Kartellen - Behind the scene "Släpp loss"

Hittade en video på youtube,  den musikvideon jag var med i för någon månad sen! Men inte själva musikvideon utan det var Behind the scene video ;) Men jag är inte med just på den men man får en inblick över hur låten är. Jag åkte hem efter typ 6 timmar då jag inte var med de sista två-tre timmarna då de filmade in det mesta av den här..


Här kommer skatteåterbäringen!

OH!! Nu har jag lättat på min hjärna och skrivit ner allt jag kommit på som jag måste göra med jobb och deklaration och räkna ut ersättning för bilen då jag kört fram och tillbaks till rimbo hela förra året! Massa annat också men fy sjutton de va skönt att skriva ner det. Har haft det i skallen sen då jag vaknat tills då jag ska sova, till och med drömt massa saker kring allt detta för att jag vart så stressad och inte hunnit skriva upp det. ;D Har jobbat idag och ska jobba imorn hela dan. Det gick bra på Mc Donalds! Ska jobba där imorn ett par timmar igen så jag lär mig. Lite svårt var det nog allt =)

Har räknat ut på deklarationen att det blir massa stålar tillbaka ifall jag får pengar för bilersättningen. Jag sökte på hur lång sträckan var då jag var skriven på Rådmansö förra året till Rimbo, hela 43 km dit och sen hem varje gång jag jobbade alltså 86 km fram och tillbaks, 18:50 :- per mil. Blir rätt mycket i slutändan! De räknar ju också med att om det tar mer än två timmar fram och tillbaks med buss per dag får man åka bil, och det tar ju rätt lång tid att sitta från rådmansö till rimbo med buss. :P Tittade in på sl:s hemsida och såg att om jag ska vara framme 07:00 eller 06:45 då jag oftast började jobba så får jag åka kl 21:18 dagen innan för att hinna tills nästa morgon ;P haha och de blir ju en jäkla tid att sitta och vänta hela natten!! haha klockrent.....


Slutkörd!

Ska sova i lägenheten ikväll, ska bli skojigt! Fräs har vart med två ggr och kikat runt, men han blir rädd så fort vi öppnar balkong dörren eller så fort vi släpper ut honom på gräset utanför ;D Vi har flyttat dom mesta grejerna, nu är det bara möbler och kläderna kvar ;)

Skulle jobbat på havspiren idag faktiskt för första gången men eksemen avböjde mig.. Gick till doktorn och han tyckte att jag skulle sluta med antibiotikan och gå till vårdcentralen och ta prover om jag kan vara allergisk mot penicillinet :O Skulle just va typiskt, då kan jag ju passa på att gå till doktorn för allt jag tror jag har. Om jag lyckats få UVI igen, sen har jag någon konstig fläck bakom ögat som irreterar och grumlar mig ;O När jag tittar så är det något där..Vad kan det vara?! hm skumt detta med kroppen och dess signaler..

Har precis vart på städet och fy sjutton vad jobbigt det va. Det va typ en månad sen sist då jag va just där och fattar inte hur jag pallar med det. Är helt slutkörd. Ska jobba imorn här hela dagen. Lika bra att köra på nu när jag inte har jobbat på hela månaden typ.


The Ark

Denna låten också från Festival filmen.



Leona Lewis


Footprints in the sand

Nu kan jag inte sluta att leta bra musik på youtube! Leona Lewis är ju för grym. Den här låten är verkligen fin för lugna stunder :D


Musiken flödar


DEMARCO

När vi hade förfest här hemma i fredags innan Mobergs så kom denna låten fram genom Danielle =) Tyckte att den var så bra så var tvungen att komma ihåg hans namn och lägga in den här låten på bloggen haha ;) Tack Danielle :D


Så hemskt

Jag vet att det här inte är en rolig sak att ta up men Angelica skickade denna videon till mig och jag blev så paff.
Sorgligt att det kan gå så här :/


Vilket väder!

Jahapp, så va ja uppe i tid för en gångs skull. Har jobbat hela veckan lång och vart tvungen att ringa till sjukhuset idag för jag har fått eksem över kroppen som kliar. Riktigt jobbigt. Det är nog från antibiotikan som gjorde att jag fått en allergisk chock eller nåt..

Va på Mobergs i fredags med Danielle, Jerry och Fredrik! Var rätt kul även då jag inte vart direkt i fas ;) Kände för att ta en långpromenad igår i solen men lyckades somna på kvällen så jag knappt hann med att flytta till min och Jerrys nya lägenhet och städjobbet :P Vaknade vid 21 tiden och så började vi flytta grejer. Kommer kännas riktigt skönt. Vi grillade igår kväll och råkade på något vis tutta på lilla bordet som vi ställde grillen på, hah klantar..Däremot kommer jag nog inte ha någon dator ett tag framöver så det blir inte lika mycket skrivet på bloggen då! Attans.. Hörrini vilket väder det är ute. Igår satt jag med Danielle på busstation och solade mig lite, riktigt härligt! Nu ska jag åka till doktorn för lite undersökning av mina eksem! Jag är ju stammis på vårdecentralen nuförtiden..


