"Fredrik as tramssexuell" ;)

En bild jag hittade på Fredrik sedan helgens bravader då han kallade sig själv tramssexuell!


Korsett från Legavenue!?

Har hittat en så förbanat snygg korsett som jag vill ha men jag vet inte vart den finns.
Den finns ju i USA, men dit orkar ja inte åka:P  Någon som vet vart ja kan hitta denna? please..
Har sett en tjej som haft denna på sig, men den köpte hon i USA såklart..Hittade den bara på Legavenues hemsida och det verkar ej gå att beställa därifrån?!


Snyggt fodral till Absolut Vodka

Hittade ett ursnyggt fodral, från den nya Absolut Vodka flaskan på båten! Jag ville ha päron smaklen men den fanns inte med ett sånt fodral så Helen som skulle ha originalet fick köpa denna åt mig! Fast när vi kom till hytten fick jag tvätta flaskjäveln med tvål och vatten eftersom det var "snubberier" på´n ;D (paljetterna)..


MECKT?

Sökte på meckt på google. Hade inte mkt annat för mig.. Det som kom fram var bland annat både min och Helens blogg inlägg med "meckt"!


Some old stuff

Hittade lite sköna bilder sen förr i tiden ;)




Helan och Jag!



Natalie Ahlberg, Helan och jag



Denna gamla bild är så skön! Jag i hörnet, Gustav, Angelica och lilla Natta! ;)




Så slår vi våra kloka huvuden ihop, Natta, Angelica, jag och Helan






Vad är detta?

Hittade en annons på blocket nyss..
Vem fan vill ha en container som friggebod? :O



KRYSSNING IGEN!

Kom hem från städningen nyss och kom på att jag bara måste skriva om båtresan. Kryssningar äger. Denna gång vart det lite halvdant planerat. var först meningen att vi skulle dra på Mobergs. Men det fanns hytter kvar och Helan hade en fribiljett så vi tog han! På vägen till Sthlm brann en bil i rösa som jag och frugan var tvugna att fota! tio min senare börjar vår bil krångla. Verkar som att vi kört på nåt utan att fatta..Någon mojjäng som lossnat under huven som vi fick mecka och ha oss för att få fast. Vi satte på varningsblinkers på E18 och tänkte fan att vi inte har reflexvästarna med oss nu när vi behöver dom!

Helan och ja åkte själva på båten då morsan var alldeles för stressad för att kunna hinna packa, tvätta håret och koka ägg som hon skulle ha med sig och gud vet allt. Så min kära mor fick vara hundvakt åt Gizmo medans vi var iväg till Finland på ett äventyr. Det slutade med att morsan hade blivit utskälld för att vara djurplågare av någon arab..Som sagt att hon drar för mycket i hunden, men morsan var helt inställd på att det var hunden som drog :P Haha.

Har inte haft så roligt på kryssning på länge ska jag säga
. Denna gång var inte båten full av turkar iaf! Kanske en som råkade hamna med på bild :D Vi träffade några sköna lirare från Finland! Vi lyckades ta ett par bra bilder denna gång, de vart inte så suddiga! Helen mådde dåligt hela resan i princip så hon skulle knappt med upp till dansgolvet från första början. Vilket jag sa åt dem finska pinnarna att följa med mig till hytten för att få liv i kvinnan. Efter mycket om och men pallrade hon sig upp. Vi hade suttit i hytten sedan båten gick från hamn typ 19.15 till kl 00.30 eller nåt.
Folk vart förbannade på oss när vi tjatade om att han luktar ju skit i hugget och att det var ett jäkla meckt med allt..

En liten unge sprang runt på dansgolvet och gjorde sina breakdansmoves :P Dansade med han och sen va det en tjej som satt i rullstol som hade med sig tre assistenter för att kunna åka båten som jag också dansade med.. När jag gick ner till Helan i hytten kom jag att tänka på att jag enbart har dansat med en liten unge och en tjej i rullstol. Vilken kombination! Här kommer lite pics ;D *Undrar vem som ser dum ut nu då*


























