara värst av alla på stök. Som sagt så kommer han hit imorgon kl 10.00 på möte! Nervöst men ändå väldigt roligt och spännande. Hoppas verkligen att detta går igenom så hon kan vara med, även om det är svårt för henne att göra sig av med saker som hon samlat på i ett flertal år. Jag och Helen kommer att hjälpa till med städningen såklart och jag kom att tänka på att vi skulle ha reflexvästarna på oss samt bygghjälmar vi hade när vi jobbade med ventilation samt tjata om att det är ett jäkla meckt!! Hoppas hoppas hoppas! Vill verkligen morsan det bästa och att hon ska få ordning på sitt liv nu, om hon inte går med på detta nu kommer hon aldrig göra nåt åt det heller.. Det är som en stor klump i magen ifall detta går åt skogen och hon skiter i att vara med. Ja struntar i ifall det är bra tv eller för huvudtaget TV! Till slut skulle allt vara så bra!!


Skallebank

Jobbat hela dagen med huvudvärk! För slitit med bankande huvud alltså. Men nu verkar det gått över när jag kommit hem från jobbet. Typiskt att det ska vara så då. Fullt upp hela dagen lång, fått paket från tradera, pälsvästen från BikBok som jag väntat på i flera månader!! Äntligen :D Den va rätt cool, kanske inget jag går ute med på dagarna men häftigt att göra en fotosession med kanske ;D Har suttit och skrivit upp på en A4-sida allt jag ska köpa och göra, alla möten och grejer. Kan säga att den var full av text till slut :P Men bra att skriva ner det istället för att ha allt i huvudet. Har även gått ur jobbgarantin för ungdomar eftersom jag redan har jobb.. Var på ett kort möte med arbetsförmedlingen imorse och skrev under papper. Får ersättning från förra månaden tills idag. Det tjänar jag 4000 lök på har jag räknat ut:)

Någon har iallfall budat på en parfym nu som jag lagt upp :) Himlans trevligt faktiskt! Däremot har andra budat på de auktioner jag vill vinna. Ett par skitsnygga platå skor i svart och en body, liknande baddräkt i guld! Får se till att vinna skiten.. Har fått en avi från posten vad det nu kan vara. Antagligen pälsjackan jag vunnit från tradera!! ;)
Frågan är ju vart linnet som jag vann har tagit vägen? :S Skickade mail till denna människa och har satt in pengar, bad han/hon att skriva mail när han/hon skickat linnet i måndags. har ej fått svar :/  Vill ju inte bli blåst! Kan säga att det är det värsta jag vart med om! Haha








Snö

Igår var det något fel på bloggen, det gick inte att logga in så nu har jag nästa tyvärr glömt allt jag gjort som jag skulle skriva haha ! Jobbade hela dagen å andra sidan, sen åkte jag till städet och när jag väl kom hem var ja trött och satt och kisade med ögonen framför datorn. Det är knappt någon som har lagt bud på min grejer. de blir man ju tokig på, de e ju schysta saker värda mycket stålar! Trodde folk ville ha sånt. Nu när jag vaknade kl 8.00 imorse va ja så trött så jag slumrade om till halv nio. Ska jobba idag med. Får se hur lång dagen blir :)

Försökte beställa den här igår men det fungerade inte. Förut när man beställt från nelly eller asos tror jag det var så var man ju tvungen till att skriva personnumret baklänges ;P haha! Knas* Har iallafall skickat ett mail till dom hur jag ska göra. Får se när dom svarar!


Så bra sagt!


Den Allmäna Pensionen

Fick hem ett orange kuvert idag igen, var väl nåt år sedan sist jag fick en. Känner att jag börjar bli gammal. Har hört det nu när man börjat fått sånna här grejer hem på posten ;) Hahah va fan..


