Ännu ett lass av otur!

Jösses vad med snö det är. Vilka högar! Men kan gissa att jag är väl inte ensam om att skriva om snö på min blogg.. Folk har ju ner skyltar och åker ner i diket. Själv vandrade jag ner på stan efter min otur med bilen som e paj och allt. Skulle köpa en burk med hårinpackning som är jättebra på "Hälsa för alla" här i Norrtälje. Kommer hem och efter ett tag kände jag att det skulle behöva städas. Vad händer om inte när jag för en gångs skull ska skura golvet, jo burken med hårinpackningen ramlar ner och går sönder! Faan också..
Budade dessutom på den där klänningen och som otur jag har lägger datorn av när det var en min av auktionen kvar!
Det måste va någon som pekar på mig att jag ska ha otur..
Tog ett par foton på färden hem från stan.
    
                                                           Här har nån haft ner skylten utanför på vägen


Snacka om snölass!


Min stackars bil **


Så mycket snö!


Tog bilden från mitt och Jerrys fönster.
Så här mycket snö har det väl inte vart på flera år?
Förra året va det väl inte ens någon snö på julafton vad jag minns?!För den här lilla uppförsbacken kom knappt bilarna upp.
En lastbil drog på utav fan så han slira ordentligt in på sidan av snöhögarna ;P

Lussebak !

Idag var det dags för lussebullsbak! Vaknade av Nathalie som hörde av sig kl 07.13 imorse och skrev att hon inte kunde komma till Norrtan pga instääld busstrafik. Men kvinna att ringa så tidigt! Jag och Jerry var ute och hade roligt i snön, grävde lite och kastade snöbollar (försökte iaf) på trafiken nedanför huset.. Vinkade till folk som gick förbi men glömde att skotta det som vi egentligen skulle göra. Attans vad med snö det är, Ingen idé att klaga. Bilen syns inte borta i hörnet av gården för all snö.. Stackarn*
Jerry skulle såklart göra dom snyggaste bullarna ;)
Fotosession imorgon!

Bildfärd i snöstorm!

Måste bara berätta detta! Jag var nyss så godissugen att jag var tvungen att åka upp till Flygfyren för att köpa lite gott.
Har vart flera dagar men just nu när snöstormen kom igång så skulle jag bege mig ut.. typiskt mig ändå. Dörren var seg att få upp eftersom det hade snöat framför. Kommer till bilen och vrider om nyckeln, men va fan! Bildörren går inte upp! I sånna här situationer är det bra med en Canada goose jacka måste jag säga! Kom på efter ett tag att bilen inte var låst från början :P ååhhh. Beger mig ut på vägen och kör så sakta att i uppförsbacken stannar bilen.. lyckas hålla igång ändå så jag tar mig upp.. Väl på hemvägen körde jag sakta att de bildades kö bakom.. haha. Sen kommer jag fram till rödlysena och tänkte shooo att dom inte svängde till rött så jag kunde få fart och inte stanna i backen.. Meen... de kommer en buss som ja måste tvärnita inför eftersom han körde på huvudleden.. När ja sen ska köra av den upp mot huset vid balders hage kommer jag ingen vart, va i helsike..gasen i botten men nej! Jag tänkte faaan att dom inte plogat här mitt i city!! Borde tamefan görat själv..ta med mig en spade och börja ploga upp vid rödlysena... :P men jag satte igång med att backa!! Om någon gick utanför kan jag tänka mig att det såg himla roligt ut när jag backar vid rödlysena för att kunna få fart!! Vilken bilfärd alltså, och det tog mig hela 20 min från början hem och tillbaks från flygfyren.. Så mycket man hinner vara med om..Kom knappt in på gården heller, fick ta en jäkla fart upp för backen... Står nu ivägen för Monikas bil hahaha! Denna vecka har jag inte haft tur med bilar ;)
Bruttor o maskiner asså ;)

