Bjöd taxi gutten på morötter


Då var denna helgen över! Det vart en blandning av roligheter! Hemmakväll, utekväll samt en sväng till Täby idag med Anett och Helen. Brukar inte hitta så mycket bra saker, blivit lite kräsen kanske?! En superfin jeansjacka hittade jag iallafall. Gick in i minst fem skobutiker, men hittade inte ett endaste par som jag ville ha! Jahapp, blir nog dom där jättebootsen iaf då, sånna där uggs, rätt sköna att gå i och lätta, men börjar det regna får man ta nåt annat. De skorna ja knatar runt i nu är ju hål i :P Man tager vad man haver! Den där telefonen som jag nu kikat på finns inte annat än att köpa på nätet och alla säger ju att den är så dålig. Så jag undrar om ja inte ska ta en touchscreen mobil istället? Jag håller på att kika nu på nätet. Jag som slänger mobiler hit och dit när jag får chansen kan ju inte ha en sån bjässe för flera lök. Neeej de får bli någe biligare. Nån som kan rekommendera nåt för en gångs skull och svara på min fråga ?! :D

 


Ont i pallet

Va det värker, både här och där, skallen idag, igår armen domnade bort och innan det har benen sagt sitt :P
Har träffat Helan idag lite snabbt, köpte ett par gardiner och en liten växt :D Jobbat och jobbat.. Imorn blir det fest med Nettis och Helan! Får se om det blir nå skoj nu när det äntligen är löning.. Är verkligen jättetrött nu efter en heldag.. Tvättade imorse också..skulle gått upp runt 07.00 men fastnade i sängen till halv elva typ ;) Natti!



En vadå?

Haha glutta in! Ser jag miitärisk ut? Tänkte ut i skogen och jaga älg ;) Neeejrå jag gjorde bara en ansikstmask. Ser dock ut som en riktig neger! Haha tänk om man gick runt så här på stan!? Köpt på Åhléns och luktar god choklad!


Glass i stora lass

Köpt en invasion av filmer idag! Va ju bara tvungen. Hörde glassbilen runt åtta, sprang ut med Jerry och köpte lite, så runt halv nio när ja ätit massa glass kommer jag på.. Idol, näää ja har missat halva programmet nu! Ja får ta till och gå in på deras hemsida och kika på halva programmet då, första delen ;)

Har vart ledig hela dagen, det enda jag fått gjort även fast jag gick upp som en trötter imorse är att boka tid till tvättstugan imorn bitti kl 07.00..Orkar jag gå upp då?! Nja de vet ja fan..Ska nog fixa en ny blogg, dock inte här utan på www.devote.se , ingen som har ett bra namn i skallen? Har ont om idéer!! Helen och jag har planerat kryssning den nionde okt! Ska bli ös!

Jaaa hej på dig också Helan!


SYNFEL?!

HUVUDVÄRK! Bombarderar med värk speciellt i vänstra sidan av ögat och bakom. Ja har garanterat synfel! Måste kolla upp detta. 300 spänn men jaa ska man må bra så får de ju kosta vad det kostar. Ja kommer att skriva ett inlägg snart om att jag hade rätt om detta alltså. Sa redan i våras att ja hade fel med ena ögat och att ja alltid har huvudvärk på den sidan. Men då tyckte doktorn att ja skulle vänta och se om de försvinner. Dessutom ser ja ibland saker som inte finns heller. som att det skymtar förbi mig och när jag tittar är det ingenting där...

Kom tillbaks från städet för en timma sen, åt innan på jobbet vid åtta men vart hungrig efter allt städ så jag och Jerry käkar pizza nu ;) Nej nu blir det film: " How to loose a guy in 10 days!"

Köttbullar & Film

Mina köttbullar liknar mer ufo:n faktiskt. De är köpta på Willys så inte så konstigt kanske. Sitter här i min ensamhet sen igår. Har vart trött och hade ont i benen igår så kände att det var lika bra att ta de lugnt hela helgen. Jerry har dragit till Norrköping och jag har jobbat igår och idag. Börjar halv fyra imorn om ja inte minns fel.