Nya Pjuck

Har ju visat dessa förut men fick hem dom från en vinnande auktion på tradera idag! Var nästan lite små men satt ändå bra. Får gå in dom först :D 50 spänn :) Liknade lite mina röda lack pumps men de var ju istället för stora ;)






Punkt Slut

Kan inte sluta irretera mig på denna kvinna som ska ha rätt jämt enligt henne själv för att hon läser Dagens Nyheter och Expressen. Hon tror sig vara smartast i världen samt ha en IQ på 200! (lite i överdrift)


Duktig flicka !

Nu har jag vart jätteduktig enligt mig själv ! Har vart på banken och fixat ett sparkonto att sätta in pengar varje månad på autogiro. Man får bara göra uttag 6/ggr per år. Men ska försöka att inte göra några uttag alls. Men det är mest ifall det krisar! Var och träffade Helan vid Järnia. Dom hade jättesnygga tapeter, bättre än Rusta iallafall ! Haha :) Inte för att det var något fel på dom direkt men bättre kvalité kan jag tänka mig. Mer ordning liksom. Sen träffade vi Isabelle och hennes hund Manno på flygfyren och tog en fika. Snackade om lägenheter och stambyten, haha! Vi trodde verkligen vi hade koll där. Har nog fått urinvägsinfektion igen!


Nu börjar turen

Jag hittade en 100-lapp i mina Billa Bong shorts igår kväll ! Haha när man mest behöver det också!
Tog en långdusch och kom på att denna gång var den första på länge jag inte råka skära mig på rakhyveln när ja rakar benen ! Sp nu kommer turen ;D Bilen verkar ju funka bra också.. Ska träffa Kim en sväng vi ska käka nåt och se p åfilm samt köra en sväng till Görla tippen med grejer hon ville slänga. Har konstaterat att jag och Helen kommer få en tjänst som Rondväktare på Securitas! Tur Helan att du märkte detta p åarbetsförmedlingen. Håller på att söka för fullt nu här :)
Tog kort på ett par foton jag hittade i lådan hemma sen ett par år tillbaks.


















Vaknade 08.45 !

Herrejösses måste vara rekord för mig att vakna så tidigt! Jag har redan hunnit sätta på en tvätt i maskinen sen har jag gått igenom grejer som jag hämtade från Finsta igår, Kim följde med mig. Jag tänkte sälja en jävla massa från tradera. Har redan lagt upp ett par Jeans, två skor och en tröja ! Kika in och buda !
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=84326958




Säng gavel för 51 375 kr !

Varför inte slösa lite pengar på en säng gavel från www.furnish.se för nästan hela 52 000 kr!?
Inga tvivel på att den var snygg iallfall !


Din skobutik på nätet!

Har hittat den hittils grymmaste shopen online för sko älskare!
www.have2have.se !
Bland annat dessa :







Intryckt fejs


Kunde inte måtstå att visa denna bilden på kattenmed fejset intryckt.
Pälsen är söt men huvet vet jag inte om jag kan säga detsamma om ;D


Inredning

Vilken design på dessa grejer! Försöker hjälpa Helen med hennes nya inredning.
Så sökte på soffor på internet och dessa kom upp!



Den gröna soffan kan man göra till en bäddsoffa också ser ascoolt ut ;)
Glömde däremot spara den bilden :/






Schyst kap !

Hittade ett par snygga stövlar i glans material på SKOMAN igår!
Det var strlk 39 men jag körde på ändå!




Pumps

Hittade ett par schysta skor ! 10 cm höga klackar ! ;D


Schyst åk!

Fy sjutton vad jag vill ha en sån här bil! ;)


Christer Magnusson och ett jäkla velande

Mycket att göra idag Imorse fick jag börja röja eftersom det var visning här mellan 12-13 på kåken som ska säljas. Genom "Christer Magnusson"! Så nu är det clean i vårt rum, det mesta iallfall, har kastat in allt i förrådet så slipper det stå framme och synas haha ;)

Ska tärffa Yvonne idag och lämna lite kläder hon har kvar hos mig samt får tillbaks min fina snygga klänning hon lånat :) Sen måste jag åka till Finsta en sväng och hämta dom grejer jag har kvar där sen jag flyttade därifrån, glas, bestick, speglar, skor, jackor och tv samt ett fotbad! Jäkla meckt med alla dessa grejer!