Juletid

Julen har vart rätt okey faktiskt. Har haft trevligt med släkten. Var hos mormor på julafton och sov där. Fick fina julklappar :D Ett rosa tangentbord av min älskling..Jag=Rosa..Sen fick jag en jättemysig morgon rock..och lite annat fint! Kom hem igår och gick ut på krogen här i Norrtälje. Blev inte mobergs eftersom vi inte trodde vi skulle komma in där då de säkert va fullt. Vi gick istället till teatern. Va himla skoj där, förutom de dryga människorna, en av dem var turk. Ursäkta men jag tycker verkligen inte om dom. Han tjatade på mig om jag visste vad jag var värd?! :O Ehh..Whaat, vem snackar så? Som att han är värd så mkt bättre för att han kommer från Förenade arabamiraten typ!? De ligger långt åt helvete, jag har vart där en gång..Tänkte så här: Jag vill ha bort sånna där människor från svenska samhället, de bara förstör och är dryga..men kom ju på sen att jag inte får rösta på sverigedemokraterna ändå för jag e ju inte heller svensk :P Haha klockrent! Japp alla har sina fördomar.....Kom hem och mådde förbaskat illa.. Men drack mkt vatten så mådde bra imorse..13.30 :P Då jag vaknade..


Har precis vart på middag hemma hos Carina och Mats och sedan svängde jag och Jerry förbi på en kaffe hemma hos Helan, väldigt trevligt. Matte fick massa trisslotter eftersom han fyllt år, kom ej på något br att ge så det fick bli lite lotter. Men han såg ju knappt när han skulle skrapa..Nästan så att han skrapade den lilla rutan man inte får skrapa..Han vann till slut 25 spänn utav 8 lotter :P

Vill lägga upp bilder men de går ju inte då jag inte har min dator..Ska se om ja kan fixa det här, det är ju inte roligt att ha en blogg med massa text men inte men nån jäkla bild. Ska se om jag "får bukt med det här" haha. Tar med en bild jag redan sparat på denna dator istället..Har tjatat hela julen här om att "Det är ett jäkla meckt med allt" så nu har halva släkten fått det på hjärnan.. Haha
!!

PROSIT


Julstress

Var hos morsan för någon dag sen då vi skulle ut och käka. Min moster hade lämnat julklappar också jag skulle hämta, jag fick små grejer samt en parfym från lacoste som ja dessvärre måste sälja och köpa en ny för de pengarna eftersom jag redan har denna parfymen..Har lagt upp en annons på tradera! Sen lag ja ut en annan kräm som inte riktigt var min stil tyckte jag. Av märket CHANEL.

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=80613964
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=80616125


Nu är det rätt sent men jag kom på att jag inte skrivit nåt på bloggen på evigheter! Så var bara tvungen att skriva mitt i natten :P Idag har jag vart och yrat med alla som inte köpt julklapparna i tid nere på stan..Kan ju inte avslöja vad ja köpt.

Jag och Helan tog en fika idag med, väldigt trevligt! Var tvungen att åka och städa mitt i allt så jag blev urtrött.. Fick ont i skallen som attan så var tvungen att sova två timmar,
Vakna ju därför nyss med panik att packa tills imorgon då jag ska till mormor..Kommer inte hem förrän dagen efter julafton. Klant som jag är har ju glömt att käka mat idag, därför denna huvudvärk kom som jag sedan fick bukt med ;D

GOD JUL på er


www.eleven.se

Har hittat lite skönhetsprodukter på www.eleven.se . Hittade två grejer som speciellt verkar perfekt för hyn om man vill bli lite solkysst eller få en schyst upplyst hy som i en highlighter ;)

http://www.eleven.se/eyeko-cream-3-in-1-1813.html
http://www.eleven.se/eyeko-cream-3-in-1-tinted-cream-6336.html







Få bukt med problemet

Nu har Helan intalat sig fler ord som jag har fått på hjärnan. Som att få "bukt" med problemet...eller "hugget"! Jag har nog blivit mer beroende av stylesearch än tradera just idag iaf :P försöker joina så många diskussioner som möjligt! Kul att hjälpa till.. Sökte på järnbristanemi men hittade inget.. Tänkte att de kan va skoj att  få lite tips från fler som har det. Slutade med att jag sökte på bara "Anemi" och så såg jag ett inlägg om en tjej som undrar vad det kan vara för nåt som gör att hon är så trött.
 
Här kommer ett av inläggen till svar:


svårt att säga ngt efter så lite info... själv skulle jag inte ta ngt läkemedel innan jag testat att sköta allt annat rätt...
så, 1. hur äter du? man kan bli jättetrött av att inte sköta sitt blodsocker. 2. tränar du? man kan känna sig väldigt orkeslös pga brist på motion. 3. hur sover du när du väl sover?


om du sköter allt ok och ändå är så trött så borde du snacka me en läkare... du kan ha någon brist eller så som du "måste få bukt med."

haha just när Helan tjatar om bukt så kommer de upp i ett inlägg..

