Dra till Göteborg?

Har fått för mig att åka utomlands långt åt helvete och jobba.. Har verkligen ingen lust med alla människor här i Norrätlje. E så trött på dom. Den ena är värre än den andra.. Är verkligen nedstämd och tjurskallig på alla fast jag inte ens är nära lingonveckan ännu på ett bra tag :P Då kan det inte vara hormonerna som spökar utan att jag verkligen känner så. Vill bara skita i alla ärligt talat och inte ens höra av mig... Att bara dra nånstans. Behöver väl inte vara just utomlands. Typ bara dra till Göteborg eller vart fan som helst..Då tusan är man inte ledig heller så kan ju inte bara åka. Ångrar mig som sjutton att jag aldrig åkte på den där grejen utomlands som jag blev erbjuden...Det hade vart nice.. Ikväll ska jag supa ordentligt!! Nånting som ska bli skoj ;D Nettan hakar på såklart ;) Försov mig imorse typiskt nog när jag kände att jag skärpt till mig..Imorn ska jag försöka sola om det finns någon sån vill säga ;) näää nu ni. Det blir Beck på tv en stund sen måste jag städa i Helans kåk, för nån har slängt alla grejer ja skulle sortera i en stor hög med alla andra av mina andra saker..heeeey


Beck

Vaken, vaken, vaken! Har jobbat hela veckan, e så trött nu att jag inte kan somna ens. Sitter här i min ensamhet i Helens lägenhet i Grind :/ Hon är ute på Rådmansö så jag åkte ut dit efter jobbet idag. Vi var ute på en promenad med alla hundarna och så kom Angelica och Nathalie över en stund. Vi kollade på film och drack te. Helen hade såklart hällt upp mitt te i en stor kanna som jag fick dricka ur.. Hon är lustig hon ;D Nu kollar jag på Beck. För grymma dom där filmerna alltså fast dom är svenska.. Ska nog ut i helgen som kommer. Om Kim, Anett eller nån annan ville haka på så blir det av. Annars tar ja det nog lugnt och drar in till stan eller så. Ska på Gröna Lund på måndag!! Ska bli kul förutom att jag på senaste åren blivit som en pensionär, blir yr i skallen efter en karusell och alldeles stel i benen när jag ska upp och hoppa i lustiga huset ;) Får se hur det går då! Ingen annan som ska dit på måndag? Ska ta och sova lite nu så jag orkar upp sista dagen imorn innan helgen kommer då jag är ledig! Pusss!


Chicky Bitch

Så ska jag försöka komma ihåg vad jag gjorde under helgen då! Var ute i fredags med grabbarna, hade trevligt som fan. Var hemma hos Chicky Bitch som vi kallar honom! I lördags var jag också ute, men till en viss onödan faktikst. Följde med Jerry och Fredrik när han skulle dela ut tidningar vid Esplanaden istället på natten eftersom jag inte hade något bättre för mig. Somnade i bilen med täcke och solglasögon på mig. Vaknade lite då och då, kom äntligen till sängs vid  halv fem imorse ;) jaah! Sen var de bara att knata upp vid halv nio för att jobba vid 11! Fick gå hem tidigare idag faktiskt, men funderar på att hoppa in och jobba imorn med så att jag tjänar några stålar denna månad..



Heja Björn

Var nyss på bio! Harry Potter,, Fatta inte så mycket men den var ju helt okey! Lite halvrolig faktiskt. Annars är ju faktiskt de första filmerna bäst av alla. Men så är det med dom flesta filmerna tycker ja..Sagan om ringen och Pirates of carribean eller va sjutton den nu heter...Har jobbat idag ett par timmar så precis innan bion började,, slutade jag. Det blev en jäkla stress till bion :P Var på Trädgårn i onsdags, ska ut imorn igen här med grabbarna om jag orkar!

