40-taggare!

Vilken sunkig utgång det blev igår. Fan Typiskt 40+ springer runt och låtsas vara 25 fortfarande och klampar folk på fötterna. De är ju värre än 18 åringarna nu förtiden. Nettan jag och Angelica körde på förfest hos Jerry innan men det var bara vi tre som gick ner tillsammans sen till teatern.  Det verkade ju vara drag på Mobergs igår. Det var ju typiskt att vi inte gick dit då.. Jaja, den enda dagen som ja verkligen kunde lagra och ha roligt utan att behöva tänka på att jag måste jobba dagen efter. Behöver åka till morsan och lämna Issas telefon jag lånat, så har ej någon telefon nu på ett tag om jag inte får låna en av morsans så länge. Nu är Jerry hundvakt och alla hundarna ligger sött i soffan. Jag ränner runt och städar sen gårdagen.


Skaffa en cykel

Har precis städat Jerrys kåk! Sitter och kikar på film nu och Jerry jobbar. Sov innan i ca tre timmar så har vilat ut lite grann men e fortfarande trött. Sitter och grubblar över att jag inte hunnit åka någonstans i sommar :( Ville ju åka utomlands! Ska höra efter med någon som ja känner ifall vi inte ska ta en tripp någonstans. Inte blev det någon festival på det här heller. Tänkte ju köra på repris i år.

Nu har jag äntligen kommit över den där påminnelse avgiften på 500 spänn. Vet hur arg jag blev. De kunde ju såklart inte göra något åt saken. Var ju synd men jag sa att jag skulle skaffa cykel istället, sätt autogiro på skiten och att de borde kolla upp ifall personer har några betalningsanmärkningar kvar sen innan, så att dom inte skickar ut avgifter hej och hå bara sådär till folk. Vet inte riktigt hur många
som kört på den stilen att dom glömt betala. Fan inte nog med att vi betalar skatt och försäkring på bilen, bensin och så på detta ska vi betala för att åka igenom stan. Helt sjukt. Skulle inte förvåna mig om cyklister också måste betala snart och få registreringskyltar :P
Ringde Roslagsbostäder häromveckan. Anmälde mig ju dit eftersom jag inte har råd att köpa en kåk just nu. De sa att väntetiden var 5-11 år. Så jag har drygt 3-9 år kvar då eftersom jag har stått i kö två år! ;)haha! Jaaha, ingen fest inatt men imorn blir det drag! Nu ska ja fortsätta kolla filmen här.. <3


FY FAAN!

Helt sjukt hur allt fungerar i dagens samhälle alltså. Är riktigt förbannad på myndighter och dyligt, de som sätter lagarna. Speciellt detta med trängselskatt. Glömmer man betala en räkning får man 500 kr i påminnelseavgift :O! Helt sjukt ju! Blev så jävla arg när jag hörde att jag fått en räkning på 500 spänn! Ska nu ringa upp och skälla ut dom för de är inte rimligt för att man glömmer en räkning. Om inte annat vet jag inte ens om jag fått brevet för det första. Får ta till att jobba som 5 timmar extra, om inte tio timmar så jag tjänar in dom där 500 spännen! Eftersom dom drar typ 50 % skatt så är det lika bra...Har jobbat så mycket att jag glömt saker och är helt slut och trött i kroppen. Och nu sms:ar städet jag jobbar på och säger att jag måste bli uppsagd bara för att jag skjutit upp städningen på helgen ett par ggr denna sommaren nu när jag jobbat för mkt på donken så jag inte orkat städa på samma helg.. Folk verkar tro att man är gjord av kraft! Inte nog med att jag jobbar, jag går till ett städjobb, sen städar ja hemma hos morsan när ja kommer dit och försöker hålla efter när ja sover hos folk. Ja det här är väl meningen. Precis som jag säger med allt annat. Det kan bara bli bättre. Skulle inte förvåna mig nu om jag blir mångmiljonär nu när allt blir skit. Får gå ner till arbetsförmedlingen  och söka nytt jobb nu helt enkelt. Räcker inte med dessa två. Måste kila nu till Ica för att köpa en trisslott och förmodligen vinna flera miljoner. Hey!