Nu hörde Rolf av sig också! Han ska till Mobergs :P för kul..kl 22.30 veckan innan lön ;)

Snygg mode jacka

Har hittat en assnygg pälsjacka på http://www.pinkywebshop.se/?id=844 med fuskpäls. Såg den först på tradera men tycker att de ska ha samma pris som på den riktiga sidan. Dessutom rear dom ut denna jacka nu för 499 kr på hemsidan, då jag såg på tradera att folk lägger ut över 530 spänn för att få en! Helt otroligt vad folk kan buda :P Tänkte nästan köpa den på hemsidan istället ;)


Stylesearch

Vart nyss medlem på http://www.stylesearch.se/ . Brukar gå in där ibland och kolla olika disskusioner folk skriver om. Bra tips om vad som helst. Går att söka på allt. Tittar just nu på KÖP&SÄLJ sidan då jag såg ett rolig erbjudande, typiskt Helen-skrivande enligt mig, kika; haha för klokrent!

Säljes: löshår. blond...

Insänd: 5 dgrKategori: AccessoarerPris: 500:-

Beskrivning
har en massa löshår att sälja blond i olika nyanser ljusblond vitblond gulblond mellanblond mörkblond allt är helt nytt och ligger i förpakning... det är trens och är ca 1 meter brätt och ca 50 cm långt...
500 kr för ett trens... det är äkta menniskohår...

Kommentar av mig: någon som inte kan stava svenska :P "menniskohår" haha


Tradera shopping

Som sagt har ja ju bevisat att mitt shoppande på tradera är lite beroendeframkallande. Men det går ju inte att slita sig. Har lyckats få hem två saker jag köpt. En BH som inte passade runt i ryggen tyvärr, även om det var min stlrk 65G. Det är ju olika på märken också. Den andra var en french maid klänning. Lite av sexigt stuk. Ascool! Sen köpte jag en pälsväst från BIK BOk som borde komma nästa vecka samt en julklänning tajt och kort, utmanande ;) haha! Men de har nog tagit ca tre veckor sedan ja pröjjsa :S Eller så har jag otur som alltid och så kommer plagget bort på posten eller nåt! Skulle just va typiskt..Men! Nu är det inte så ännu iaf...Har precis mailat och frågat vad som är på tok.




Escada Island Kiss

En parfym jag bara måste ha!! Verkligen måste måste.....vill ha!! Escada Island Kiss från 2004. Kommer ihåg att jag aldrig köpte den det året men nu finns den ju inte kvar i affärerna:( Ingen som vet nåt om det finns att köpa någonstans.? Har letat överallt och har hittat på tradera möjligen.. Men vem fan vet om det är äkta?!


*Skidweekend *

Fy sjutton vad jag sitter och drömmer mig bort då ja tänker på en skidweekend! Så längesen jag var uppe till fjälls och plogade backarna med skidorna ;) men inga svarta backar denna gång..haha..synd bara att Helan inte tycker om skidåkning. Hörde att hennes morsa tvingat in henne i skidskola en gång ;)

Det råkade ju hända en liten incident då vi åkte på resa med skolan på högstadiet..jag, ida, issa och lilla Helen..Helen visste knappt hur man stannade så utflaxandes med armar och ben som såg ut at gå av i split ryker hon in i buskarna och krockar med några rör :P Då hade vi roligt..
Vill verkligen åka..Ser på tv:n att Reine och Mimmi i fjällen går på söndag! Måste se..Fast jag såg den för inte många veckor sen..Sen går ju den absoluta måste se filmen på samma dag! Heartbreak Hotell !! Inte på tal om Ogifta par, Drömkåken och Tomten är far till alla barnen! Bra filmer det med. Måste titta på Tomten är far till alla barnen nu bara för det, var så längesen! Fan nu är nudlarna slut..

Skidweekend goodbye


Issa och jag för nåt år sen då vi hade shoppat på rea

Whaaaat?!

Har sovit hela dagen lång..ända till tre! Det blir ett jäkla meckt med detta att städa som jag gjorde nån timma idag, men har bara en gång kvar i helgen. (på denna veckan iaf) Städade alldeles för länge sist samt för noggrant så idag var ja inte lika nogrann ;) Vet inte hur det blir sedan nästa vecka då det är jul. Får ringa till MandYs städ AB och fråga. Ska fira jul hos mormor detta år. Får väl hoppas på att det blir snö innan dess. Förra året va det tomt av de kommer jag ihåg.