Börjar 10.45 imorn så ska se klart Heja Björn serien nu med Helan innan ja ska sova. Vi har slagit oss ner på golvet med filtar istället för sängen, som vi å andra sidan hade tänkt släpa in i vardasrummet först ;) haha mitt i natten! Hur fan skulle inte det låta :P


Fräsie & Findus

Var hos morsan idag en sväng med Helen. Hon har typ färgat håret fyra ggr sen igår :P ljust! Bedårande färg det där ;)Precis då när hon är på väg att tvätta ur så går duschslangen sönder :P haha och vilket skrik alltså, jag trodde att hon höll på att dö eller nåt. Vi var på en salong idag där vi sett en annons på internet om hårförlängning som vi tänkte göra. Vi fattade inte riktigt vad han som jobbade där sa men han verkade ju kunna sin sak iallafall! haha.. huvudsaken är ju att håret är i bra kvalité.



Helans katt verkar va dålig i kistan den lillen. Vi börjar undra om det int eär en kille ändå. Först döptes den till Astrid, nu kanske det blir en arthur eller gunnar då ;D Morsans katt Findus som är så gammal verkar vara på sista versen nu :/ Hon verkade jättekonstig när jag var där, bara tittade ner i marken.. Hoppas att det ordnar sig. Den katten ska väl inte dö den med? Ja menar Fräs katten stackarn har ju dött. Det är nåt med den här tiden på året..



Neeeh Claes är cuttad ! :(

Alltså så här ligger det till. Glömde nämna det här i förra inlägget. Jag, Fredrik, Joel och Johan skulle åka till Lommarbadet i lördags natt för vi hörde att stackars Claes (gb-glass snubben) som blev snodd för nåt år sen från Fredriks balkong var där nere nånstans.. Vi hade tänkt att sno tillbaka han men märkte att han blivit cuttad på mitten :/ haha stackarn. Det var sista gången han sov på Fredriks balkong iaf! Inte många GB glass gubbar som är halva ;D P.s Min kamera är återfunnen! Hittades under Helans soffa vad fan den nu har gjort där?! :O


Cutt-Claes

Vrickad helg!

Ni kan inte gissa vad jag gör nu.. Sitter hemma hos morsan och käkar fisk! Faktiskt skitgott. Vart sugen påt så morsan stod och stekte lax till mig :D Så snällt av henne. Jag sprang runt och städade och sprang ner med tvätt och allt. Vem får inte inspiration att börja städa om morsan ;) haha så till slut sprang vi båda runt och plocka i kåken.. Knatade till torget för att lura morsan på att köpa lite käk då jag såg Bengt. Ja tror inte att han såg mig men jag sa åt morsan att gå och hälsa, men de vågade hon inte tydligen.. Var så full i fredags så jag inte kommer ihåg nånting knappt. Var hos Fredrik i fredags, hela högen var där, Joel, Kim, Nettan, Bulan, Johan, Ida.. Har ja glömt nån?! :O

Somnade en snabbis på gräset eller om det var en liten bänk utanför nån jäkel i Vigelsjö efter vi var på trädgårn och teatern :P haha inte råga på det hette han Olle som jag knata runt med, skönt namn! Sen ramlade vi båda på vägen hem och det var inte speciellt skönt på asfaltenI Lördags var jag så bakis så jag somnade på golvet hos Helen mitt på ljusa dan. Nettan kom över och vi glodde in en film. Sen begav jag mig till stan.. Skulle hämta upp Billy.. Men jag undrade hur många varv jag snurrade runt i Sundbyberg innan jag hittade honom. :P haha stackars Billy :P Så hade Jocke precis vaknat när vi kom  fram till Billy ;) Du e ju för skön du Jocke.. lite knasig är du också som sover så konstiga tider ;)

Idag har jag vart med Issa i Täby en sväng, men sen vart det panik för hon skulle iväg. Hittade ett par fynd på rean. Det jag skulle köpa var ett par mjukisbyxor och en piercing till näsan eftersom jag lyckades tappa bort den efter helgen. Men hittade inga byxor :( Nej nu ska jag ta och åka till Norrtälje igen.. Yalla baby!


Gunnar?!

