BARA REGN


SAKNAR DET HÄR <3Inte uppdaterat på ett tag ser jag.. Har mest vart regn denna sommaren. Precis när semestern kommer också :/ Typiskt. Nu luktar det tåsvett och blöt handduk här inne, 4 grabbs sitter och lanar. Va ute med Issa och Helen i onsdags men kilade hem runt halv tre. Va nåt dåligt band som jag tydligen tyckte var bra veckan innan som spelade? haha jaja, va för full för att komma ihåg att ja va på teatern ens en gång :P Vart på Fejan i måndags med ungarna, Kista, Täby och nya BECK filmen har jag också hunnit med! Den va bra faktikst. Nåt att se på. Vi försökte boka in en kryssning mitt i allt men nu verkar det vara fullbokat denna helgen. Nästa helg får de bli! Ja pyser iväg till mormor nu. Kommer hem imorn, ciao!


MUMS!


DAGS ATT PENSIONERA SIG, ELLER?

De här med bloggandet. Har de i mitt huvud hela tiden att nu måste ja ju ändå ta och skriva ett inlägg :) Men så fort jag får nåt annat för mig så glöms det bort. De enda jag pysslar med om dagarna är att försöka sola o få nån färg på kroppen så jag inte knatar runt som en blekfis mitt i sommaren!! Har jobbat kvällar nu så försöker komma upp i tid även fast de är svårt när ja e förbannat trött. Jag har fått nåt konstigt knakande ljud i mitt häöftben när ja är ute och går. De bara knakar till.. Bet nån vad de kan va? Står jag rakt så känner ja att det är en grop in jämfört med andra sidan där de känns som vanligt? :S Kanske börjar bli gammal i kroppen? Får börja spara inför pensionen snart?


ÅLAND, GRÖNAN OCH EN MASSA SOL

Vilka härliga dagar vi haft! Har hunnit sola 4 ggr på ön, badat, åkt till Åland och inte minst det bästa, Gröna Lund! Hehe, jäkla drag på slutet där. Vi hade förbannat kul på vägen hem då Angelica skulle käka med haklapp eller hur de nu stavas?! :O :P Imorse var ja ute på Rådmansö. Jag och Angelica och Natta skulle till Infjärden och sola, ja gick upp i tid. Men vad händer om inte en förbannade massa moln kom ivägen. Sen blev de en cykeltur till slut. När klockan blev ett tittade solen fram och vi drog ner med Elsie till stranden så hon fick bada. Så på 4 timmar kanske ja solade 45 min.  Ska försöka få en bränna detta år. Förra året blev jag bara blekare... Ska sova nu, jobb imorn!
VAD ÄR DETTA?

Ehh WARNING!!! Fick detta mailet från nån lirare på modellbilder.se där jag e medlem. Jösses säger jag, tror han ärligt att jag ska gå med på detta? Eller kommer nån för över huvudtaget göra det? hahaTERRÄNGCYKLING

Angelica och jag begav oss ut på en liten cykeltur på Rådmansö igår. Det slutade med att vi åkte vilse. Vi cyklade en genväg men befann oss mitt i skogen till slut. Vi var helt lost. Stod och skrek att vi var nånstans i Sverige men ingen hörde. Vi kom fram till en skylt "Räfsnäs City" 2 km. Okej tänkte vi, då cyklar vi på då. Gräset var högre ön oss och vi fick dra genom cyklarna genom terräng, lera och stubbar samt diken. Inte fan gör vi om detta! Men iaf, till slut kom vi fram till vägen från ingestans vid Räfsnäs ;) haha. Alla bilarna glodde in oss och undrade vart fan vi kom ifrån. Så kan det gå. Angelicas cykel gick sönder by the way


RSS 2.0