Sömntuta

Vaknde idag av att Jerry stod och drog i mig för att ja skulle för överhuvudtaget vakna till liv. Då var klockan ju över 13 för fan. Hade ställt klockan på 9 imorse för att kunna gå och ta blodprov på sjukan innan tio. Något speciellt med värdena i kroppen då innan det klockslaget kanske..Har bokat in helgen att gå ut med Nettan och Anschelica på lördag! Hopppas nu att ingen avbokar det då! Har jättelust med kryssning men det får väl bli en annan dag! Ska träffa Nettan om en timma typ så får lägga på ett kål, äter lite pizza innan men ska ju äta igen sen med henne. Ska hoppa in i duschen nu! Klämmer in en bild på mig och morsan också..


Bröllop

Vilken dag! Vaknade först upp och kände mig hur seg som helst. Var ute igår med Anett på Teatern. Hade rätt kul faktiskt! Sen jobbade jag till 16 och åkte direkt hem och bytte om till Monika och Lars Bröllop! Vart stress men jag han precis när de hade gift sig :P haha.Dom skulle tydligen åka buss in till Stockholm efter allt haha! Åka buss asså..Lät lite roligt! Jag käkade lite mat och drog med Jerry till honom. Somnade och vaknade upp nu av en knasig dröm. Ni måste hålla med om att den här dagen var knas!? Nu har hela dagen gått och jag har inte hunnit göra nåt känns det som. Det var ju kräftskivan som jag en gångs skull kunde gå på nu när ja inte är utomlands. Nej kände inte för det heller. Måste vara för att jag var så förbaskat trött då. Nu har jag iallafall sovit i 4 timmar extra så ska väl förhoppningsvis ej vara trött imorn. Fick dessutom gå i högklackat på jobbet imorse för jag hade inte några andra skor. Blööäää :D Var kanske därför allt gick som det gick idag. Men imorn får ja nog fortfarande ha samma skor :P


Straight trough my heart

Orkade inte gå upp förrän halv tio imorse! Va så trött. Tror att jag kommer åka på en förkylning eller halsont snart! Känner det i kroppen. Gå runt och nyser jämt. Annica och Madde var ju sjuka idag så jag antar att jag kommer åka på´t ja med! Ska ut med Nettan imorn här. Det blir väl teatern antar jag, eftersom jag börjar jobba kl 11 på lördag får det bli lugnt. Jag ska va ledig imorn här om jag inte tar städet med en gång. Vore skönt att ha det gjort innan helgen är på gång.
Hörrni! Backstreet boys nya låt e ju grym! Hörde den på radion när jag och Nathalie var på väg ut till skogen mitt i natten, Tyckte det lät som grabbarna...


SANDOR / IDA

Jobbat, lockat håret, kallat en fotograf för tönt och bett han dra åt helvete. Han var helknas och började klanka ner på mitt jobb. Jag förklarade att mitt jobb är lika värt som någon annans. "Aa och han hade tydligen själv jobbat på donken så".. Men de var som att det inte ens va ett jobb...Han kommer från Söder inne i stan så inte så konstigt att han trodde att han hade rätt om allt och trodde han va bäst.. shit vilken snubbe..Jag sa åt han att dra åt helvete och slängde på lurn, de värsta jag vart med om..

Så har min dag sett ut!
Nada mas! Kollar på film och käkar pizza..



Massa skit överallt

Fy attans vilket jobb jag gjort idag! Först sovit halva dagen! Sen jobbat hela kvällen, sen städat på det. + städat hemma hos Jerry och jag e inte klar förrän nu! Men nån måste ju görat va! Inte nog med det var jag och Natta hemma hos morsan igår, såg ut som faaaan. Så det tog ju 1,5 timme att städa där hela kåken och allt blev inte rent! FY FAN vad med skit det finns!! Nu tänkte jag sova, ska upp om ett par timmar igen och jobba och ska göra sju helvetes massa grejer innan dess... ;) Heej!


