SNART BÄR DET AV

Snart ska vi åka! Riktigt kallt är det idag, och bilen gick inte igång som vanligt. Så det blir till att åka buss för mig och Helen. Morsan har ej hört sig av ännu så hon har väl glömt bort att vi ska åka eller så har hon redan åkt iväg nervös i väntan på båten :P haha

Har ej hittat min reflexväst som ja hade tänkt ta med, men skitsamma. Hittar säkert några plastpåsar på båten eller någe. Ingen ville ta den sista platsen i vår hytt heller fast jag tror de blir skojigt ändå!
Får se vad de bir för äventyr! Nu inväntar jag bara Helan som ska hämta mig. Heypa


STACKARS PÄRLAN

Idag blev det en riktigt lång dag. Har nu slutat med att jag fått ont i benen och det rycker som fan i ögat. Har sånna där ryckningar hela tiden senaste veckan! Vart kommer det ifrån? Är det någon upphakning i nerven tro? Började ju med tvätten imorse. Sen ska ja ut till bilen, får inte igång fanskapet :( Ja så Helen var bussig och hämtade mig så jag kunde komma till jobbet. Det beror nog på att de är för kallt antar jag, som bilen inte går igång. Ska försöka imorn igen att få igng han, annars blir det väl för mig och Helen att ta bussfan till Stockholm imorn!



ETT JÄRNRÖR?

Kryssning bokad nu i helgen! På lördag bär det av! Silja Galaxy som vanligt med morsan och frugan! Blir ett sant nöje att få dela hytt och filma roliga grejer med dessa två kvinnor! Nu ska jag hämta tvätten! Kolla in mitt blåmärke jag införskaffat mig. Skulle vilja skälla på Helen att hon drog i med ett järnrör, men nu va de faktiskt jag som klantade mig! :P


TIDIGT

Vad jag har meckat och donat nu på morgonkvisten! Redan igår satt jag i en timma på internet för att skriva i en överklagan påmin p-bot! Men som sagt så pallade inte mitt internet att ladda upp bilderna så jag får väl låna Jerrys dator för att skicka in allt. Tog en massa bilder som jag satt och redigerade med text för att visa vart sjutton skylten mot förbud att parkera satt..

Somnade typ kl 20 igår kväll men vaknade av ett ryck runt 23. Sen va jag vaken och kunde ej sova till kl blev 03.30!! Paniiiik! Nu har jag iallafall klarat att gå upp imorse vid 7 tiden då jag skulle börja tvätta. Jag tänkte först, " Om jag ligger kvar ett tag till så hinner ja nog".. :P Men ja vet ju hur det brukar bli. Kommer vara jättetrött när jag väl ska börja jobba :( Ska ha ett 9 timmars pass och börjar 10.30.
Har hållt på att betala räkningar och städat imorse. Slängde in en massa saker i förrådet också så Jerry undrade väl vad jag höll på med.

Ska berätta att jag nu har blivit moster! Sofie födde Celine den 26:e Januari! Superroligt ju!! Får åka och hälsa på Sofie, Conny och det lilla livet snart. Nyfiken liksom.



JÖNSSONLIGAN

Underbara ögonblick med Jönssonligan!




NAKNA SÅNGER

Har gått runt och trallat dom här låtarna i skallen idag. Kom och tänka på en låt, den nedan sen kom ja på fler som hade ordet "naken" i sig ;) Så va tvungen att dela med mig kände jag!!




HUR KOMMER DET ATT BLI?

Jag undrar över massa saker.. Hur ska de gå för pantburkarna om vi tar bort 50-öringarna? Blir de 1 kr styck man får panta dom för eller måste man ha två burkar för att få 1 kr? :P haha helt otroligt vad jag går runt och tänker. Sen det här med snön. Jag meckar och donar med min bil, kommer knappt iväg för all snö, kallt och inte ser ja något heller. Åker vidare och handlar efter jobbet. Vilket inte ska tyckas ta för lång tid! Men, när jag kommer hem upptäcker jag att den lilla stunden jag var borta tog hela 45 min! De e ju helt otroligt att det tagit så lång tid att åka från jobbet, handla och komma hem. Typ som en Stockholmsresa ju för fan! Sen en grej till. Fick min kontrolluppgift nyss. Det står att all min skatt som dragits under år 2009 är runt 12 lakan. Frågan e ju dock, då jag tjänat 13 lakan vissa månader under sommaren, hur kan dom då bara dra i genomsnitt 1400 kr varje månad? Någon som förstår hur det hänger ihop? Kanske jag som ej ser vad de står?