Idag var ja helt slut när jag kom hem så det va bara att gå och lägga sig. Nästintill svimfärdig. Va festsugen nyss men började plocka och dammsuga här hos Jerry. Ska nog in till Sthlm på måndag innan jobbet! Ska höra efter med tjejen som skulle sälja den där telefonen till mig. Ja, får se hur de blir med det där.

Helen ska på utställning imorn med Gizmo, om jag minns rätt?! Hoppas att det går bra! Han är ju så söt, men Astrid är sötare ;)


Krångel

Vart på färd med Helen, Nathalie och Angelica till Stockholm idag för att åka till täby och fixa kontantkort till min nya telefon ja skulle köpa idag av en tjej från blocket.  Blev bara krångel med tjejen som sa att hon ej kunde den här dagen då jag åkt in enkom för detta. Helen köpte fiskar till hennes nya akvarium när vi väl var i Täby. Blir säkert supersnyggt! Morsan började härja när vi kom till na om växter, håvar, lysrör och allt Helan måste ha till sina nya små fiskar..Först ville morsan ge bort ett par fiskar, hon som har så många. Sen började hon vela, ja det lät för kul.. Hon fick ett par småttingar till slut iallafall.

Kollade på Idol senare och sen åkte vi hem igen. Eftersom jag inte riktigt får tag på den här människan med telefonen så vet jag inte hur det blir. Hon undrade om jag kunde komma till Sthlm imorn istället, men jag sa att jag inte kan hålla på så här att åka fram och tillbaka varje dag. Det kostar ju bensin. minst 150 spänn fram och tillbaks.. Jaja.. Det var ju inte schyst stil det där. Fick dock ett kontantkort GRATIS ;) haha... Några unga snubbar var inne i tre butiken, sen när jag kom in så begärde jag ett nytt kort.. Han fixade, såg lite nervös ut. Sen så var de klart och ja fick det i handen.. Ja fråga om det var gratis.Det skulle ju egentligen kosta 250 spänn vad de sa i telefon först... "Aaa för fan det bjuder vi på idag!" Haha.. samma som med biltvätten. Den snubben bjöd mig också på´t.. ja hyggliga karlar! God nattens



Idol auditions




Kelly Clarkson - Already gone


En MINIGRIS i den stora världen

Sitter och filurar med morsan mobilsignaler. Hon har en rätt gammal telefon som jag lånat där de bara e sånna gamla signaler som nokia 3300 hade som man hade i högstadiet förut! Haha för kul. Hittade några riktigt härliga pipiga låtar.

Glömde lägga upp detta om en liten minigris som kutar runt omkring överallt. Vet ej vem som skickade den här länken till mig men kika in jäkligt skoj!
http://existenz.se/out.php?id=15908 !! Klicka gärna vidare på de andra klippen efter denna! Några bra finns efter! Orkade ej kolla på alla dock..

Har fått tag på en lur dessutom! Kollade via blocket. en tjej från Odenplan ville sälja sin splitternya telefon hon vunnit eftersom hon redan hade en schyst. Så varför inte. En typ 800 spänn billigare mobil än standardpriset och den är ändå ny! Ja kan bara säga att det här är ett riktigt kap! ;) Natti natt



Bakpulver och vinäger i badkarsröret

Har vart en omtumlande resa idag. Kollat på Idol repris och var på rättegång. Så det har vart både allvarligt och roligt. Kollade på stylesearch också och läste massa roliga historier om personer som jobbat på mc donald´s då det har hänt skojsiga grejjer! Fy sjutton vad jag skrattade. Måste lägga in de på bloggen så ni får se vad alla skrev. Såg ju reprisen av idol på tv4:s hemsida. Vad dom var knasigt bra där borta. Så kallar dom Gävle för landet ;) haha ja de kan ja inte kalla för landet men men :P

När jag väl var där på tv4 kikade ja på småklipp från Rent Hus när ja o morsan var med. Hitta ett så grymt roligt klipp enligt mig själv! De finns en riktig rolig grej hon sa i inspelningen men det klippet verkar ej finnas :/ Ja här är adressen:
http://tv4play.se/hem_och_fritid/rent_hus?videoId=1.1009570&selId=1.957246&currPage=0

Lag upp en underbar bild Jerry fotade på mig för ca 1,5 månad sen! Ni får säga vad ni vill. Tyckte bara att den var så magiskt fin med bakgrunden! Nej nu bir det idol! Good baj!