Grattis Frugan! <3

Denna dagen har vart den knasigaste av dom alla på länge! Ja jobbade ju extra idag. Det var så stökigt men allt gick bra till slut ändå. Fick jobba lite extra på slutet där så nu känner ja att ja knappt orkar gå till städjobbet. Ska upp om 6 timmar och tvätta, vet de fan om ja kommer orka det!! :( Helt slut. Ska dessutom på fotosession imorgon så jag undrar hur jag ska överleva. Kommer inte sova många timmar.

Ett stort GRATTIS till Helen som fyller hela 22 år idag!

kt

Helg igen!

Ont i benen! Vet ej varför.. Har gått alldeles för mycket kanske ;D Va ute igår med Nettan! Hade skoj. Träffade Chicky Bitch också. Vad trevligt att folk hör av sig när dom ska ut. Nåt fanskap stank svett så hela dansgolvet var ju snubbigt..Vi intalade folk att jag och Anett var mor och dotter. för kul. Min kamera har inga batterier så har inte kunnat ta några nya bilder. Däremot var jag och Jerry och fotade igår vid lommarbadet och hemma hos honom. Vart ett par riktigt schysta bilder!



Ska jobba extra imorn här, så bäst att sova snart kanske.Tiden bara rinner iväg. Jag slutade ju för typ 5 timmar sen, vad har jag gjort sedan dess?! Inte ett skit. Sovit i typ en timme.. Nu ska jag och Jerry kolla på film här. Ajöken


Grattis på mig själv!

Fyller ju 22 idag! :D Känns verkligen bra. Då är det ett helt år tills nästa gång. känns skönt!! Men nu är det bara att komma ihåg att man är 22 och inte 21.. Det kan bli lite svårt.. an brukar ju vänja sig.. det är det enda man måste ändra varje år, hur gammal man är.. Jaja. jag är fortfarande ung i skallen iaf ;) Många som sagt Grattis idag till mig faktiskt, trodde inte jag kände så många :P haha. Andreas måste jag bara klämma in här.Han skrev  " Om jag har räknat rätt nu så fyller du år idag. Hoppas de så jag inte har gjort bort mig" Sött!!

Har vart ute på Rådmansö idag och bakade tårta med Angelica :) Sen kom mormor och morfar samt Sofie och Conny. VI käkade litegrann och sen begav jag mig tillbaks till Norrtälje för att städa. Nu har jag och Jerry hyrt någon ruskig film här men va tvungen att skriva på bloggen först, annars snurrar det för mkt i skallen på mig.. Tjohejj!


Grannkärringen

FÖRBANNAD! Först gnäller tydligen hund, så Helen får sitta och åka 5 mil per dag för att lämna hunden när hon ska till jobbet på kvällen. Sen får man inte parkera på en fri parkeringsplats 300 m härifrån. Får lapp på rutan och en utskällning. Inte nog med det när man lassar tvätt i bilen, kommer en kärring ut och klagar på att  man står parkerad utanför porten! Hur ska vi annars lassa 20 kg tvätt om man bara får tvätta en gång i månaden? Hon kanske vill bära skiten åt oss eftersom vi bor i andra änden av tvättstugan...Men gud, har folk inget annat för sig än att klaga på sina grannar? Hon skulle ju lika gärna kunna bli parkeringsvakt också.

Jag och Helan vart så förbannade så vi gick in och satte på högsta volym och bas, den värsta låten av dom alla också bara för att jävlas. Så tror du inte att kärringen knackar i väggen igen? Så vi bankade på tillbaks. Jag blev så less så jag sket i henne när hon klagade på mig utanför porten. Som att det inte redan finns tillräckligt med utrymme för henne att gå på? Det är ju en bred gata! Ska väl ställa mig i gräset nästa gång, för där vill hon väl inte gå? Jag sa att det är väl upp till mig om jag får böter och att det är min ensak om jag parkerar här eller inte..Har sån lust att lägga en hundlort i hennes brevlåda nu! Om jag bara visste portkoden och hennes namn.,.,Hon är en sån där kärring som verkligen sitter med glas intill väggen och har örat emot för att försöka höra så mycket som möjigt. Har säkert hörapparaten på högsta volym med...Hon har inte mycket annat för sig på dagarna än att sitta och vänta vid fönstret tills vi kommer ut på gatan för att sen gå ner och klaga. Det värsta jag vart med om...Nu blev jag less, ska till tvätten men var bara tvungen att dela med mig av detta. Stå på er ifall era grannar beter sig som den här kärringen gör! Ajöss