Får hoppas att jag inte blir betalningsskyldig 20 000 nu bara för att de dragits för lite skatt. Fan jösses kanske bättre att jobba svart hörrni? Man lär väl ändå inte komma upp i 65-års åldern ? Kanske, men då har man glömt vad man heter och har ingen aning om vad man ska göra med stålarna man får i pension.  Man lever ju nu, de är ju nu man ska slösa stålar och ha roligt. Det är när man blir gammal man ska prata om allt man gjort. Och inte fan kostar de pengar!! Så ser jag på det.


HATAR BÖTER

Jobb, parkeringsböter, skallebank och kanske några lussebullar ikväll ;) That´s it!


30 days


Kroppsfett måste du ha, men att ha för mycket fett på fel ställe är enligt forskarna skadligt. De är överens om att bukfett kan vara farligt och att bukfettet har större inverkan på ämnesomsättningen än fett på andra ställen av kroppen.

30 days innehåller en mix av 6 olika örter, som använts traditionellt och som kan ha en rensande och stärkande inverkan på kroppens organ liksom på matsmältningen och förmågan att göra sig av med slaggprodukter.

Tror ni att den fungerar?

Hittade ett par kommentarer från folk och tyckte det va så kul vad alla skrev :P




TÄNGER

Hörrni, detta med tänger. Ska införskaffa mig en ny plattång men vilken ska man ha? Vill ha en ga.ma men dom är så dyra. Nu sitter jag och spanar på tradera efter en begagnad istället. Förlorade nyss en auktion med 6 kr, ruttet alltså..


PYSSEL

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Va hos Helen en sväng och lämnade lite saker som hon hade kvar hos mig sedan helgen. Vet inte vad det är med mig, men är fly förbannad på allting idag. Lättirreterad liksom, på de mesta. Får ta och lugna ner mig ett par kilo. Ska ta och diska litegrann och tända lite ljus. Längtar till lönen kommer inatt! Hoppas den inte ryker direkt som vanligt :P


StyleByStars ?

Vad tycker ni om den här klänningen? Jag tror man kommer se ut som en ängel i den ;)


VISITERAD AV POLISEN

Vilka äventyr jag haft då! Var på teatern igår med frugan och gänget! Hade faktiskt riktigt roligt :D Såklart är det alltid kalaskul när Helen hänger med. De va så längesen vi va ute tsm! Det får bli fler gånger. Men det hela slutade med att polisen stannade oss och vi skulle bli kroppsvisiterade! hahaha, jag dör. De hade tydligen sett oss lysa med en laser tre gånger och på dess amisstankar var dom tvugna att agera :) haha ... Jag blev såklart tjurig och skulle lägga mig ner på marken. Jag som bara ville komma hem, detta dröjde nog 15 min extra. Dom hittade ingen laserpenna ändå så.. Nu har vi tänkt boka en kryssning under nästa helg. Men när vi ringde och frågade ett antal gånger Silja Line då ang priserna. Varje gång sa dom olika priser. Det verkade vara dyrare om man var medlem :O Skumt..


ÖNSKELISTA

Vad har ni pysslat med idag? Jag har jobbat iaf. Och värken sitter fortfarande kvar lite i huvudet. Det känns som att det börjar gå över. Har skrivt upp en lista ang allt jag vill ha och det jag vill göra inom typ ett år. Vilket är kanske mycket och jag måste antingen slita arslet av mig för att få pengarna till det eller vinna på lotto ;) Vilket är osannolikt att jag gör. En av önskningarna är att få åka utomlands! Det har jag ju annars gjort varje år men det har bara inte blivit av. Sen vill jag köpa en schyst tv och en ny canada goose jacka, eftersom min gamla börjar bli tråkig..Tycker jag iallafall. Jag vill hellre ha en svart. Om nån är intresserad av att köpa den, hojta till :D Sen vill jag ha en ny bil som inte krånglar och fungerar. Speciellt stjärtvärmaren och värmen för över huvudtaget i bilen! De är ju viktigt. Ja vad kan då detta kosta? Kanske runt 50-70 lakan, hm jaa på ett ungefär. Och mina stålar ryker så fort jag får lön. Så hur detta ska gå ihop har jag ingen aning om ;)

Fortsätt drömma..