Helan håller på att vela med henens inredning till nya lägenheten som hon köpt. Jag förösker få inspiration till att hjälpa henne! Så hon får ordning på skiten. Det börjar ju redan rusta om skiten om en vecka den 19:e februari när hon får tillgång till kåken!

Var hos Helan igår och hade bakdag. Jeanette hade väntat på mig hela dagen och från början fick Helen ej vara med när jag och Jeanette skulle "DEGA" som hon säger ;) Men det gick bra till slut då vi gjorde bullar och sockerkaka :D

Folk velar på tradera också, ingen som budar på mina schysta grejer! Det är ju riktiga FYND!



Mössa

Nu har jag fått en riktigt sschnygg mössa av Jerrys mamma som hon har gjort! En riktigt baby rosa också ;) Jerry har en blå likadan! HAHA så snygg ja kommer va på stan med denna!


Gamla bilder












*¨Body¨*

Hittade en auktion på tradera, en body, liknande baddräkt med smycke på i silver för 99 kr. Budade 100 spänn men sen sista minuten steg den upp till 200! Nej tänkte jag, Den kan man ju lika gärna köpa själv för 209  spänn på internet så vet man med säkerhet att den kommer fram! Vaknade i tid då vid typ 9 imorse,just bara för att buda på bodyn... Funderar på om jag ska kila iväg och städa nu när det är morgon fortfarande och ljust ute. Lyckas alltid börja städa när det blir mörkt. Ska hem till Helan idag och baka också! Dessutom har vi utsett att Jeanette har mig som idol.. Hahh
 Ciao


www.gojane.com

Vilken inspiration jag har för nya festkläder alltså! Kolla denna snyggingen ;)
Ingen som vet nån bra sida med snygga kläder?


Ny auktion!

Nu börjar jag få känn på detta med att sälja grejer på tradera! Bra att tjäna lite extra. Lag precis upp en ny auktion på en snygg klänning! Har inte använt den särskilt mycket så lika bra att sälja skiten så jag får nån nytta av det på nåt sätt. Gå in och kika! http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=84146238


Mycket med siffror

Har suttit och räknat ut massa siffror här. Pengar och löner osv. Sen har jag ju sålt mina grejer på tradera så försöker att hitta ett schyst fraktsätt, köpte på flygis paket att lägga in grejerna i, sen fanns det ju färdigfrankerade paket också som kostade 28 spänn.. nu vet ja ju inte hur mkt det kostar att skicka det som jag köpt med frimärken. Snurrigt det lät.. Har jobbat. Helan kom förbi en sväng. Jobbade en timme extra eftersom det kom en kund och skulle beställa det största som går + lite till kl 19.55. Så det var ju bara bra! Så det tog lite tid att stänga.

Har hittat en klänning jag tyckte om men vet nu inte vart på vilken hemsida den fanns. Typiskt mig !



Chock

Vaknade med en chock när jobbet ringde och ville att jag skulle rycka in. Jag blev tokig och stressad på morgonen eftersom det var sådan trafik, åkte ett flertal rundor till flygfyren! Jag skrek på folk som stod mitt i vägen och velade, ingen fattade nåt, så jag försökte gasa så folk fattade  att jag måste köra förbi dom. Jäkla velande på folk nu förtiden.

Sen fastnade jag i huvudleden och en bil ville komma förbi, han tutar för att jag stod mitt i vägen för honom. Men han ser väl att jag inte kommer förbi!? Jag vevar ner rutan och skriker: "Ska jag backa?!" Blir tokig. Han kan väl vänta 10 sek tills det blir grönt så jag kan köra på, så han slipper tränga sig emellan och kanske orsaka en krock?!