Kom att tänka på en sak jag ser på tv:n varje dag, när jag kan. "Extreme Makeover Home Edition!" Att så många människor ställer upp på att hjälpa andra. Ett gäng hjälper familjer som oftast har det svårt eller råkat ut för något genom att ge dom ett fresch hus!! Så fint gjort av dessa! Brukar gå på kanal 3 kl 17.00 på vardagar. Kolla på det :D Man blir ju rörd...
Måste bara säga att jag gick ner till polisstation som sagt och anmälde fulskallarna! Pälsen ser ju verkligen hemsk ut :(  Jag och polisen satt och kikade i kartboken vart fan det var nånstans, vad gatan hette :P Tog en jäkla tid och jag tjatade om att det är ett jäkla meckt med detta!
Hoppas att dom får fast fanskapen, de bör ju finnas övervakningskameror på Mac Donalds vid Vasagatan?!
Gjorde en annan rolig grej idag. Ringde Vägverket och pratade in på deras röststyrda telefon. Då kan man få information om bilar, när de ställdes på i trafiken, vilka ägare som har haft fordonet samt om all skatt och besiktning är fixad. Försökte att tala in Helens registreringsnummer högt och tydligt genom att säga P som i Pelle osv :P Jag höll på så länge med mitt tjat och till slut sa människan att jag får ringa åter igen om en stund. Att samtalet avslutas eftersom de inte hör vad jag säger! PXB 501!!!! Sa du: L, som i Ludvig ??! Whaaaat? HAHA Nu ska jag och min darling göra nudlar (L)


En ny bild jag fick från Tomas då vi hade fotosession för ca två månader i Sthlm på Clarion Hotell!
 Ska lägga upp alla när de är klara :D Love this one ;)

Utrota turkarna

Usch va less man kan bli på folk. De bara förstör utan den minsta tanke på andra, ja säger bara turkjävlar alltså. Dom borde utrotas, iallfall dem som utgör ett problem för alla i samhället. Inte nog med att man får stryk av dom..Var i fredags på jobbet och kom hem sent. På lördagen hade jag och Helen planerat att gå ut, för första gången i år i Sthlm. Vi hade skitkul, då vi till slut kom till mac donalds kl 3 på natten efter Viperroom...... jo stod i kön i ca 20-30 min, då jag känner att någon står och rycker i min luva. Tänkte in mkt på det först, men det vart sen störande. Sa åt fanskapen, typ tre killar bakom mig att ge fan i att rycka.. Vet inte om dom höll på mer sen men jag kände inget  mer... De värsta av allt är att de har lyckats plocka bort massa päls på min dyra Canada Goose jacka!!  Hade lagt mycket pengar på den och så kommer folk och förstör! Det räcker med att man är i Stockholm en gång på natten och så ska någon jävlas. Hade jag sett detta då hade jag slagit ner jävlarna. Hur kan man va så idiotisk att förstöra något sånt??!! :O Ska iallafall nu gå ner till station och polisanmäla dessa nöt till "människor".... Kanske inte för att det kommer göra så mycket åt saken men känns bättre...Fy faaan.




jäkla meckt de ska va me allt

Vi hade iallfall tur med vädret, IGEN!

Då har jag bosatt mig hos min mor denna vecka ett par dagar. Var i måndags i Täby med både Helan och Nettan då Nettan skulle springa in i varenda affär så vi skildes åt i slutändan och lät henne göra sitt :P Var även i onsdags i Täby med Helan och sen kollade vi på bio! Det hade vart någon kabelbrand inne vid t-banan så vi fick åka buss till Solna och sen tåget in till stan :S Men filmen, den var ju grym den måste ni se, Vi hade iallafal tur med vädret, igen. Haha...mer än sådan otur på en semester kan man inte ha ;) Har åkt och städat nyss, ett jäkla meckt med det också..Nu är jag iallfall hemma igen i Norrtälje. Ska förmodligen ut på lördag, men vart vet ja inte. Imorn hinner jag inte då blir de jobb!


Hittade två tjocka ark med motiv på! Tyckte dom va så snygga så vart tvungen att köpa två!
Fanns så många men dessa tog jag för bara 20 spänn!