SPÄND I SKALLEN

Ja, då var det uppklarat! SPÄNNINGSHUVUDVÄRK! Det är vad jag lider av.. Som kanske många andra. Aldrig känt den där ihållande värken/trycket förut. Men då vet jag. Hur många som helst har det väl.. Jag och Helen blev nervösa och körde ner till akuten och satt där i tre timmar. En upplagrad snubbe som satt och snackade för sig själv. Helt otroligt vad tiden tickade på. Nånting trodde jag att det va. Det va ju tur att de inte va nå farligt. Beror väl på stress eller nåt. Jag är ju en sådan stressad människa. Jobbigt om jag ytterliggare ska ha ont i pallet 2 veckor till, om inte mer. Då kommer jag nog inte orka gå upp ens. Får väl se hur det blir. Nu ska jag äta, har bara ätit frukost idag.

MÅR SKIT

Hej på er.

Har inte vart speciellt aktiv de senaste dagarna. Knappt att jag har haft tid. Har ju jobbat och vart på fotosession. Hållt på att städa hos morsan och åkt bil hur mycket som helst i helgen. Vet inte vad det är med mig men jag mår skit.. Idag har jag inte ens klivit ur sängen. Jag somnde efter 2 inatt efter mycket om och men. Vaknade vid kl 13 idag efter att Jerry väckt mig. Helt otroligt. Aldrig har jag vart så trött! Orkade nästan inte kliva upp . Han fick dra mig ur sängen och göra frukost åt mig. Sen gick jag och lag mig igen och sov till kl 19 då Jerry kom igen och sa åt mig att vi måste köpa mat. Vi drog till donken. Orkade knappt gå upp för trappan utanför lägenheten :/

Har ont i hela kroppen efter helgens bravader och poser i konstiga ställningar.. Trycket i skallen har kommit igen. Nu är det över 2 veckor jag har haft detta trycket...när jag ställer mig känner jag mig yr, vill bara sjunka ihop. Ögonen hänger inte med när jag vänder mig snabbt. Om jag anstränger mig ökar trycket. Lägger jag mig på kudden åt vänster sida gör det ondare där efter ett tag. har mest ont på vänster sida, vid tinningen, främre delen av huvudet, också mitt på skallen och bakom ögonen e de spänt, de blir jobbigt att asntränga dom. Det drar sig upp vid ögonbrynen och vid näsan typ och är konstant trött...vaknar oftast av det här. Det är inte nåt som kommer under dagen. Det beror inte på att jag inte druckit tillräckligt med vatten. Känner att det är nåt annat. Vad är det för fel?





Ska gå och lägga mig igen nu, är så trött..

FOTOSESSION ENSKEDE

Jaaa ni. Idag begav jag mig till Enskede! Skulle på fotosession. Var faktiskt jättekul. Roligt att få prova lite outfits att fota i! En del av dom har jag sett på tradera och nu vet jag hur dom ser ut :) Det var jag och ett par till tjejer. Imorn blir de fotodags igen. Vi blev inte klara med allt idag. Nu har jag precis tagit ett bad och käkar semla med morsan och kollar på Beck ;D Ska spraya lite brun utan sol nu på kroppen mitt i vinterkylan. Återkommer med bilderna någon dag framöver!






BIG MAC - DAGEN

Har vart riktigt duktig idag! Jobbat på i 12 timmar i sträck. Det blir schyst med stålar sen vettni! ;) haha. Varför inte köra på när man väl är där liksom? Nu har jag massa grejer som ja måste fixa. Var och köpte lösnaglar, skitsnygga på Åhléns imorse innan jobbet. gick upp klockan 08.00! Otroligt att jag kom upp efter jag somnat kl 03.00 inatt. Hade som vanligt sjuka drömmar :P Inget jag vill dela med mig av till befolkningen :P Ville mest påpeka att jag är nog den människa på jorden som har de konstigaste drömmarna som finns.
Iallafall har jag ju jobbat. Blivit tokig på dessa kupongrabatter som vi har nu. Har äntligen förstått mig på dom, dock ej alla kunder som gör :P Nu ska jag ta och packa massa saker tills imorn bitti. Måste gå upp senast 06.00!!! Tror ni ja kommer upp? :D Jag hämtar morsan runt 09 imorn bitti sen drar vi iväg mot enskede.. Får se om det blir nå bra bilder då! Ska försöka fota lite så ni får se hur det va :D Nu är jag trött och slut i kroppen, kommer drömma om BIG MAC inatt :P Natti <3