Sen kom jag väl fram till sjukhuset med leveransen där. Kom på att jag har ju inte satt på kontrollmärket där bak på bilen! Lika bra att sätta dit det. Står där ute i blasket, då kommer en taxibil i säkert 40 km/tim körandes precis bredvid mig så det stänkte upp massa snöblask från vägen på mig! Fan också... Ingen bra dag detta... Vart irreterad på han också så vevade ner rutan när jag körde förbi och glodde argsint ;) haha

Har hittat en så snygg klänning från Asos!


Paljett linne

Har hittat ett snyggt paljett linne ! Tub modell. Från haléns och kostar 289 kr.
Bara att klicka på bilden så kommer du fram till länken och det är bara att beställa ;)


Läckage!

Har ryckt in och jobbat vid 17 tiden idag då det tydligen hade blivit en stor läcka ovanför mitt jobb i glasskiosken de brukar använda på somrarna! De va ett jäkla meckt med det där. Så imorn jobbar ja bara tre timmar, rätt skönt ändå då jag va där tre dagar i streck denna vecka. Det känns ska ja tala om. Va så trött imorse när jag vaknade...Var och fikade med Helan idag och fick ta med mig Gizmo tills Helen jobbat klart ikväll. Nu ska jag iväg och städa lite.


12 kvm

Helen skickade nyss en länk till en lya i Norrtälje som uthyres. Fast då bara ett rum som hon tyckte att jag och Jerry borde passa bra i! Haha sen såg jag, 12 KVM!!?? Shiit woman, vad tänker du med haha ;P Ska vi få plats i ett sånt litet rum. Väldigt snällt tänkt måste jag medge men jag tror det blir för litet! Men nån annan som kanske får plats?! Annonsen är fortfarande kvar ;)


02.34 ?!

Jag tittade nyss på klockan och trodde jag såg i syne, 02.34 !!? Såg att den sedan bara var 23.00 på mobilen.. Att jag har suttit här i flera timmar tänkte jag utan att ens bli trött. Fan vad klockan går fort tänkte jag. haha! Men vilken tur då att timmarna inte rusat iväg ännu..det hade lyckats ställa om sig på datorn! Jag kom väl åt nånting!

Saken jag skulle komma till var att jag har lagt upp fler auktioner på Tradera!
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=83986516



http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=83988234


Seg dag

Denna dag har jag fått leva på Coca-cola. Fick en sån huvudvärk på jobbet så jag var tvungen att ta en magnecyl. Kände inte att det hjälpte alls. Var så trött och sliten så det såg ut som att jag fick tårar när jag gäspade ;D Meen...så tog jag en cola och vakna till och började städa och allt. Tänk va mycket skit som finns i cola egentligen. Inte konstigt att jag vart pigg på jobbet ;) Det är 39 % Socker läste jag på baksidan av burken och sen stod det att sockret kom ursprungligen från Skåne :P haha intressant!


Gått upp i tid

För en gångs skull har jag gått upp tidigare än vad jag behöver. Det värsta var också att jag inte somnade förrän runt halv tre inatt. så känner att ögonen inte riktigt hänger med idag här ;D haha! Har spruckit i händerna när jag städade igår. Får börja använda handskar på jobbet eftersom jag verkar ha fått en chock då mina händer är helt röda och svider! De känns som sandpapper när man tar på dom!

Mina nya köp:



Allt fixat !