100 spänn förra veckan

Sådär! Helt klart med jobb för den där veckan. Stannade tom en trekvart längre. Sen åkte ja till städningen efter det. Och är inte slut ännu! Har skrivit matlistor och de ena och de andra här hemma för jag inte kunde sova. Har kommit in i någon slags fas som jag inte kan slappna av, utan allt ska göras på en o samma gång! ;) Precis diskat och nu kom Helen ut och sa att jag var för högljudd...Ska ju upp och tvätta om 4 timmar för fan! Inga rena kläder. Men här får man ju bara tvätta en gång i månaden tydligen :P Hur det ska gå ihop vet jag inte..Kollar på Heartbreak Hotel! Den är så grym ;) Typiskt mig och Helen dom där kvinnorna på filmen alltså ;D Har någon sett Graduation? Den filmen e ruskigt bra och en riktig pudding är med ! Har sett den två ggr nu senaste veckan..Skulle kunna se den igen...

Satt och funderade nyss, jag har ju jobbat hela veckan. Har typ slösat 100 spänn allt som allt.. Nu börjar kylskåpet bli tomt men faktiskt har jag vart sparsam den här veckan. Och pengarna gick inte direkt till nåt bra, haha det blev teatern i fredags.. Det var väl det! Fyller år på tisdag också! Får se vad som händer, jag är ju för en gångs skull ledig på min födelsedag.. Förra året åkte jag till Cypern den 11:e på morgonen å andra sidan.. Undrar om det kommer bli någon utlandsresa i år?!

Haha katten ligger och tittar på filmen också, följer med med skallen sådär när bilden ändrar sig ;) hahahah, dom kör en tryckare..Fast Astrid har nog stirrat i tio min nu.. Vilken härlig katt alltså!



Veckan som gått..

Kommer knappt ihåg vad det är för dag idag :P Nu är det iallafall söndag vet jag för kl e över tolv! Sitter och funderar på vad jag ska göra!? Har ingen aning. Anett sover just nu där jag brukar sova med mitt täcke :P Har tagit en handduk som jag tänkte ha över mig och en kudde har ja faktiskt hittat! :D Kan passa på och skriva vad jag gjort för knas den här veckan.. Kollade nämligen inlägget som ja skrev sist för någon månad sen, tyckte att den va så rolig att läsa så ska försöka knepa ihop en till!

* Drack 4 tequila under förra helgen så minnet är lite blott vad jag gjorde dom två ledíga dagarna i början av veckan!
* Va på Gröna Lund i måndags kom jag på! Vart flera helt sjuka bilder på oss!
* Festade igår och gick hela vägen från Grind till stan! Inte så pjåkigt va!?
* Blivit förbannad på några här borta där vi bor som tror att dom äger gatan som egentligen är fri för vem som helst att parkera på! Blev tillsagd samt fick en lapp på rutan...Grannfejden nästa!
* Någon på jobbet ville ha mig i hans ost & skinksallad :P haha
* Kollat på Beck såklart!
* Vart ute till havs!
* Bjudit över morsan till Norrtälje och lyssnat på hennes äventyr 
  med truten hon släppt ut i det fria!
* Sett en traktor körandes på gångvägen här utanför och han som
  körde hade cowboy hatt på sig ;) Såg rätt löjligt ut :P



På span

Katten har blivit en bjässe redan så här efter tre veckor typ! helt otroligt. Helt besatt av mat och klöser i allt, är alltid på span..När den ska sova ligger den alltid i någons knä typ upp o ner :P haha






Lördag och Jönssonligan

Teatern igår efter jobbet.! Blev en jäkla stress men jag hann! Anett och Helen va på också. Skojs att Helen hängde med för en gångs skull :D Är inte seg för överhuvudtaget idag, Bara trött :/ Kollade nyss på Cinderella man. Har sett den flera ggr men har inte sett klart på den ännu.. SKa nog göra matlåda innan jobbet här idag, slutar inte förrän 01.30! Lika bra att jobba på. Jönssonligan rullar på tv:n också, Goodbye!