ETT JÄKLA MECKT

Inte så likt mig att skriva ett sånt här inlägg men, jag blir så less på allt. Typiskt då det är pms vecka nu så är det klart man blir upprörd över det mesta. Eller så kanske jag har rätt att bli arg? Jag blir direkt tokig när jag kommer hem då ingenting e bortplockat. Det ligger grejer överallt, disken e kvar, sopor och pizza kartonger på bänken. :( Orkar inte plocka jämt, ska de va så svårt att fatta? Inte nog med det har jag hur mycket som helst i skallen nu. Speciellt eftersom jag ska iväg i helgen och måste hinna packa, köpa saker och andra saker jag måste tänka innan jag ska iväg. Har massa pappersjobb jag måste fixa, med rättegången förra året, ringa posten ang mina paket som e spårlöst borta. Massa möten inbokade och vice versa och olösta fakturor som jag inte har fattat mig på. Bilen ska besiktigas och där e de massa fel jag inte hunnit åtgärda ännu.

Har tackat ja till ett par dagar jag kan jobba men kommer inte ihåg vilka. Antagligen har jag bokat över något annat nu jag skulle gjort. Ska jobba extra större delen av dan imorn så då hinner ja inte dra ner på stan. Det snurrar nå otroligt i min skalle nu. Inte ens almanackan fungerar för mig. Jag måste ha papper uppsittandes på väggen med en penna ifall jag kommer på nåt som surrar i huvudet på mig. Ingen som känner igen sig? Eller är det bara jag som är så virrig? DET ÄR ETT JÄKLA MECKT MED ALLT! Får inte tag på morsan heller. Vet inte vart hon håller hus :S

Jag tror iallafall att gröten hjälpte imorse då jag var rätt koncentrerad idag :D nåt positivt! Nu ska jag bara lägga mig ner, inte tänka på ett skit och kolla på film! Vad säger ni om tamponger från euroshopper ? :P haha tänkte köpa ett paket och skicka till helen på posten!

Adjö

I EN ANNAN DEL AV VIGELSJÖ

Va nyss med Helen och Emma och fikade på flygis.Helan hämtade mig med hennes bil, de tog en jäkla tid för na eftersom hon hade glömt bilnyckeln hemma och fick springa tillbaka :P Så jag vandrade runt med min mobil och fotade lite medan jag väntade..Sen drog vi iväg till Willys och handlade! Jag som vanligt hittar en hög av filmer! Ett par BECK slank nog ner i korgen haha. Har väl alla snart. Om det finns något annat som är bra mer än Beck, då är det I EN ANNAN DEL AV KÖPING gänget! Hade tänkt baka lussebullar som vanligt men känner att ja inte orkar nu då jag fått skallebank. Däremot blir det lite käk, pommes med bea :D Min favvo förutom tacos.


BÖRJAT KÄKA GRÖT

Vet inte om det är för min ledighet som jag är så slö. Men är så trött efter igår. Va och snurrade med morsan och Nathalie i Jakobsberg, Först råkade vi åka mot Uppsala E4. haha! klockrent. typiskt mig att åka fel :P Sen kom vi iallafall fram. På hemvägen höll vi på att krocka med diverse bilar + lastbilar. Det var så dimmigt på vägen att jag knappt såg vart jag körde..

 Vaknade imorse av att folk ringer och jag lägger på. Är man trött så är man. Inget mer med det. Men Jerry tvingade mig upp för att hämtade honom när han handlat. Jag blev så arg att jag skrek och slängde på luren. Vaknade inte på rätt sida idag.. Har satt igång en film på xboxen så nu blir det inte nå mer skrivande för min del.
Heypa


SMART KATT

Hittade den här på aftonbladets hemsida. Kan din katt göra så här?
 