Så, nu har jag bilen klar, vart på verkstan! Städat och vart på jobbet hela dagen, åkte till Issa på kvällen här och såg en Beck film. Trevligt. Både Issa och Helan var på mitt jobb idag i ett tag och käkade lite. Så fullt upp här. Nu måste jag kila in i duschen, ska upp imorn och jobba igen. Hoppas att bilen fungerar korrekt. Har satt han på laddning nu på natten. Har möten här i veckan som jag måste avboka för att jag har haft så mycket att göra. Ska ju på någon gruppaudition angående jobb jag sökte på Gröna Lund här i sommar. Ska boka om till nästa torsdag istället eftersom man ska ha med sig kopior på betyg och referenser och allt. Det hinner jag inte fixa tills denna torsdag.
Natti



Bulgarien 06

Vansinning

Förstår ju att det är några fler än mig som är lite frustrerade över att det inte går att nå en jäkel via telefonen! Jag vandrade upp i tid här och trodde att det skulle kommit tillbaks mottagningen..Jaja, man bor ju inte i ödemarken iallfall! Nu ska jag snart iväg med Rolf och bilen sen direkt till jobbet! Goodbye


Äntligen !

Usch vad nervös jag vart. Satt och budade in i det sista på tradera, när det var ytterst ett par få sekunder kvar. Jag satt och tryckte hela tiden och tittade ifall om någon skulle buda över, så jag hade koll. Men så vann jag den! Det var ju tur att jag hittade denna snygging till jacka! Det kanske var menat att jag skulle missa den igår, för nu har jag köpt den billigare! 331 spänn och den kostar 649 kr egentligen. riktigt kap enligt mig själv! Har sett att många har haft en likadan och jag alltid velat haft en. Satt verkligen och skakade i kroppen och hjärtat bultade.
Äntligen säger jag bara!




Väst från Gina Tricot!

Har velat ha denna västen hur länge som helst. Sen märkte jag att den var slutsåld på Gina. Hittade den på tradera tur nog, budade och hoppades på att ingen skulle buda medan ja jobbade idag. Sant och bra för mig. För jag var den enda som budade. Haha ;D Så nu väntar ja otåligt här! Har ju betalat en annan väst från Bik bok också som jag vann på tradera, men den har inte kommit fram, har inte hört ett skit från säljaren :O Det var typ två månader sen och hon skulle skicka den efter nyår. Det var någe fel på posten så hon fick tilbaks västen hem. Sen dess skulle hon kolla upp det, hon skrev på mailen för ca 2 veckor sedan. Nu verkar det som jag blivit blåst.. Sen är det ju den där julklänningen jag väntat på i ca 3 månader. Ska urspungligen skickas från Kina, så det ska ju ta 3 veckor. Får se om jag blivit blåst på den med! Att man ska behöva va morsa åt alla. ¤--tragiskt--¤


Jobbat extra!

Har arbetat extra idag här! En tjej var sjuk och jag ryckte in. Däremot pajjade min bil igen som vanligt, igår natt. Lagom tills då jag skulle hinna hem till en auktion på tradera, pälsjackan som jag velat köpa så länge. Missade den, samt idag var en likadan jacka på auktion. Beställde sms bevakning så jag kunde ha koll på jobbet, men eftersom det är något lurt med 3G- nätet idag så missade jag ju såklart denna jackan med. Ingen mottagning fortfarande efter ca 9 timmar. Har hittat en likadan jacka nyss som jag budat på, endast 210 kr än så länge. Men dom där jackorna bruakr ju gå upp högt i pris så vi får se, känner bara på mig att jag kommer få´n! Helt inställd..

Blir jobb imorn igen samt min bil ska lämnas in på lagning! Kommer kosta mig skjortan detta, hela 2600 spänn!! Men jag vill ju gärna ha kvar min KFZ 260 så får ge den lite omsorg. Var så glad när skiten funkade två dagar, sen på vägen hem från statiol la den av..Jag orkade inte städa idag, egentligen ska det göras imorn men tänkte att jag skulle slippa det då och göra det idag istället. Men orkar inte gå, förhoppningsvis är min bil lagad tills imorn! :D