Söndag

Nu har jag skrivit nåt varje dag denna helgen. Kanske för att jag inte gör någon annan nytta.. måste, jag menar jag MÅSTE börja gymma nu!!! Fan om jag ska komma någon vart så får jag ju fan ta fart på detta..Inga ursäkter sätt igång nu! Men får se till att äta bättre så jag orkar hålla igång hela tiden. Vaknade sent idag, som alla andra dagar.. halv ett.. Jag vet att någon ringde imorse men orkade inte svara. Fick ett ryck i armen och slog till cp nerven!! Aj som fan alltså.. typiskt min otur då. Sitter i sängen och nyser här. Kallt är det även om ellementena är på! Min bil har gått sönder så parkerade den på gården här utanför.. det verkar vara som att generatorn är paj.. Attans och inga vinterdäck är på heller :P
Det har fortfarande snöat hela natten och man har hört plogbilarna när dom kört förbi och plogat.
Imorn måste jag åka och ta blodprov för min järnbristanemi. Innan kl tio på morgonen! Hoppas att jag orkar upp haha..
Hoppas att FHM hör av sig snart!
Måste bara skriva det här till alla så ni fattar.. Vill verkligen det här! Bryr mig inte om dom som tycker illa om mig för att jag vill göra det här. Vill visa att det är inte vem som helst som hamnar i " ett fack" som det kallas..Det behöver inte vara dåligt, utan bara ett bevis på att man visar vad man själv vill och är ute efter här i livet. Ska vi styras av personer som berättar för oss hur vi ska agera och vad vi vill göra med våra liv? Vi föddes väl inte för att bli lärda av personer saker som vi själva måste lära oss och ta del av?

Jag tänker inte lyssna på någon annan än mig själv vad jag vill för en gångs skull, det jag blir lycklig av. Känns som om jag lytt något hela livet och inte sagt till för att "Fröken Okker" inte haft något skinn på näsan. Men nej nu får det räcka, tycker man om någon är man glad för dennes skull att just den personen har lyckats med det som har eftersträvats! Man måste bevisa för alla att man kan, att man vill och att man skiter i vad andra tycker!!

Jag tänker visa att detta "fack" inte är något negativt utan något som faktiskt gör mig glad att få ta del av.. det kunde lika gärna ha varit något anant jag ville göra, men så är det inte.. Något som inte är lika accepterat av folket idag..kanske jag hade velat bli modell för vanligt mode i H&M:s katalog, eller att bli pilot, lasta sopor eller städa hytter...men just glamourmodell, att visa sin kropp är inget fult. Har man något fint ska man väl få chansen att visa det också?

Förr i tiden var det säkert tabu men nu kommer bara bra kommentarer av människor som är glada för att någon brinner för något. Så ni som verkligen vill något skit i alla andra vad dom tycker! Man lever ju som sagt var bara en gång, och ska man lyckas ska man göra det nu..Jag vill inte sitta och vänta på att livet går, kroppen är nog inte mycket i trim när man blir äldre, inte mycket annat för den delen heller..man vill ju lyckas nu, inte när man är 85 år och har rynkor överallt, sitter i gungstolen, tittar på svt1 och stickar sockor..


Lördag och snö!

Var på dop idag, Jerrys systerson som döptes. Fredrik!
Det var så in i fanken mycket snö imorse så man blev ju plaskvåt när man knatade ut genom bildörren med klackarna ner i snön ;) Haha.. Lars körde till kyrkan...Prästen var ju för skön som började snacka om godis och bjöd laget runt på geléhallon i kyrkan..

Imorse ringde någon knasig lirare som trodde sig känna mig då enligt honom vi setts på raggarträffen här i Norrtälje, 3-4 år sedan. Har bara vart på en och denna var i år.. Men iallafall påstod han det... Det var efter att han sett mig i MOORE tidningen som han hörde av sig..
Han kände sig dum som ringde och jag fattade inte vem det var såklart :P
Han blev nervös att jag inte hade fått hans sms för några dagar sen..haha.
Jag sa att ja inte visste vem han var och frågade hur vi har setts och hur gammal han var.
Då kläckte han ut sig att vi bara hade setts och att han är 30 bast!! haha herrejösses tänkte jag.. Sen lag vi på eftersom han störde när jag gjorde mig iordning till dopet.. Sen sa han lite oskyldigt, jag ringer väl om ett par dagar igen då.. Haahhahha för rolig karl..