VEM VARE?

haha :P


MEN SNÄLLA ÅKE & APAN

Jag vet att jag har tjatat om denna men kan inte sluta skratta ;)





GÄLDENÄR?

Tjeeenare folket. Vilken kyla det är ute idag då! Men frisk luft har väl ingen dött av? Träffade snälla Marina idag, hon ringde och frågade om vi skulle ta en lunch. Vi pyste iväg och käkade på donken :P haha de kunde ingen ha gissat va? ;) Var inte direkt sugen på kinamat som Marina tyckte att vi skulle äta först..Hämtade henne på busstation med nån snubbe hon kände som fick lite snålskuts till komvux där uppe. Det var längesen vi sågs så det var behövligt. Hade mycket att prata om.

Har gjort några ärenden på stan idag, annars inget speciellt. Försökt att klura ut vad jag skulle skriva på papprena jag fått från kronofogden, ang mitt skadestånd jag ska begära sen två somrar tillbaka då jag åkte på några smällar. Jag ringde nån gubbe och han verkade tycka att jag var en knasig filur som inte fattade hur jag skulle skriva.. Men hur enkelt är det. Vad menas tex med "GÄLDENÄR?"
Ingen som vet? Jaja, de va inget jag behövde skriva i iallafall. Dock har jag tappat bort dombeslutspapprena. Fick för mig att dom låg hemma hos morsan. Ringde upp na och hon blev direkt stressad och hittade ingenting. Hon drog till med hennes brytning och panikångest..jag sa att hon skulle lugna ner sig. Stackarn blir ju hetsig för minsta lilla :P

Ska till sjukhuset imorn ang min pappa. få veta lite vad han dog av etc. Kan vara bra att veta. Ringde Björn och dom så vi skulle ses imorn. Jaja, nu e jag hungrig som vanligt. Kanske ska baka lussebullar?
Klämmer in en bild jag hittade från sommaren 08!


UGGS & TOAPAPPER

För i helvete vad halt det är ute alltså! Har ju druttat på arlset ett antal gånger denna veckan! Det är ju så att mina, som många andras uggs är förbaskat hala. Kanske finns det några dubbar man kan sätta under? Haha så går man som en gammal kärring med gåpinnar också ;) Det blir kalas det! Var och köpte skitpapper på flygis, kanske inte så intressant att veta men någon här hemma har tagit slut på det förra vi köpte för ett par dagar sen :P Träffade Jeanette och Helen på donken innan jobbet idag. Kul att se ungen ibland då man inte ser na så ofta. Väntade mig tacos av karln när man kom hem, men nej. Han hade inte ens börjat. Är det vad man får för att åka och köpa nytt skitpapper?! Äsch, nu ska jag styra upp käket och kolla klart på scream på kanal 5! CIAO

Här kommer en uppföljare på ett par sekunder med mina och Helens äventyr på vägen med dom ryska snubbarna..






PLUS I KASSAN

Vad har ni pysslat med idag då? Låt höra? Kan ju säga att jag är en aning avundsjuk på Sofie som drog ner till Kanarieöarna imorse!! argh!! Vill också åka utomlands! Jag har jobbat ett par timmar. Tog sandras sista timme så jag kunde gå plus i kassan med en hundring nästa månad ;) Har däremot haft ont i skallen i flera dagar nu..inte skönt..

Har pysslat lite hemma och kollat lite på Beck som gick på tv4+ nyss. Kör kvällspass imorn med, så jag kan iallafall sova ut imorn bitti :D
Funderar på att lägga upp en blogg som jag kan sälja kläder på, vad tycks om det? Fungerar inte med tradera eller stylesearch, ingen som nappar. Dessutom kostar tradera. Man går ju bannemig back när man lägger upp annonser där. Fick iallafall min sidenjacka såld häromdan för 150 spänn!!
Nu har klockan tickat iväg så funderar på att ta en natt dusch och göra ansiktmask så jag känner mig fräsch imorn bitti! Natti <3



SKALLEBANK

Jobb idag, ett par timmar bara. Kände att det räckte för idag. Jag satt och kollade på I, Robot nyss, himla bra film de där. Har nog sett den 20 gånger. Är lite av en sån typ att jag kan se samma film flera gånger. Laddade upp lite videoklipp på youtube också. Från mina och Helens bravader! Har fortfarande en ilande värk i skalln sen igår då jag tror jag faktiskt hade migrän.. Det var iallafall värre än vanlig skallebank. Nej ska ta och rycka upp mig för att börja plocka lite hemma, det ser förjäkligt ut!