Utvik

Vad tycker ni om utvik? Jag kommenterade en tråd på Stylesearch och kunde inte slita mig därifrån. En kvinna tror sig vara världens smartaste och jag som är så envis mååste ju bara argumentera tillbaks till hennes konstiga åsikter om varför man väljer att vika ut sig! Från början handlade diskussionen om man kunde tänka sig att göra utvik. Inte varför..
Men såklart, personer med udda och dumma kommentarer skriver ju vad de tycker helhjärtat. Dumt att döma en person på det sättet ifall hon är smart eller inte. Det är mest för att jag själv både har visat mig i tidningsutvik samt att jag gärna gör om det som jag blev rent utsagt förbannad. Och så vitt jag vet är jag inte mer dum än någon annan. Så här blev det sagt:






Music for life

Fikat med Helan idag. Vi åkte upp till Rusta en sväng och jag köpte Big Pack med tvättmedel och sköljmedel. När jag väl skulle tvätta blandade jag sköljmedel. Nu luktar tvätten kattpiss..usch! Var nyss och städade. Det tog nästan tre timmar! Someone has to clean the shit up ;) Jag träffade Kim en sväng, försökte mecka med mitt lås på bilen, det fungerade bra med tändare, en kvart senare hade skiten fryst fast igen! Tog låsolja, vilket inte funkade lika bra. Får se om jag får upp det imorn då. Tror att tändare står överst på min inköpslista nu ;D Om någon frågar så har jag ju alltid en tändare på mig, inte för rökandets skull utan endast för bilens då, för kul.. Vi körde lite runt stan ett tag jag och Kimpan, det känns ju som att jag fått ny bil nu när jag inte kunnat köra pärlan på ca tre månader... Det finns ju nästan inget bättre än att ösa musik på högsta bas när man kör! När vi åkte förbi flygis för att köpa lite smått, va de nåt gäng grabbar som jag stannade för att det skulle få gå över gatan, tuff som man är fick jag till en riktig spinn! Fy fan va det lät ;) Nu ska jag ner och fixa grönsaker och dip ! Nyttigare än chips.. (men köpte en stor godispåse som kompenserade chipsen) Haha


Drömmar

Inatt drömde jag nåt helt sjukt konstigt. Jag blev jagad av ett gäng gubbar som skulle skjuta mig och misshandla mig. Jag lyckades fly en gång då dom haffade mig, sprang vidare tills jag kom till ett skitsnyggt hus med värsta utsikten. Där bodde en familj som satt och hade picknick ute. Jag berättade för dom att jag är jagad och dom ville hjälpa mig genom att säga att jag var en i deras familj, som att det skulle hjälpa :P Haha..

Då ser jag precis att mina kompisar i en bil åker förbi och letar efter mig då dom precis som jag lyckats fly från gubbarna..Hade precis tänkt springa efter då en annan bil med de äckliga gubbarna kom körandes en kort bit efter.

Alla i denna familjen tittade när jag sa "att de var dom".. Och att dom inte skulle titta på dom! Men deras blickar var så ivriga att dom verkligen var tvugna att titta, de verkligen stirrade.. gubbarna tittade tillbaks och tvärstannade, sen körde in på familjens gård. Fan tänkte jag, va ska jag göra nu, dom kommer känna igen mig. Men det var just det som var konstigt.

Innan när jag lyckades fly liknade jag en kille med kort brunt hår med mustasch, och tyckte att det inte alls såg konstigt ut i drömmen. Sen när gubbarna kom tog jag av mig min luva och såg att jag såg ut precis som jag gör idag med två flätor i håret. Så dom kände inte igen mig. Det var som att jag ändrade mitt utseende helt plötsligt.. Och luvan fortsatte att åka på mitt huvud hela tiden när jag drog ner den...Sjukt det här med drömmar.

SKOR !

Tänk att varje människa intresseras av något i en period, sen är det något annat i nästa. Jag är helt inne i skor nu bara för att ja köpte ett par så snygga pumps från tradera. Sökte vidare och hittade ett par platå ! Men 470 spänn vet jag ju då andra sidan inte om de är värda.. Dom är ju förbannat snygga. Va tycker ni ?!



RSS 2.0