Har försökt att få tag i Helan ett bra tag då jag tänkte att hon kunde visa mig sista städningen så jag kunde börja någon gång! Men hon städar väl fortfarande och hör inte när det ringer..
Imorgon har jag inget inplanerat så skönt. Nästa vecka är det mycket på gång.
Fotosession tisdag, Onsdag ska jag in på mötet jag aldrig kom in till igår på Müchen Bryggeriet..torsdag blir det jobb och fredag blir de nog Mobergs ;D

Tog en jättefin bild på trädtopparna på herrgården vi var.
Man kan tro att det är månen på himlen men det måste blivit nåt med blixten, coolt ändå! 
E man proffs eller e man proffs ? ;)
Fotosession Skogås

Här kommer ett par bilder vi fick ihop från fotosessionen i Skogås med Lasse!
Hade en jätteduktig tjej som heter Heléne som sminkade mig :D
Hon var inte bara bra på sminket utan gav mig råd om poser och annat!
Fredag!

Igår träffades jag och Helen för att fika samt för att hon skulle undervisa mig hennes gamla jobb.
Vilket o andra sidan inte var svårt, men ett par städningar i veckan och få ett par lök extra i månaden ;) ja varför inte..

Skulle på möte idag också hos Münchenbryggeriet kl 15 men blev en aning försenad. Kom äntligen iväg.
Kommer till Söderhall och ska tanka, då lägger bilfanskapet av!
Vart ju inga möten för mig idag, utan bara att be om hjälp av en gutte på macken och sedan bege sig hemåt.

Kommer hem och datorn la av, tänkte va sjutton nu då, jag som trodde att detta kunde va en bra dag då bilen iallafall fungerade att starta imorse..
Jaja, nu fungerar skiten iallafall.. Var hundvakt åt Elsie jag och Jerry en liten stund på eftermiddagen och Fräs var på hugget som vanligt på Elsie.


Har verkligen fått hjälp via modellbilders hemsida genom att få bilder att skicka vidare till olika tidningar och jobb jag sökt..
Hörde av mig till FHM för ett antal veckor sedan...men fick inte svar på mitt sista mail då jag skickade med bilder.
Attans tänkte jag då sket sig det också..Men!!
Imorse tittade jag på min andra mail och jag hade då fått ett mail av FHM!
Så snart skulle vi boka ett möte! Fy fan va kul om jag får säga så! Vill verkligen detta!
Det sägs ju att alla modeller som viker ut sig, hamnar i ett så kallar "fack".
Men drivs man av sin vilja ska man strunta i vad alla andra säger! Bara att köra på..
Dagen slutade iallafall bättre med mailet än att både datorn och bilen lag av!

Har precis fått upp fotosessionen sen då jag var i Skogås för två veckor sen :D
Bilder kommer i annat inlägg annars gå in på denna länk!
http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=29931


Nu är ja riktigt hungrig så måste käka
adios


Missade bussen... igen ;DHaha, Troligt att jag skulle missa bussen imorse igen..sprang in i helsike fort till bussen även fast min klocka bara var 09.40 och den skulle gå 09.45.. 676:an! Det roliga var att chauffören såg att ja kom springandes men körde iallafall iväg..
Fick som tur va låna en bil till jobbet. Skulle egentligen inte jobba idag men dom ringde imorse och.. ja varför inte, bara att störta iväg ;)
Annars idag har jag ringt morsan om hon ville ses i Norrtälje, även igår ringde jag...ang en fika.,
Men hon hade planerat annat tyvärr. Får bli en annan dag ;P Fick till slut min fika, med Helen lite senare efter jobbet! Jag hade för kul åt henne och hennes arbetskamrat Ann-Kristin som höll på att mecka igår kväll med deras bilar som gått i lås!! Så kan det gå när det fryst till lite..

Första dagen som det snöat lite.
Kanske blir lite skridskoåkning snart med Jerry om jag kan hitta ett par schysta skridskor någonstans :S
Borde fråga Helan också.Sist vi åkte var i Sportcentrum och det såg för roligt ut när vi...två brudar som inte kan stå på skrillorna, försöker att va proffs ;)

Nu ska jag inte jobba resten av veckan, rätt skönt men inga stålar blir de ju dessvärre..
Ska in till Stockholm på fredag och träffa någon på München Bryggeriet. De är ett företag som gör reklam för fester vad jag har förstått. Dom ska göra broschyrer ang deras fester och jag sökte jobb där. Så på den vägen är det.
Ska åka dit och göra ett besök för att se vad dom har att säga iallafall. Det skadar ju icke!