Rent Hus inspelningen

Nu ska jag skriva lite om inspelningen hos morsan som ägde rum under förra veckan och slutade i måndags. Det hela började med att vi fick gå runt i Ulriksdals slottspark under tisdagen. Just bara för att filma in lite när vi går runt jag och morsan. Morsan fick bo på hotell i Solna Centrum på helgen sen och blev sminkad och fick äta god mat! Så trevligt för na! Jag och Helan träffade henne i lördags på en sväng inne på hotellet och det var fräscht! Nästan så jag själv skulle kunna tänka mig att ha bott där med henne under helgen. :P haha


Sen på onsdagen kom äntligen containern! Så vi fick börja röja och folk frågade mig vad som skulle slängas och jag visste ju inte allt, men ja sa åt guttarna från flyttfirman att bara slänga allt skit. Jag menar vad ska hon med så mycket grejer till?! ;D Så till slut hade hon knappt några grejer alls kvar, knappt ens möbler haha :P Hon fick en soffa, massa gardiner, mattor, överkast, kuddar, nya kattlådor och leksaker till kissarna. Hon fick även en dammsugare samt en massa städprylar! Bland annat en rosa dammvippa som jag blev förälskad i ;) haha! Hon fyllde hela 2 CONTAINRAR!! Fem katter fick komma till katthemmet och tre behållde morsan. Sessan hade tydligen cancer :/ Tråkigt att det ska vara så sorgligt med sånt här men jag tror dom avlivat henne. De andra katterna får man ju hoppas att dom kommit till bra hem eller att de har de bra på katthemmet. Mamma har äntligen fått hjälp med alla katter som hon en gång tagit hand om då ingen annan gjort det. Verkligen schyst att det finns sånna här program som hjälper folk!



Att det kan bli så mycket skräp från bara morsans lägenhet, sen att hon bor på högsta våningen, tre långa trappor upp. Man skulle kunna tro att hela lägenheten skulle braka ihop med hela 6 TON SKIT som vi slängt ut genom fönstret!! De monterade en massa gråa hinkar med hål i botten så det bildade som en rutschkana ner i containern. Hon slog inte rekord i det men städarna tyckte att detta var det skitigaste dom sett! Hahah o jösses. Bakterieprover gjordes och dessa städ-damerna var ju riktigt härliga människor! På tal om alla andra som hjälpte till, vilket skönt gäng!



Vilken upplevelse detta var. Mycket folk överallt och mycket grejer! Vart chockad när dom kom med kameror och allt. Morsan har ju börjat umgås nu mer med sin granne Bengt, jätteschyst lirare! Gav morsan blommor och allt! Fick ett stort tack från Mamma sen iallafall och ett fint kort med blommor på :D Jag tänkte hela tiden, men gud vad me människor här omkring. Hade det inte vart för mig att jag skickat in brev till dom på Rent Hus så hade ingen vart här, flyttfirman, videoteamet, städtanterna, guttar med lastbilar och containrar, ja och så lille Bengt!! Känner att jag verkligen gjort något bra här! =) Och morsan verkar nöjd nu efter allt trots att det var svårt att slänga ut böckerna :P Så hade det inte vart för mitt brev så hade morsan fått ruttna i skiten helt enkelt. Hoppas att hon kan hålla det snyggt nu! Klumpen i min mage försvann bara helt plötsligt när allting hade blivit rent. Nästintill att jag längtar tills nästa gång jag kommer till morsan då jag slipper kliva över grejer och kan sätta mig ner i hennes nya sköna soffa :) Kommer sakna den här veckan som gått faktiskt när alla folk vart hemma hos morsan, men har samtidigt fått ett fint minne att ta med mig hem och en stor befrielse att det äntligen blev nåt gjort åt all skit!




P.s Glömde skriva att jag blev biten av kattjäveln och fick stelkrampsspruta och antibiotika kur i 15 dagar samt blev invalid två dagar pga det. Men lite får man väl tåla ändå om det ska bli nån ordning!



Efterbilderna kommer inte komma upp ännu på ett tag eftersom min kamera tog slut på batterier i måndags. Men har lite bilder innan dom fixade till allt hos morsan hur det blev tömt på grejer! På de två sista bilderna före och efter så vad det ju mitt rum som morsan hade dragit in massa jox som jag sedan slängde bort med en hjälpande hand från flytt gubbarna!