PAPPAS BEGRAVNING

Ja, idag bar det av till begravning igen. Tredje gången på ett halvår detta sker. Nu min egen pappa. Det var ingen kyrka utan ett kapell vi var i. För det första skulle vi in på skogskyrkogården och det var en skock av muslimer, afrikaner eller vad det nu var. Säkert 200 stycken som knatade runt och ingen kom förbi, varken med bil eller om man kom gående. Kom fram till slut.

Fick en sån konstig känsla när jag klev in och alla tittade på mig.. Trodde inte att det skulle vara fler än ungefär 5-6 stycken men det var runt 20 personer. Hade en bild hur allt skulle se ut innan jag kom dit. När jag åkte hem hade jag då en helt annan. Såg ut som en liten trollskog där det låg ett litet hus. En rak gång rakt fram in i kapellet. Lite sagolikt. det var morsan, jag, pappas tjej Pim, Björn min brorsa och hans mamma Eva. Träffade min pappas förra tjej som jag var med när jag var liten. Det var så kul att äntligen få träffa henne, även under just den här stunden. 

Massa människor kom fram till både mig och min brorsa Björn, inte många jag kände igen. Det flesta påstod att dom hade träffat mig när jag var pytteliten. Några av dom kände jag igen. Jag och Björn hade med en varsin låt som spelades upp. Alla började gråta när den låten som jag valde började spelas. Konstigt nog kände jag inte samma sak. Det var som att alla mina tårar redan hade runnit och jag tittade runt på alla andra och höll i Pims hand. Hon klämde så hårt så jag kände att det domnade bort. Pappa stod mig inte så pass nära att jag bröt ihop men inte roligt att se alla andra så otroligt ledsna över det här som hänt.
Min kamera verkar ha deckat helt så fick ta mobilen och fota. Blev inte så bra kvalité kanske men bättre än ingenting. Alla andra lag röda och vita rosor, jag hade med mig en svart.. Skönt att det är över nu det här med begravningar.




MECKAT

Gissa vad jag gjort hela dagen?! Jo, visst har jag sovit ut men begav mig till Helen för att hjälpa henne med hennes bil som inte fungerar att starta. Jävla ruttna gamla bilar. Man ska inte ha nån.. Fick inte ens igång min när ja skulle rulla till helen.. Tog lite tid och fick trycka ner gasen i botten för att få igång han! Vi fick prova med startkablar, bensin och allt på Helens bil, men nej.. Sen åkte vi till Rösa för att tina upp mina bilrutor som ju är igen frostade! Men nu är det borta. Får bara hoppas att det inte fryser till inatt bara. Sen va vi och handlade lite och jag hittade såklart lite filmer ;D Väl hemma hos Helen så va de en helekopter utanför som cirkulerade runt på ängen...skumt :S

Haffade tvättstugenyckeln på vägen hem och håller just nu på att tvätta. Äntligen fick ja en kort tid!! Dock så skulle tydligen strömmen stängas kl 21.00 men ja var där 21.10 och inget hade slutat rulla. Jaja, får se när ja går tillbaks. Käkar just nu bea och pommes och kollar på Sprängaren på kanal 4 :D mums!! Gubben hade fortfarande inte öppnat locket vid motorvärmaren, ja får skriva en lapp till han nu och sätta på fönstret ..


JIDDRA INTE MED ZOHAN

Tjingeling!