110 spänn!

Lag nyss in en annons på blocket va.. Oj oj oj! 110 spänn! ja men vad krävs det inte för lite svar! Hoppas iallafall. Dom lär ju tjäna på detta! Nej men jag behöver ju en kåk, rättare sagt en lägenhet! Så skrev in några rader om vad jag är för en pys och att jag behövde en hyreslägenhet i Norrtälje. Ja annars ingen här som läser min lilla blogg som vet nåt?!

Saknar sommaren by the way....
Nathalies snygga ben & fossingar!


 


Rättegång imorn

Är lite spänd inför morgondagen faktiskt, men det ska nog gå bra. Pratade me advokaten nyss. Har massor att göra dessutom idag så får sätta fart. Tog en lång sovmorgon. Kändes skönt! Vaknade dock upp alldeles svullen i fejjset för att vi inte haft fläkten på inatt :P Så inte så konstigt att jag vaknade så sent när det är så varmt här inne. Har funderat över att skaffa en ny telefon Ska nog köpa en billig liten hyffsad mobil. Tänkte på Sony Ericsson W890i. Är det något att ha? Jag har ju tappat sim kortet och vill ha kontantkortstelefon eftersom jag känt mig grundlurad av dessa abonnemang jag fått innan och vart tvungen att betala flera hundra spänn i månaden i två års tid.. Nej inget för mig det inte. Bättre att ej vara bunden enligt mig! Morsan dock har väl sisådär 3 abonnemang ;D Haha hon som knappt ringer någon + har hemtelefon. Ja men men! Får väl se ifall jag hittar någon bra mobil. Måste ju ha en snart iallafall eftersom folk inte får tag på mig då jag lånar morsans ena lur nu med hennes nr. Fast rätt bekvämt att känna att folk ändå inte kunnat få tag i mig. Ibland behöver man ha det tyst! =) Nu ska ja duscha! Adjö


BENVÄRK!

BENVÄRK!! Aj! Vet inte har haft det till och från i ett par veckor. Jaha, gått för mycket tror jag knappast.. =) Nu vet jag inte hur längesen det var jag skrev. Har inte haft datorn här sen i lördags. Glömde den hos Helan och sen fick jag och Jerry knata till Grind igår natt för att hämta bilen. Helen glömde ringa mig då hon skulle hämtat mig med sin bil så jag kunde hämta min innan jobbet idag. Men som sagt hon åkte hem och sov, hade inte en tanke på att jag satt o väntade. Tiden gick och gick :P Sen ringde jag och hörde till svar en något trött helen: "Haallååå?!" Jaja, men bilen fick jag ju till slut men datorn låg kvar i hennes lya. Vi var ju då på Mobergs i lördags. Rätt bra med folk i jämförelse med fredagarna nuförtiden! Hamnade med på en lite dålig fjäskbild med Nettan och Helan. För en gångs skull hängde fanskapet till tant med. Alltså Helen.. Annars kommer hon sitta där varje helg hemma och sticka strumpor med sin hund som en gammal tant...sen har hon gnällande grannar bredvid sig, inte blir det bättre för det! :P Har jobbat både extra en timme på donken och jobbat på Kullängen för första gången idag denna hösten! Kändes bra förutom denna ihållande värk jag har. Är lite spänd inför rättegången jag ska på  Nu ska jag ta och käka lite mat jag fick med från Kullängen. Hejs svejs! =)
 


Robban Bengan

TJINGELING! ;D
Då har jag jobbat klart för denna veckan då! Uppskattar den som uppfann almanackan! Lyssnar lite på spotify och kollar på youtube det jag missade från idol tidigare. Klockrent när Robin kom in och låtsades vara en tjej ;) Kommer ihåg hur snygg jag tyckte han va när han va med! Men först undrade jag vad är det där för en lirare som tror att han kommer med, utklädd till transa med ett par kassa glasögon?! Whaat?! Klippet la ja in nedanför här.. För övrigt kollar ja sista minuten resor fast att jag vet att jag inte kan åka någonstans denna månaden och icke nästa heller! Har inte tagit några nya bilder heller så jäkla trög som jag e..Men men får styra upp det tills imorn då det blir kalas hos Sofie och sen utgång med Nettan! Byebye ;D



Haha kolla in den här människan då! Han fattar inte att han inte gått vidare..