Helen har skaffat sig en liten sööt kisse ;) Så himla söt förutom att den skitit ner hela kåken på natten nu. Vi fick besök igår av Natta och Anglelica så vi allihopa har sovit över här. Nu vet jag inte vart kattfan har tagit vägen :P Den sitter under soffan och trycker. Vi vet inte heller om de är en tjej eller kille :P Den heter både, Gunnar, Astrid, Asta och Leif.. Ja allt man nu kan tänka sig att jag och Helen skulle kunna döpa en katt till.. De mest fåniga namnen vi kan hitta på..
Söt va? :D





Fejan again

Jaaa, vad har ja hunnit göra under veckan då, de e ju fan torsdag idag..

* Åkt båt och fått den där känslan att allt är så härligt med vågor, sol och musik i öronen ;)
* Stått och vinkat till ingenting.
* Solat när det nästintill regnat. Nån sa att det skulle vara stekhet sol.
* Grävt mask med vita klackskor.
* Besökt morsan och hennes trut.
* Sett en orm och en igelkott!
* Ätit en McFlurry med daim och smarties ;)
* Fiskat upp två aborrar som jag inte kunde peta på.
* Suttit på pakethållare och tagit mig en stänkare.
* Knatat runt i högklackat kl 07.30 på morgonkvisten i Norrtälje.
* Fått 10 fästingar när jag vandrade i djungeln och har antagligen 10 stycken till nånstans..
* Fått ett ordentligt blåmärke
* Tvättat håret i sjön

Någon annan som gjort nåt liknande ? ;D















Morsan är min idol

Imorse när jag skulle sätta igång telefonen som vart utan batterier så råkade den haka upp sig och jag som inte har något tålamod tryckte på Ok knappen flera ggr så pin koden spärrades. Vart tvungen att ringa upp morsan från Jerrys telefon såklart och fråga om hon kunde ta fram Puk koden till luren. Hon ba: Aa ja ringer dig sen då.. Ja sa "NEEJ du kan ju inte ringa till min telefon om den inte fungerar fattar du väl?Ring Jerrys!" haha sen när allt ordnat sig så hade jag 7 nya röstmeddelanden och ett utav dom var morsan som sa jaa jag har hittat PUK koden :P haha vad ja skratta! Vad ska jag ha för nytta av den då jag inte hade telefonen på och hade tom sagt att hon skulle ringa Jerry och inte till min lur för den inte fungerade, den var ju för sjutton spärrad ;) Asså min morsa är min idol ärligt ;)
 
Blir tokig på att inte ha någon kamera :/ Den är ju spårlöst borta. Hade den senast hos Helen, iallafall vad Issa sa, hon hade sett den...Eh ja den har fått fötter eller nåt.. Ska man fixa en telefon med schyst kamera i eller köpa både och?! Det dunkar Erik Hassle på min dator nu :D Eller ja, jag vet inte om det blir sånt drag i min lilla laptop ;) Angelica och Nathalie ringde nyss och frågade när ja kommer imorn till Fejan. Får se om det blir fint väder annars skiter jag it. Men tydligen ska det ju vara det. Hoppas på sol då folket!! Måste åka till Flygis nu och handla lite till kvällen, sen måste ja sticka till andra städningen om det ska bli någon solning imorn ;) Goodbye


HURTFUL

Den här låten går inte att sluta lyssna på!! När jag har hört den på jobbet har jag alltid undrat vad sjutton låten hette. Sen hörde jag den hela dagen igår så vart tvungen att kolla på RixFm.s hemsida tänkte att den måste ju finnas med där. Bara sökte på nåt och så där var den! ;D Skulle en karl spela upp den här för mig ja då smälter jag!


Ledig

oh! Nu har ja jobbat klart för en vecka :D Jätteskönt. Ska nog till Fejan imorn här och bränna sönder! Idag ska jag va hundvakt och ta igen mitt förbannade städ som jag inte hunnit göra under helgen.. Ska nog hoppa in och jobba extra i veckan så jag får nå stålar nästa månad också.. Nej nu har ja inte nåt mer att säga heey
Söta Gizmo

 

Raggardagen

Jösses vilken dag.! Eftersom det var American Carshow idag som de flesta vet vid detta laget så va de ju ett himla tjohej i Norrtälje alltså.Har jobbat hela dagen så träffade en och annan full raggare! Ja sitter hemma hos Helan och ugglar nu med te och varma mackor ;) Ska nog sova om ett tag. Hade tänkt dra ner på stan eller till Görla på raggarträffen men e så trött nu och ja känner ju inte nån ändå ;) haha! Ja så en dag kvar sen är jag ledig en vecka! Vad skönt :D Ska försöka sola om det blir nå bra väder. Åka till Fejan, Puss på er!