Före:

Efter:

Engla

Ska skriva min lååånga berättelse om Rent Hus inspelningen men det är så mycket så vill verkligen göra klart allt innan jag skriver något och lägger upp alla bilder! Här kommer en annan sak jag tänker mycket på. Detta med lill tjejen Engla som blev mördad.. Hittade denna video på aftonbladets tv.. Värd att titta på. Man känner verkligen vad tragiskt detta var. Och ibland måste man påminnas om jobbiga och sorgsna saker så att man verkligen uppskattar livet och de personer som man bryr sig om, inte sant?


Jerk it out

Denna låten äger ju också! Från filmen festival ;)


Unbreakable

Danielle hittade den här låten, lite komiskt faktiskt då vi sett på filmen Festival härom kvällen där den är med och vi tyckte den va såå bra!. Men det bästa kommer i slutet, så spola fram till 2 min och 15 sekunder!



Imorn gäller det

Vill ha lite uppmuntran till att ha min blogg kvar!? Nån? Ni som läser den, kom igen säg nåt :P Anledningen är inte bara att människor ska läsa den utan också för mig själv, att kunna skriva av mig. Tycker ingen annan som mig? Ja menar jag skriver inte att jag köpt ett par snygga byxor bara för att någon annan ska veta det ;) Det gör man ju mycket för sig själv genom bloggen då man skriver av sig.. Som en dagbok..Helt enkelt! Så tänkte fråga er alla, varför har ni en blogg? För att alla andra har det eller för att göra något på dagarna? Jag hade först ångest genom att ja inte skrev på bloggen varje dag. Fick skynda mig hem, blev som ett beroende att bara sitta här och skriva. Men vem ska man annars säga allt detta till?! Om inte till bloggen, så att nån lyssnar.. är det inte så? Måste tillägga att det är faktiskt roligt att ni läser den, det gör mig bara mer motiverad till att ha en blogg! Nu har jag inte skrivit på ett tag, har vart sjuk länge och gått back genom att ej ha jobbat. Nu börjar jag repa mig igen =) Så ni får följa mig genom berättelsen imorn då jag vart med på inspelningen av rent hus! Ska bli roligt men nervöst! Helan ska med såklart.. Hoppas att det går bra =) Nu ska jag åka och hämta Danielle mitt i natten, har inget att göra och Jerry har åkt på kryssning så sitter här hemma ensam och tittar på Harry Potter..haha!


..

blir så less :'( de är allt ja orkar säga..dessutom har ja nu åkt på bihåleinflammation..

Glad Påsk!

Fortfarande sjuk me på bättringsvägen. Sånt här suger livet ur en totalt alltså! Är helt urtröttad och svag efter all disk och rengöring jag gjorde nyss! NU har jag inga krafter kvar men massa tankar i huvudet vad jag måste göra hela tiden flyger runt. Fick hem ett par pumps igår från tradera, kom från ellos från början och passade faktiskt mig perfekt! Ja så till påsken då, inga ungar har knackat på här ännu och tiggt om godis.. ingen var här förra håret heller så jag tvivlar..Man saknar lite de där med att pyssla, måla på äggen och leta påskägg i trädgårn! Men inget mer sånt nu inte..nej..här får man sitta och hosta istället och snyta sig stup i ett ;) haha.. Ska nog åka till Flygfyren iallfall och köpa lite godis så man kan hylla sig med nåt. Sen hör folk av sig när man sover. doktorn ringde och sa att mitt järnvärde fortfarande var lågt, låg på 3?! Säger mig inte mycket men lågt är det iallafall. Nu har jag satt på en tvättmaskin med kläder tre gånger om och hoppas att jag denna gång får till att hänga upp det :P Har inte orkat innan..Det börjar ju dra ihop sig inför inspelningen nu av Rent Hus nästa vecka... spännande och nervöst, men jag är nervös över min ork här, är ju helt slut ..! Kommer knappt orka bära grejer alltså. Aa bara att köra på egentligen, nu ska ja äta glass! Goodbye


Ännu mer SJUK!!!