Jerry spelar och jag sitter och planerar fotosessioner på modellbilders hemsida. Har fått upp en idé om att göra en fotosession med rosa bakgrund och tomtekläder:D Kan nog bli rätt chickt!
Här är den ja tänkte beställa:
http://shop.textalk.se/se/article.php?id=3966&art=1115793

Köpte ett örngott till Jerry för ett tag sen, för gullig tyckte jag (L)
 


Nej nu blir det mer mums i ALADINN asken, mums!


WHAAAT!?!


Skum bild jag hittade häromdan!

Allt i kras

Det började med bilen, Skiten startade inte imorse såklart när jag äntligen fixade skiten igår kväll. Jag och Jerry stod och meckade hela kvällen kändes det som. Va jättetrött imorse när jag vaknade! Mensvärk, glömde tampongerna och fick kuta ut till bussen som jag missade. Som tur va hade ja iallafall inte glömt ipren :P
 Kom äntligen fram till jobbet med en 20 min senare buss!! Då jag väl är där så tappade jag ut glas som kraschade i golvet.. Jag fick som tur var skjuts hem av Jerry och hans mamma som kom och hämtade mig.
 Men annars hade jag fått gått nån kilometer och stått occh väntat ute i regnet på bussar, samt byta hit och dit :P
Verkligen inte min dag idag alltså!!!
Ska dessutom jobba imorn så jag tjänar ihop lite kosing men kom sedan på efter jag tackat ja att jag har möte! Ärthjärna, typiskt mig att alltid glömma möten.. Gick inte till fotosessionen igår heller. Måste boka om..
Men ska snart ut o mecka igen med bilen, sätta batteriet på laddning.. Äh Lars fixar han kan de där :P
Vi hörs!
GOODBYE


Hittade en bild från Eskilstuna när jag var hos Jenny. Vi var ute på Lotus på kvällen och Bingo Rimér var där med hans tjej från Los Angeles. Hon står till vänster. Vet de sjutton vad ja inte drar in magen för :P Ser nästan ut som ja har bulle i ugnen ;D

Fräs den lilla panterkatten

Hittade en bild när jag sökte på Google om fräs..
En framsida av en bok.
Tyckte den passade in ;D


FIKAT

Var nyss och fikade med Helen och stötte ihop med hennes farmor och hennes syster så vi fikade tillsammans. Givande stund måste jag säga :D Däremot har min bil gått sönder och den måste jag ju fixa eftersom jag jobbar imorn bitti!!
Lysena går igång men inte motorn.. Den låter sådär trögt att den inte går igång.. hm
Får gå ut och mecka helt enkelt..

tjaaaa


BLIR SÅ LESS

Usch måste bara ta upp en grej. Rätt allvarlig faktiskt. Har tröttnat på att ställa upp för människor som inte ger något tillbaks. Planerar grejer med kompisar för nöjes skull som aldrig heller blir av. Som idag...
Jag och Jerry var på bio. Ännu en kompis skulle med. Vi hade pratat om detta hur länge som helst och planerat in just denna dag eftersom det var den dagen då min kompis kunde.
Även om Jerry och jag ville titta redan förra veckan på just denna film beslöt jag mig att inte vara taskig mot min polare genom att skita i vad vi bestämt tillsammans,.
 Att man planerar så mycket helt förgäves. Känner mig så irreterad och besviken.
Det händer alltid. Inte konstigt att jag knappt har några vänner kvar. 

 Det var inte längesen jag blev så besviken då jag bestämt med en person att gå till gymmet. Då jag väntat hela dagen på min kompis så hör jag till slut av mig. Varför jag nu gjorde det.. :S Får ett sms tillbaks med en dålig ursäkt.
Men det värsta av allt var att denna person inte sa till innan i tid så jag fick  vänta hela dagen... väntade och väntade tills jag sedan blev besviken. Jag sa verkligen åt henne att tänka på det till nästa gång så jag slipper bli besviken..
Men som sagt folk lär sig visst aldrig..Man tröttnar helt enkelt till slut...