Min söta Jerry och Elsie (L)


VIPER ROOM

Japp! Var med Nettan igår på Viper i Sthlm. Vi skulle gå till Claras först men jag visste inte att det stängt ner :S Skumt.. Hade rätt kul då vi drev med några estländare sista halv timmen vi var där. DJ:n sög eftersom  han varken hade de låtar man ville höra, dessutom detta snack om "att han har redan spelat den"..Bullshit.. Men grym musik ändå faktiskt. Lite mer ös än mobergs musiken om man säger så. Det var ju över ett år sedan jag var ute på krogen i stan. Vi fick till några sköna bilder också men dessa har ej kommit upp ännu. Åkte hem tidigt på morgonen typ 06.00! Kände att det var lika bra att åka hem. Käkade knäckemackor och drack te hemma hos morsan..Mådde lite illa först men det gick över.
Morsan har skaffat ytterliggare två katter. Denna kvinna alltså, hon kommer behöva hela jorden som hus om hon ska ta hand om alla djur som hon säger är hemlösa ;P


Blandfredag

Vilken konstig det vart. Men bra slut ändå. Trött så in i himlen..Städade hela dagen..de tog hur många timmar som helst, orkade inte ens göra klart allt. Gjorde klart det nyss.. Städjobb det tar på kroppen alltså. Vart så trött efteråt så jag tänkte lägga mig o vila. Men Yvonne tjata på mig att vi skulle ut :P Det slutade med att vi gick till Mobergs och var där till tre :P Va ju inte ens meningen att ja skulle ut igår.. Fan så imorse var ja så trött, men var tvungen att åka iväg ändå och fixa klart städet så jag slipper det imorn. Jag och Nettan ska in till Sthlm idag här om någon timma och dra ut på krogen :D Hör av mig imorn om det blev nå skoj! Måste göra mig iordning
Hey

Ett jäkla MECKT med allt

Var och hälsa på min gamle käre vän Helen och tittade på Beck. Vi kom i unifund med att Martin Beck och min mamma har samma näsa ;P Haha! Vi löjlade oss såklart, det vi gör när vi umgås.. Fick in ett par fräcka bilder också ;) Nu sitter jag efter allt slit med städning och bilåkande och käkar mandariner ;) Ska vara bra med C-vitamin tror jag bestämt. Jag har blivit beroende av tradera tror jag:P Så fort jag ser något schyst så ska ja ha´t!! Så är det bara! Nej nu ska jag fortsätta smaska på mina mandariner 
Heey                                                               


                                                           Helan fick ett  par rejäla blåmärken efter fredagens bravader ;)



                                                                                                            Trolle, Helans katt





MünchenBryggeriet & Shopping

Var ju i stan förra veckan. Vet inte hur folk uppfattar "stan", men jag säger Sthlm för säkerhets skull :P Min bilfan e paj så fick ta bussen, generatorn krånglar. Var och shoppade lite när man fått lön ;) Hittade en jättesnygg klänning, Ska ta ett kort sen så kan jag visa! Riktigt kap må jag säga. Var inne på möte också vid M'unchen Bryggeriet vilket jag skrev innnan ang broschyren jag ska få vara med på. Jag hittade inte ens dit först, visste att det var på Mariatorget nånstans. Lite pinsamt men kom ju iallafall fram till slut och det var väl bäst.
Första bilden är på en affär som heter Monki. Var tvungen att ta kort på inredningen..o detta var bara övervåningen innan man åkte ner till prylarna... så coool, eller hur ? ;)


Titta va snygg klänning, var kär i den. Men hade inte råd :(
Mycket snyggare in real än på bilden ;)
München Bryggeriet till vänster..




Fick låna Monikas bil häromdan då jag la märke till att denna bilen har en väldigt
synlig varningsblinkerslampa :P Hur stor som helst..Går inte att missa den.

Uppdatering

Fasen va längesen jag skrev här, min dator e kass och stänger av sig hela tiden så man vågar ju knappt skriva nåt så allt försvinner innan man hinner ladda upp det. Var förra veckan i Sthlm en sväng på möte på München Bryggeriet. Ska förmodligen göra en broyschyr till dom ang deras danskurser. Vara ett ansikte utåt alltså. Jobbade torsdagen och sen på fredagen vart det röj med Helan och på Mobergs. Har bärjat på mitt städjobb för att tjäna lite extra kosing. Kom just från serveringsjobbet nyss också.. Rätt halt nu på vägarna när det fryser på. Var hundvakt åt Elsie idag också så vi tog en sväng ute på promenad med Jerry och hans morsa innan jobbet. Hade planerat kryssning här nu med hela högen men Helen kunde ej få ledigt från sitt jobb på fredag så det sket sig...vi planerar att dra iväg den 26:e istället. Nu har jag precis vart så dum att jag råkat betala ett plagg jag köpte på Tradera två ggr!! Mitt nötskal! Får ringa Nordea imorgon.
Köpte en BH i min strlk från tradera häromveckan dessutom. Den passade såklart inte även om jag äntligen hade hittat min strlk , trodde jag*.





Helan och jag hittade en varningstriangel vid sidan av vägen
 på väg hem från Mobergs i fredags.



En bild från promenaden idag på sööööta Elsie.

RSS 2.0