Jösses vad längesen jag skrev nåt, det största upphållet på länge tror jag. Har åkt på någon skum sjukdom, influensa eller något liknande. Feber sedan i tordags och hosta, halsont, dunderförkyld och ont i hela kroppen. Men jag kör på!Febern började nog stiga ner lite idag men jag bör nog vara hemma tills det andra släpper. Var tvungen att sjukanmäla mig från och med städet på helgen. Antagligen förväntar väl sig Daniel att jag ska jobba imorn men jag orkar inte.. Måste ta och vila upp mig nu. Ja så kryssning var det. Knarkande av Alvedon,ipren, magnecyl och allt jag kunde komma på. Har inte orkat röra mig så mycket de senaste tre dagarna, så då har jag bara legat till sängs och kvidat mig till söms. Men båtresan ägde! Orkar inte gå in på det men ja lyckades ge en karl en smäll eftersom han petade så otroligt och jag blev fly förbannad och sa till Fredrik som jobbar på båten att ta i med hårdhandskarna. Så han gick och tog p åsig sin reflexjacka och fick leda grabben ut från discot haha ;) Ni skulel sett. Vi vart fotade med ett par turkar, verkade va något seriöst?? Med systemkamera och grejer, men ingen fattade varför.. Lyckades ta emd en knarkare i hytten och råkade komma in när Issa hade brytit första regeln i Hyttn rules :P Det vill säga hon låg med en karl under täcket då jag och helan kom inhasandes med tre karlar vardera typ 30 bast haha! I lördags när jag kom hem bar det iväg till Mobergs för mig och Ida, var rätt trevligt faktiskt =) Nej nu orkar ja inte skriva mer, ska lägga mig i sängen och kolla på film! Skriver mer när jag är lite piggare. Ajöss allesammans, ibland kan man glömma bort att feber kan göra jäkligt ont!




Blivit sjuk!

Imorn är det kryssning, äntligen! Har sett fram emot detta hur många veckor som helst nu, och så är det imorn! helt otroligt.. Har dessutom lyckats bli sjuk imorse, vilket jag kände på mig för bara någon vecka sedan. Fick plötslig feber och ont i hela kroppen :/ Mest i ryggen, benen och skallen. Men tog två ipren och följde med Issa till apoteket sen när jag fick gå tidigare från jobbet så det ordnade sig. Svängde förbi Jerrys mamma också när jag kom hem och precis då vart det mycket bättre av någon anledning :P Så har inte sovit någonting alls sen jag slutade jobba vilket jag egentligen skulle gjort. Men vi åkte och rastade hundarna och tiden gick, nyss kom jag från städningen och tänkte ta nåt att käka. Så man hinner knappt nånting just för att klockan tickar på ;) Men inget kan stoppa mig med sjukdomar inför morgondagen nej nej! Då kör jag p åbåtresa även om jag skulle må kasst, kan ju inte boka och betala sen inte åka :O Går inte för sig. Skulle dessutom vart på Mc Donald´s idag någon introduktion, men fick ringa och sjukanmäla mig, jag som sa att jag aldrig var sjuk ;) haha.. Jaja, nästa gång jag skriver så har jag kommit hem från kryssningen!Får se vad det bliver denna gång då, inga reflexvästar iallfall ;) Men vad händer med simdräkterna vi snackade om att ha??!! Heleeen?? Festa och ha kul nu folket.. för det tänker jag! bye bye


Jag i musikvideon

haha ja finns med på youtube när vi gjorde musikvideon i söndags! nån jäkel som spelat in ;)




Spänd

Vilken solig dag alltså! Jag slutade tidigt idag så himla skönt! Har träffat Issa en stund och vi tog en fika på Flygis. Lite spänd inför kryssningen här! Ska till Mc Donald´s imorn på någon introduktion på 1,5 timme på kvällen, så var tvungen att ta ledigt från jobbet en timma..Dessutom ska de va loppis på lördag då jag är på kryssningen så jag funderar att lägga ihop en låda så folk kan köpa lite saker jag som vill sälja lite grejer. Dessutom funderar ja på att fixa min egen bloppis jag med, Läste tidningen idag och alla har ju en blogg där de säljer grejer nuförtiden. Så man kan tjäna en skröna! Fick hem denna bodyn från tradera igår, riktigt snygg va den på! Ska nog köpa en likadan fast svart eller vit tror jag ;) Den luktade förbannat mycket rök men luktade sommar efter jag tvättat den! Jag sökte även till den här modelltävlingen på Creme Gloss Loreál, angående deras hårfärgnings förpackningar som de gör en tävling i samband med MIKAs agentur. jag kom med bland dessa människor som de valt ut av alla sökande, Vet ej hur många det var men ett par stycken. Jag såg att det skickat till 42 stycken samma mail?! Kanske bara är 42 st? Ingen annan som fått nåt svar ifall ni sökt??
Ingen aning men man skulle skicka in två kort till, en osminkad :O Herregud tänkte jag, då går ja ju inte vidare haha =)
De hade tydligen något modellevent i Stockholm på fredag då jag ska dit om jag hinner. Vet ej vilken tid det var, ringde upp dessa folket på MIKAs men ingen svarade. Det stod nämligen ingen tid och plats?
Jaja, hur som helst, ska till Helan nu och ta en kaffe, jeanette tjatar säkert om att ja ska dit :P haha


RSS 2.0