 


Kattjävel

Tjohej! Blir förbannad på kattfan som springer runt och klöser i mina fötter!! Ska försöka få tag på na så springer hon bara iväg... :PJobbat hela dagen, rätt skönt faktiskt. Det jobbigaste är när man har vart ledig i typ tre dagar och sen börja jobba på streck igen. Det är kämpigt men bra med stålar! Ska gå ut imorn efter jobbet vid 23 tiden med Angelica och Helen :D Ska bli roligt om jag hinner lagra mig vill säga..Kollar på Beck nu men ska sova snart. Måste upp tidigt imorn och tvätta om det finns någon tid och sen tänkte jag gå med Helen på prominix till Nettans jobb och hämta Gizmo...OM JA ORKAR! Brukar va så jäkla trött på morgonen alltså. Frågade om inte morsan skulle komma över på en kaffe imorn hit till Norrtälje.. Får se hur det blir. Puss o Hej!


Grönan

Va på Grönan igår med Helen och ungarna! Skojs, men jag blev lite yr i början. Kanske börjar bli för gammal för sånt där. Angelica gick runt och tjatade om att alla var så snygga som jobbade där, men hon vågade inte gå fram och fråga efter numret haha ;) kul vi hade åt det där. Åkte den där nya Insane. Den var inte direkt speciell vad jag kan påstå. Kändes som att min skalle satt kvar där uppe i skyn när vi hade kommit tillbaks ner. Jag bara flängde runt. hann inte riktigt med! Trodde inte att dom stängde kl 22?! Nåt nytt dom börjat med eller?






Vad fan hände med strömmen?

Alla lär väl veta vid detta laget att det var strömavbrott i hela Norrtälje igår typ mitt i natten. Var på Trädgårn och teatern med Anett och när vi var ute så släcktes allt helt plötsligt. Blev fan rädd alltså! Skumt,  Så till slut gick vi in på teatern och hämtade våra saker, fem min senare blev allt ljust igen.. ja jag undrar vad fan som pågick där. Det lär väl stå på första sidan i Norrtälje tidning på måndag haha ;) Sen när jag knatade hem irreterad på allt så släcktes just den lyktan på gatan där jag gick, och det var väl sisådär 15 på samma gata :P Vaknade upp vid halv tre idag, trött som man är. Var hos Amanda igår med Angelica och Fia! Hade kul men vi fick panik jag och Anett eftersom vi skulle till teatern och ta en stämpel innan vi skulle dra ner på trädgården, så vi knatade på i förväg. Har börjat dricka teqila igen! Hur kommer det sig? Kunde knappt ens titta på flaskan för nåt år sen då jag bara fick spykänslor.. jaja, nu tog jag två i förrigår och två igår, känner när ja vakna att allt stod inte klart i min skalle vad jag gjorde igår.. lite knasigt eftersom när man väl har druckit så känns de inte.. det är inte förrän dagen efter man vet om man egentligen var full :P haha


Teatern

Ös igår! Riktigt skoj. Däremot gjorde en människa som står mig nära grymt besviken, just när ja sagt att jag är less på allt och alla så händer det.. Aa jag har iallafall sagt upp bekantskapen oavsett om denna människan nu vet det eller inte.. Ska till Fia nu och förfesta med Anett. Vi tänkte att vi kan lika gärna köra på båda dagarna! Knatade tills sängs igår vid halv fyra ungefär. Var rätt trött imorse :P Nej nu ska vi precis dra här snart. Vi måste gå eftersom båda druckit..typiskt men de blir säkert skönt med en promenad ;) Ajöken


RSS 2.0