Jag har sovit ut imorse för en gångs skull. Vaknade vid 12 av att telefonen ringde, glömde stänga av ljudet igår kväll. Kollade på film igår som jag köpt, Jerry skulle öppna plasten runt filmen med en gaffel. Han råkade trycka för hårt så gaffeln åkte innanför fodralet och repade i skivan. Tur som vi hade gick de att kolla på den ändå ;)

Som vanligt hade gubben som har parkeringen bredvid mig stängt igen luckan till motorvärmarstolpen så jag kan ju inte ladda min bil.. Typiskt. Igår när jag åkte från jobbet fick jag knappt igång kärran. Det var frost innanför bilen på fönster rutorna. Går inte att skrapa bort heller :P Skulle ha skrivit igår kväll men ja orkade inte, klockan bara tickade på. Idag hade jag tänkt ta en fika med Helen men får se hur det blir. Har ju knappt orkat gå upp ännu. Måste förbi Ica senare och kolla om dom har någon svart sprayfärg. Nu ska jag åka till Helen och hjälpa henne med hennes bil som inte startar. Vi ska stå ute i kylan och mecka ;) Först måste vi få igång min bil och få upp bagageluckan så vi kan hämta startkablarna.. annars vet ja fan hur vi gör..


150 SPÄNN!

Vad less man kan bli ibland hörrni! Har jobbat ett par timmar idag. Käkade på donken efter jag slutat, med Jerry och Lars tog en kopp kaffe. Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Helen och Nettan och följde med dom hem. När jag väl kom hem igen och har låtit motorvärmarkabeln sitta i då jag bara ska va borta nån timma, då har snubben som har parkeringen bredvid mig dragit ut min sladd och tryckt in sin egen. DESSUTOM har han tryckt in hela locket så jag nu inte kan sätta tillbaks min sladd. Nu har ju skiten fryst fast när man trycker på locket. Jag vart så förbannad där ute på parkeringen så jag stod och skrek" Vem i helvete har tryckt fast locket?!" SÅ sparkar jag på skiten fast jag vet att det inte går upp lättare för det...Kommer inte få igång biljäveln imorn bitti!

Dock vann jag på triss för tredje gången på raken idag! Något positivt! Tog med lotten som jag och jerry vann på häromveckan, fick två nya. först vann vi 25 spänn. sen 50 spänn. Idag hela 75x2!= 150 RIKSDALER! Det största jag någonsin vunnit på triss, de ni ;) Ska man köpa nya lotter eller ta stålarna, de är frågan?!
Kom inte här och säg att ni har vunnit mer, då blir jag less :P


GRADUATION

Den här filmen är bara för bra!


ONDSKAN PARODI


030110

Bakat scones i förrigår natt, utgång på teatern med Nettan igår, dock kom inte Jerry in då han inte är 20 ännu... sen har ja jobbat extra i lördags. Kollar på Ondskan på tv:n just nu. Har glömt bort de mesta då jag inte sett den filmen på aslänge.




KARIN

FÖRSTA INLÄGGET I ÅR! Hur blev allas nyår?! Mitt vart helt okej. Jag stannade iallfall rätt så nära hemmet :P Så man slapp gå ut i snöovädret. Jag sitter och kollar på Cinderella Story just nu. Den gick på tv:n för ett par dagar sen men då missade jag den såklart. Så fick helt plötsligt för mig att kolla på den på dvd. Angående gårdagen. Jag och Jerry bjöd hit Patrick på lite Tacos och sen lagrade vi oss. Vi drack upp hela sprit flaskan så jag kände mig inte direkt pigg imorse när dom ringde fårn jobbet. Orkade inte ens svara, hade ont i huvudet och grusig i ögonen :P Vi slant iväg på någon hemma fest, om man nu kan kalla det för fest. haha ett par småttingar som satt och körde " Jag har aldrig" leken :P Patrick försvann och där satt vi som två fån ;) Jaja, vi hade osm sagt var inte långt hem, det var bara huset bredvid. Till slut bjöd vi hem ett par folk från där vi va men de dröjde inte länge förrän alla skulle dra hem. Sen imorse runt 4 snåret va det nån jäkel som satt och ringde flera ggr men bara en signal. Ja tänkte, va e de för tönt. Säkert en karl.. Men så ringde jag upp och frågade vem de va.." Karin" säger nån kärring.. "Vem e du då?" Frågade ja..Hon sa att "jag hade ringt henne" :O Haha ja hade ju inte ens de där numret i min telefon ;) jaja, Jerry avslutade med att säga att han var naken och sen sa kärringen "Okej, gott nytt år" och lag på ;D haha!
Här är lite grejer jag meckade upp häromdan som jag köpte från IKEA!






RSS 2.0