Har iallafall bestämt mig. Det gjorde jag för längesen.
Har sagt upp bekantskapen med majoriteten av personer som trott sig vara mina vänner..
Det är synd att det ska gå så långt att man ska behöva säga upp bekantskapen.
Man märker vilka som verkligen vill hålla vänskapen igång på ett bra sätt och vilka som inte vill..
Ibland gör det så ont och man känner sig helt tom....
Hoppas dessa människor lär sig vad dem gör för fel en dag och ber om ursäkt,
för en enda besvikelse kan verkligen göra så ont!

Ps. Gick och tittade på bio ändå..Var rätt bra och det var mysigt ändå (L) D.s

Älskar dig JERRY

BIO Söndag!

Idag är det bio time! Äntligen ska vi åka och göra något allesammans! Jag Jerry, Anschelica och möjligtvis Elin och Jonas ska med. Ska bli roligt. Vi ska se SAW V! Ska nu meddela Natta och fråga också om hon ska haka med!

Morsans nya outfit!

Var vaken till kl halv fyra imorse alltså! Jerry och Fredrik satt och spela nåt nytt skitspel dom köpt, all night long ;)
Jag lyckades somna rätt sent som sagt och gick till doktorn som ett vrak imorse..
Men vart så trött efter besöket så gick och lag mig igen och somnade om till halv tre.
Åkte till jobbet och Var där i ca 5 timmar. ska jobba dubbelt på tisdag! Mer cash..!
Åkte sen till Renée en sväng!
Trodde först ja skulle få bensinstopp eftersom tanken började lysa redan på väg till jobbet.
Glömde ju körkortet och alla kort i min andra jacka.
Men...sheu ja kom ända hem iallafall!! Annars hade jag nog stått och liftat istället för att skriva på bloggen ;)


Hittade en bild på morsan min, vilken störtskön kvinna hon är! Kan ju inte vara mer stolt!
En typiskt outfit som hon knatar runt med ;)
Hon tycker själv att hon är Ungdomlig som hon säger, o ja det är väl tur det!
Annars hade hon ju inte följt trenderna med skärp i midjan och arabsjal runt skalln!


 Ska ner o käka nu med Jerry (L)
Byee!

BMI

Tjeeena på er!
Har suttit och tänkt hur man räknar ut sitt BMI.. Sökte på google och hittade precis hur man gör!
Gå in på denna länk och räkna ut ditt! Då slipper man ju hålla på och räkna ut det själv, bara att fylla i sin vikt och längd och sen är det klart! Man kan även räkna ihop sitt energibehov + hur mycket kroppsfett man har uträknat i procent.
Man kan också räkna ut hur många kalorier man behöver få i sig per dag om man vill gå ner i vikt.
Kika in på denna sida:
http://www.markazits.com/diet/bmi.phpFotosession Skogås

Tjolahopp!
Nu va det två dagar skrev nåt..Igår var jag och Jerry på fotosesison i Skogås! Väldans skoj va det! En Make up artist som går utbildning just nu var med och sminkade mig :D Attans vad rolig hon var! Utan henne hade det inte blivit bra alls :D
VIlken skön människa! Hon heter också Helen precis sommin vackra mö Helan!....
Fotografen hade en egen studio hemma i sitt vardagsrum. Han hade en svart bakgrund och bilderna vi tog vart bra och det var så kul när Helen och Jerry var med. Det blev inte så spänt utan vi löjlade till oss och fick ett par schysta bilder!
Kommer att lägga upp dom på
www.modellbilder.se om ett par dagar!
Vi hittade knappt dit först utan jag hade råkat skrivit centrumvägen på GPS:n istället för centrum där vi skulle hämta upp Helen! Typiskt mig* VI åkte hem rätt sent och jag mådde jättedåligt när vi var på väg hem, Kände nästan att jag skulle spy. Klantig som ja var hade varken jag eller Jerry ätit på hela dagen.. SÅ vi fick inte i oss något förrän halv tio på kvällen.. Redan på bilresan hem började jag må bättre. Vi svängde förbi Mac Donalds..
Idag skulle jag egentligen haft en fotosession vid Globen men jag var så trött så jag orkade inte. Får boka in en annan dag!!
Imorgon ska jag jobba och idag bara ta de lugnt.. Ska till dokton imorn också kom jag på..Det får man ju inte glömma när man har fått vänta så länge på att få tid.