Ur "Malin Wollins Blogg"

Kollade på aftonbladets hemsida nyss och läste ett inlägg ur alin Wollins blogg....

Sluta bete dig som en röv eller så är det slut!
Malin Wollin ser bara en lösning på svartsjukeproblemet – och det stavas ultimatum

Jag såg en dokumentär en gång om ett ungt par där killen var galet svartsjuk.
Hon stod inte ut längre och pojkvännen fick hjälp hos en psykolog.
Besöket blev en succé. Plötsligt var svartsjukan över och allt var frid och fröjd.


Inte. Nu blev istället flickvännen svartsjuk.
Hon klarade inte av sin älsklings lugn.
Inget gapande om för djupa urringningar eller för trevligt bemötande mot manliga främlingar.
Flickvännen var arg, sur, tvär och helt omöjlig. Det tog slut.
Och lika bra var väl det.

Hur jäkla klockrent var inte det där inlägget ? haha!


Grymma Mariette!

Missade ju idol idag och igår! SÅg på aftonbladet när jag läst eom Mariette. Tänkte vad kan vara så speciellt med denna tjej då. Så jag tog mig tid att söka på youtube där det redan låg uppe. Hon sjöng verkligen fantastiskt! Man kan ju inte bli mer än rörd! Lägger in ett par fler auditions som jag gillade :D Har jobbat hela dagen dessutom skurit mig på en kniv på handen! När jag för en gångs skull var på städningen denna torsdagen. Jaja, här kommer något bra grejer att lyssna på!


Skrubbat me bara händerna!

Skrubbat i över en timme! På mitt städjobb jag har. Det ena blev jag ju av med eftersom jag böt för många ggr städdagar. Så nu skärpte jag mig på det andra så att jag inte skulle bli av med det också genom att städa ordentligt sist! Men så fick jag ett klagomål om dom där oljefläckarna på golvet som ej går att få bort. Så fick sitta efter jobbet och skrubba med knivar, diskborstar, naglar och ta i med svabben, gick inte bort. Tog vim, jif och allt vad det heter bara och öste ut med på golvet och det rann svett från mig så som jag skrubbade.. Jag känner mig som en piga rent utsagt. Nu är mina händer alldeles röda av allt och det bränns. Så har stått och skjölt kallvatten jättelänge men det bränns fortfarande. Ja så får man slita för ynka 200 spänn. Fast det är ju alltid nåt! Ibland kan man ju undra vad det gör med ett par ingrovna fläckar på golvet. Men ja, såklart är det väl för att det är jag som städar så är det lika bra att klaga på. De betalar ju för att ha snyggt!! Ska jobba extra imorn här dessutom. Tänkte kanske köra på ett 12 timmars pass och jobba nästa helg. Liksom varför inte när man väl är igång??!! Nu tror jag att jag har fått ur mig allt jag vill ha sagt om detta... Kollade lite på idol när jag slutade. Satt kvar på jobbet en stund innan jag åkte till städningen. Var tvungen att få lite energi i kroppen. Imorn blir det besök hos doktorn. Får se om vi kommer fram till nåt vettigt. Ska ta upp det här med min järnbrist och den jäkla fläcken i ögat som stör mig när jag tittar! Jaha, Nathalie fyllde år igår, hela 17 bast! Wooho! Grattis till henne. Och Sofie min syster fyller imorn! By the way så beställde jag en klänning på Nelly, rea för sjutton! En lika som jag har i modellen till höger (visningsbilden) men en annan färg och mönster upptill! Kanske lägger in en bild ;D Natti natti!



Sovit länge!