"Vad var det jag sa?"

Kan inte förstå hur en person kan förändra sig så mycket? Nu har jag verkligen rätten att säga "vad var det jag sa?" Och ändå blir jag lika chockad varje gång.....suck va less ja blir.. Ibland kan man ju undra varför vissa personer har så olika utseende när dom är likadana i skallen? Ni fattar vad jag snackar om!

Kör hårt hörrni. Å hörru JOCKE, va inte anonym nästa gång du kommenterar ;) haha! Försök att hitta en präst nu istället ! ;)


Ett nytt husdjur

Detta måste ja bara berätta. Morsan har hittat någon slags fågel unge ute som hon har tagit hem. Hon har hört efter med nåt slags djursjukhus om dom kunde ta´n va men om den inte är skadad kan dom inte ta emot den. Och morsan bara plockar på sig :P För kul detta! En fågelunge som knatar runt hemma hos morsan liksom. Vem vet vad den där har!? Haha jag och Helen googlade nyss på vad det kan vara för en filur. Vi kom i unifund med att den var så stor och att den antagligen var mycket i vatten också måste det vara en Gråtrut! haha ni vet en sån här jättestor jäkel som låter förjävligt och har en vingbredd på typ 1,5 meter om inte mer ;D Alltså detta är typiskt min morsa att ta hand om alla djur ;) Det är väl en god sak det med. Men en sak är säker att när den där börjar bli större om ett par veckor får hon släppa ut fanskapet eller nåt för jag tänker inte ha en stor fågel pickandes i min skalle när ja duschar i badrummet. Kommer va fullt med skit i hela badrummet. Stackars städ teamet som har skrubbat golvet helt förgäves av dessa papegojor och dylikt hon innan hade i badrummet ;)





Är dom lika? Är helt inställd på att det är en Trut..

Ska bli moster! :D

Härligt va? Det var bannemej på tiden sa jag till Sofie ;) Vart riktigt glad knasigt nog så hela dagen då jag jobbade gick kanoners ;) Funderade på om jag skulle bege mig ner till trädgårn ikväll här?! Mne ja känner väl inte en jäkel som ja brukar säga så tänkte bara kika in om det är nåt ös. Sen dra hem igen eller nåt och kolla film med frugan :D


Moln

Vaknade nyss. Har grubblat på vad jag ska göra nästa vecka. Fejan blir det garanterat. Men sen undrar jag om jag ska ta en tripp till ett äventyr ;) Skulle ju sola idag som det var planerat. Hade tänkt ända sen helgen som var att jag måste sola för den färg jag fått tappar jag ju nu när det bara är molningt :( Helan och jag ska ner till stan och svänga förbi JC. Dom har ju gått i konkurs så alla kläder är jättebilliga nu! Sen vil jag sävnga förbi Skoman och se om dom har nå schyst  där. Men har ju redan köpt fyra stycken skor häromdan ;) Men hoppas jag kommer tillbaka till Arininge så jag kan lämna tillbaka två igen :P Ja menar vad ska ja med så mycket skor till? Jaja, jag jobbar idag 16-22. Ska sätta igång med allt jag måste göra nu så jag hinner. Heyy


Slöseridag

Haha även fast jag går runt och grubbblar över allt så har jag haft en bra dag. Tack vare Helen och Jeanette. Vi var i Arninge hela eftermiddagen och Täby. Shoppade loss! Har köpt ett par riktigt bra kap alltså. Köpte ett par högtalare till min dator och Mp3 sen massa kläder och skor i mängder. Frågan är ju om jag kommer använda alla. Tänkte nästan gå tillbaks med två par eftersom jag köpt fyra :P Hittade ett par mycket snyggare svarta klackar i Täby som jag bara var tuvngen att köpa! Så nu är jag lite happy for the moment igen ;) Ibland måste man ju slösa stålar för att  Måste försöka skaffa mig en mobil också eftersom min är old fashion nu... :(




Är det verkligen meningen..