//Gulis


Elsie så söt


Måndag!

Haha denna måndag var verkligen blandad. Har gjort fler saker idag än vad jag gjorde på hela helgen och jag har inte jobbat. Började med att jag skulle va hundvakt åt Elsie och är fortfarande. Fräs katten blir fräsig mot Elsie men han har börjat lugna ner sig nu!
Träffade Helen och vi gick en rätt lång promenad med hundarna, och Gizmo ( Helens hund ) springer efter Elsie med nosen i stjärten på henne hela tiden så vi fick säga till honom. Det var lerigt ute så hundarna vart jättesmutsiga.
Vi tog en fika jag och Helan, tittade på BECK och sen drog jag in till Norrtälje.
Träffade då Angelica en stund...Vi gick en sväng på ÖB bara sen åkte vi hem till mig. Vi funderar över bio på söndag SAW 5! Nån som sett den?
Men när Angelica åkt hem med bussen så började Lars och Monika städa och fixa, självklart så får jag mina städryck också ibland så vi började röja här uppe!
Skulle vika ihop Jerrys kläder i hörnet där det låg en jättehög! Tyckte att det var dags..Men vad hoppar inte fram om inte en jätteäcklig spindel! Den kröp nästan iväg från mig men som tur va hann ja ta han!
Kunde knappt peta på kläderna efteråt så vissa grejer ligger nu i maskinen för tvättning!
Nu har jag nästan städat klart, bara lite dammsugning och skurning kvar..Får vänta med det eftersom Elsie är lite rädd för sånna maskiner :P

  

Helgen

Ska summera helgen på bästa sätt om jag kommer ihåg vad jag gjort :P
I fredas tog jag det bara lugnt men på lördagen gick jag ut med kim och hennes jobbarkompis på Mobergs..
Var inte så fullsmockat där men det var ju inte löning heller!
Kommenterade även en bild på en av bilderna på mobers hemsida.
 Han var inte med i bilden utan stod lite mer i bakgrunden.
http://www.mobergsbar.se/popup_bild.aspx?id=13099
haha för kul att driva om folket i bakgrunden när man i själva
verket ska skriva om de som är på bilden.
På söndagen träffade jag Lina min kusin! Väldigt trevligt må ja säga. Vi gick in på Åhléns och sen drog vi vidare och fikade på flygis.

 Bulgarien 2006

Hittade lite gamla bilder från Bulgarien samma sommar som jag och Helen slutade skolan

  

Fredagsjobb

Har slitit idag känner jag. Arbetat i 6 timmar och sedan städat, fixat med pappren och tvättat lite här hemma. Känner att jag får mer ordning på allt då!
Åkte hem från jobbet då en stor traktor låg långt ut på vägen när jag och en bil till skulle köra om! Blev ju tokig rent utsagt :P Tränade med Angelica igår på gymet och ska även träna imorn!
Har lite rumpvärk idag känner ja hihi :D
Försöker hitta adresser toll folk för att skicka mina flyttkort som ja fått när ja böt adress för ett tag sen.
Helen fick ju sin där det stod "Lennart Sidebrand på"! Haha klockrent...


Tog en bild när ja åkte till sthlm häromdan från bilen på höstmyset !