Har jobbat hela dagen! Känns skönt att tjänat in typ tusen spänn ;) Nu är jag jättetrött fast jag gick och lag mig halv elva för första gången på typ ett år igår kväll! Ja, sen vaknade jag av ett ryck och tänkte, ska jag inte gå upp nu och då var klockan bara halv åtta imorse :D Utvilad då! Vill öka på ett par dagar och jobba längre så det blir några cash! Har riktigt ont i halsen, känns som om att jag ska bli sjuk snart men att det ännu inte brutit ut. Imorgon måste jag upp tidigt dessutom så får väl lägga mig i skaplig tid denna kvällen med. Fan kommer inte på nåt mer att säga ;D Hittade en schyst bild på mig och Nathalie när vi var ute häromdan. Ser ju ut som en riktig skogsmulle! Hey på er



"Skräckspindeln"

Mobergs igår va! Stack en sväng hem till Johans nya kåk innan jag gick vidare. Beställde nya klänningar från Nelly men det var inget för mig alltså, en hade jätteobehagligt tyg som bara stack till överallt och den andra var väldigt kort och knasig! Så får nog skicka tillbaks dom :( Har jobbat 3,5 timme idag, kom till jobbet och kände hur ögonen var alldeles röda haha ;) Men det försvann sen! Åkte till Nordrona en sväng sen efter jobbet och käkade ute på uteplatsen där med Jerry. Ve och fasa säger jag bara. Såg en jättespindel sittandes i sitt stora nät på väggen. Vi kastade brödbitar i nätet och den gick till attack och vevade in brödbitarna innan han skulle käka upp dom! Klockrent att se, rätt så häftigt, men jag skrek ett par ggr sån pussy som jag är ;) haha..Hatar ju spindlar. Verkoigen de värsta som finns! Nu är jag lite hundvakt åt Gizmo medans Helen jobbar. Ska kanske ut och gå om ett tag "om ja orkar" men kikar just nu in I, Robot på tv:n..
 




Dansa loss!

Haha jag och Natta står och dansar och Angelica filmar när vi var på Fejan! Vi fick inspiration från Helen när hon dansade till den här låten en solig dag ute vid Rådmansö ;)


Original Video - More videos at TinyPic

Sälja underkläder!

Knasdag.. Va skittrött hela dagen. Helt slut med andra ord. Orkade knappt ställa upp ett par glas i skåpet utan att få slut på kraft i Jobbade i fyra timmar iallafall! Något bra gjort..!
Nu ska jag börja sälja underkläder också! Så ifall någon vill boka en visning så är det gratis och värdinnan som håller i visningen får 20 % rabatt på köpet av underkläder! Det finns enbart att säljas via ett så kallat hem party och inte via nätet eller butik. Svenskt fabrikat, inget barnarbete! Det finns ju alla möjliga olika storlekar och jag som hade svårt att hitta rätt från början tycker detta ska bli skoj att få hjälpa andra och tom mig själv. Har hittat ett par stycken själv som jag ska köpa! Ska se till att gå på någon föreläsning så jag lär mig lite mer om storlekar och grejer. Så svårt men spännande!

Det är faktiskt så att många kvinnor går runt med fel Bh storlek idag. Inte konstigt att de flesta har ont i nacken och huvudvärk för att det tynger ner. Saken är den att det ska vara så stramt och sitta åt runt kroppen! Det är banden som ska vara som ett stöd bara. Jag har lärt mig mycket vet jag innan ja ens har börjat. Jag köper aldrig Bh:ar på H&M längre. Har blivit så kräsen att jag köper hellre en schyst kvalité av rätt storlek som håller ett bra tag i jämförelse med exempelvis H&M:s kvalitet.

Var hos morsan igår jag och Helan, tog med lite tvätt. Sen spillde jag glass på byxorna precis när vi satt oss i bilen. Hade inga extra så när vi gick direkt ner till tvättstugan så tog jag av mig dom, det var en annan tant som tvättade där samtidigt. Jag frågade om det gick bra att jag tvättade fast det var hennes tid och det gick bra. Sen trodde jag hon gått. Helen sa iallfall det. MEN! Nej Helan sa bara så för att jag skulle sluta vela och ta av mig brallorna så vi inte ska stå där och vänta på att jag ska välja om byxorna ska av eller inte. Vill ju inte gå byxlös upp till morsan kåk längst upp liksom! Så kommer tanten in när jag står där utan brallor! hahaha för kul vi hade åt det där! Ja menar hon måste ju känt igen mig eftersom jag var med i Rent hus. Dessutom var ju Helan med så hon visste ju säkert vilka vi var. Knäppgökar! haha Sen på vägen till Arninge var det några polacker eller nåt som körde om och vinkade och hade sig. Vi spelade så klart med och fick en en schyst inspelning! KOLLA! haha..


Original Video - More videos at TinyPic

RSS 2.0