Ska jobba hela veckan som kommer. Ska bli skönt faktiskt att tjäna lite pengar. Sen är jag ledig en vecka igen, om det blir Fejan kanske eller en annan tripp? ;) På fredag är det begravning :( Usch det är det absolut värsta som finns. Riktigt jobbigt. Men man kan ju inte strunta i det för det. Det är ju som ett sista farväl liksom. Hur jobbigt det än känns så känns det bättre att ha varit en del av de än inte alls. Jag skulle kunna kliva in på någons begravning och börja gråta fast jag inte ens känner personen i fråga. Helt otroligt att det kan vara så.. Nu tänkte jag sova så jag orkar upp imorn. Ingen annan än jag som är trött?!


Movie Star


Älskar denna låt!


Jäkla Svininfluensa

Det är nåt fel på mig. är jättetrött hela tiden. Har vart trött hela veckan alltså.. Sov till halv två idag, Känner mig hel snurrig. Ska åka och städa snart sen in till Sthlm en sväng och hämta mina jobbkläder sen tillbaks igen till Norrtan! Himla åkande. Dessutom ska ja åka till Arninge imorn efter jobbet med Helan. Hon ska köpa skor. Ska dessutom köpa ett par ordentliga högtalare så jag kan ha drag när jag väl är hos morsan. Isabelle ringde här idag och sa att Svininfluensan har drabbat Ayia Napa. Vi hade ju tänkt åka dit. Verkade som att hela världen skulle dö :P Men va fan, e de så farligt då? Det var ju snack om att det kommit in i Sverige också, dör man så dör man ju, eller hur? Ska man betala flera tusen för massa sprutor som man kanske bara tar ifall att. Får man skiten är det väl meningen att man ska fåt..Hela jag har flagnat typ nu så tappar ju all färg.
.



Lugn helg

Ingen fest, men trött!! Somnade här för ett tag sen men vaknade för jag var tvungen att lägga i stålar i parkeringsautomaten. Var med Kim  igår för en gånngs skull, Vi käkade På G och drog otill Lommarbadet. Det var rätt skönt i vattnet med tanke på att jag är en badkruka! haha. Åkte ut med Jerry, Helan och Issa till Skäret/Åkerö idag ute på Rådmansö. Det var lite molnigt men tänkte inte att det skulle börja spö regna..Ja tusan vi fick ingen sol idag som det var tänkt. Får se om det blir bättre imorn.Badade vid Lommaren nu ikväll också men de blev mest som ett dopp. Fan annars om man ska ligga i en kvart dör man ju typ...

Nu har 200 snyggaste singlar tidningen kommit ut föresten! Vart en rätt kass bild, fatta inte själv att jag skickat in den. Den var ju inte ens högupplöst. Nu är jag hos Jerry fast han har åkt till jobbet. Så imorn är jag ledig och ska försöka pressa! Har börjat flagna sen jag brände mig som attan för någon vecka sen. Nej nu blir det tv en stund sen blir det Natti Natti!


R.I.P Maj

Jösses vad veckan gått fort. Har åkt till Fejan i tisdags med Angelica och Nathalie, var jättekul! Vi grillade och slängde korvarna i sjön till slut. Just för att grillen stod snett så dom ramlade ju ner ;P Åkte på kryssning i onsdags med Ida och company. Var ett ordentligt ös! Sov typ hela dagen efter för jag var så trött. Och Ida försvann så jag trodde hon hade gått av båten i Finland eller nåt för att hon kom aldrig in i vår hytt förrän en timme innan vi skulle gå av igen. Då hade hon fått napp på någon Leif som jobbade på båten och bjöd henne på frukost gratis :P Han jobbade i köket så det var ju schyst!



Har fått reda på att min gammel mormor har dött :/ Det är alltid tråkig när någon dör..

RSS 2.0