Jobbet, shopping & morsan

Jobbet
gå upp tidigt som sjutton idag! Skulle sticka till jobbet, började kl 10.
Det slutade med att jag fick stå och skura med Joey ( kocken) i ca en halv timme för att han råkade spilla ut en hel kastrull med grädde på golvet! Det roliga var ju att vi hällde vatten över allt så det blandades då vi bara hade kunnat tagit upp grädden för sig och sedan hällt vatten och skurat.
Men istället så blev hela köksgolvet vitt och ja..så kan det gå. skrubba, skrubba..
Shopping
Åkte till Täby sedan efter jobbet för att det var REA på Change affären där dom säljer underkläder.
Tänkte att det kan ju vara en bra chans att köpa lite nytt och fräscht för halva priset!
Men såklart fanns inget i min storlek!
Blev tokig..
Hon som jobbade där sa att det inte kommer in nya grejer förrän imorgon eller på fredag!!
Jag hade ju åkt ändå från Norrtälje..åhhh.. Sen tog hon fram en icke vadderad BH till mig som hon tyckte ja borde testat..Men usch ja ville inte ens pröva den eftersom den var så ful, riktig mamma-behå.
Men det var tjat ändå..jag sa att ja kommer tillbaks om några dagar..
Kilade däremot in på Lindex och hittade några små prylar.

Morsan

Åkte sen till morsan en sväng och hälsade på henne och katten..
Hon hade självklart röjt runt i mitt rum och flyttat sin "råtta" som hon kallar den in dit. När Kattfanskapen kom in vart hon tvungen att fösa ut dom för att inte hennes råtta skulle bli mördad! haha
Skulle sedan hemåt och trafiken är ju som den är. Folk kör hej vilt, ingen blinkar nånsin vilket håll dom ska så man nästan kör in i ändan på dom! :P Man blir så irreterad. Dessutom kör folk bara på och väntar in i det sista med att svänga in på filen så de slipper köa...
Ska nog skaffa en cykel eller helt enkelt gå..haha
Imorgon är jag ledig och ska träna med Angelica..Ska jobba på fredag!


Här tog jag kort på mig och Joey igår kväll när vi löjlade oss på arbetet :PFick nyss några bilder av Anscheeelica när hon var i Turklandet för en vecka sen!
Undrade om det vara hennes nya karl på bilden??:O
Undrar dessutom vart fan Nathalie tagit vägen, blev hon kvar i Sverige eller va sjutton?
Hon är ju inte med på en endaste bildDenna pinglan alltså ;P
Vilken kvinna hahaALL FOR TODAY CIAO

Dem tre vise kvinnorna

Hittade en gammal bild på mig, Helen och Isabelle från en kryssning förra året.
VI är ju för sköna!Sexparty!

Har precis haft mitt första sexparty! Var skit kul! Fick lite grejer sålda! Detta borde jag nog köra lite som extraknäck ibland!
Känner mig jättepigg och ska nog gå ner och göra lite mat :D Kollar in Fräskatten som ligger här i sängen och piper..
Även fast man inte rör honom så blir låter han.. Men han kan inte riktigt få till det där ljudet
MJAUUU!
Utan det blir mer
MJA..
Fick ett roligt mess från någon främling till karl som skrev:
"
Jag såg dig i Mooretidningen, höll på att trilla ur soffan"
Haha den skönaste kommentaren jag fått om dessa bilder!

Jaha ska sova om ett tag, ska jobba imorgon... Men först ska jag och Jerry min söta pojkvän gå ner och laga oss lite mat!
Jag undrar om Helan glömde höra av sig idag??!! Jag har ju glömt mina bilnycklar i hennes bil i lördags så hon skulle komma till Norrtälje idag och vi skulle ses för att ja skulle få tillbaks dom..
Men ja ringer henne imorn, vill inte väcka henne nu, då hon brukar få chock när hon sover och det börjar ringa!

Sökte dessutom jobbet på Castingen för AXE reklamen, vilket inte blev någon höjdare..kom inte med :( Men det är bara att tugga igen och köra på! Såg nyss att dom sökte nya bruttor till www.fhm.se så jag skrev ett mail! Får se vad det blir av detta..

Hittade lite bilder från ett par veckor sen då det blev lite röj innan Mobergs ;)
och såklart några biiilds på Fräskatten!
Dom två svartingarna på varsin ände :P Någon som kan gissa vart?!
(Dom syns ju fan knappt)Älskar dig Jerry!<3

Helen, en sån kvinna!

Helan skickade ett sms imorse kl 05 nånting och skrev att hon var jättevaken! Sen när jag vaknade nyss hade hon fortfarande inte gått och lagt sig ännu. Vilket timmer denna kvinna! Nu har hon dessutom sovit så dåligt att hon börjat smälla sönder datorn för att hon trodde den skulle fungera bättre, eftersom den inte fungerade innan.. Nu funkar den inte ens att sätta igång ;D haha
Så kan det gå... Helen!
Nu ska ja upp och käka frukost!
Adios amigosKRYSSNING!

Japp, då har jag så mycket att berätta om kryssningen så hälften kommer troligen inte att få plats. 
Nu hade vi väntat i flera veckor på denna
båtresa.. Morsan, jag och Helen åkte i fredags kväll med SIlja Galaxy. Det värsta var ju att vi fick inte ta barnmeny och dessutom var ja tvungen att värma på maten eftersom den var kall.
Otrevliga folk som arbetade i cafeterian med andra ord..Helen låste ut sig, glömde att kolla på en skylt där det stod "Endast personal" när hon knatade ut..Hon stod o skrek o viftade utanför cafeterian att vi skulle öppna eftersom handtaget på hennes  sida av dörren var borttaget.. Hon passade även på att sätta sig i en pöl så hela stjärten vart blöt..
Vi fick börja med att gå och klaga på städningen eftersom det var snubbiga fläckar på golvet som var blöta och på bordet i hytten. Så en tant kom och städade lite senare. Hon var nog den snällaste människan som arbetade på denna båten!
Dom som gör skitjobbet...
Men hela kryssningen i helhet var ju skitkul! Det var mycket folk på båten, men inte så många var utklädda.. Förutom jag och Helen med våra reflexvästar. Folk blev tokiga på att vi gick runt i dom där när vi inte jobbade på båten.. Vi hade skrivit TIMMER 1 respektive TIMMER 2 på baksidan. Vi gick till receptionen denna gång för att försäkra oss att vi fick gå runt så.. SIst hade vi ju planerat att ha med oss símdräkter och overaller för att inte gå för naket klädda.. Det började redan med storm på havet inte långt efter vi börjat åka. Jag och morsan gick upp till dansbanan där alla äldre dansar medans Helan satt kvar i hytten och lagrade. Jag sa åt en kille att han skulle bjuda upp morsan på en dans men han sa att han var för ung för henne :P Men så äntligen träffade morsan en gentleman som hon kallade honom... Han såg ut att vara en motorcykel knutte med långt grått hår och värsta muschen haha!

Medan vi väl dansade så såg man att hela skocken av folk åkte åt ena hållet först o sen åt andra! Det var båten som gungade och jag kan tänka mig att alla som såg på ovanför skrattade som fan! En kille låg redan på golvet o spydde när vi gick på för att han var så sjösjuk.
En annan kille var för full så han skulle hamna i fyllecellen. Några SECURITY vakter höll varsin arm på han och gick ut ur hissen som vi stått och väntat på i typ tio min.. När hissen väl öpnnade dörrarna och då dom ska gå ut säger karln att han ska visa snorren..herregud jag och Helen får panik då han börjar knäppa upp brallorna och vakterna ser ingenting :P Va tvungen att blunda..

Morsan brusade upp när vi hade satt på vattenkranen för att kyla våra läsk som var fisljumna.. Hon sa att hon ville ha betalt 100 spänn i timmen för att åka med oss! Men sen lugnade hon sig. Helen klädde på morsan plastpåsar på skallen hon såg för rolig ut!!
Vi träffade även några lirare till Helens bekantskap! Dom var för roliga..Arvid så nervös att han skulle bli avkastad från båten i Åbo eftersom han bara köpt en enkelbiljett! Han vart så nervös att han fick helt enkelt skriva in sig i vår hytt för att inte bli avkastad :P
VI hade ju en extra bädd så det gick ju galant. Helen försvann mitt i på morgonkvisten runt 5 när hon bara skulle gå en sväng för att kolla om något var öppet. Sedan var hon tillbaks på dagen efter runt halv två på dagen..
Morsan vart så nervös att hon hade blivit misshandlad eller blivit avslängd från båten så hon tänkte gå och anropa i högtalarna från receptionen!!
Här kommer lite bilder från vårat äventyr.

 

Min snygga karl bjöd ut mig på middag nyss här :D Va för mysigt!
CIAO

RSS 2.0