Wooh

Nu har jag precis haft sexparty! Jättekul faktiskt :D Andra gången jag prövar det här. Har vart och kollat på Kims nya lya nu med, jättefräsch! Skitsnyggt inredd. Jag fick ställa bilen utanför porten eftersom det ej gick att låsa den, har fryst fast förmodar jag :O Ska ut och mecka med detta nu..



Fler auktioner

Har ju lagt upp fler auktioner på tradera! Kika in vettja ;)

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=83485168

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=83485516


Mobergs

Hade för trevligt igår faktiskt. Var tvungen att shota Mintu innan vi skulle dra på mobergs så det skulle bli någe ös på mig. Hamnade med på bild med en skön lirare! Och Jerry samt Mathilda hamnade med på en annan. Vi skulle egentligen kommit med men som vanligt hör jag ju dåligt, tydligen Fredrik också så vi fatta inte att det skulle bli foto på gång.. Kan tänka mig hur det såg ut när vi inte fattade ett shit ;P Min bil är lagad!! Är så glad! Stackars kärran måste tas väl om hand nu när han har stått ute hela vintern på gräsmattan. Det är ju det värsta man kan göra är att ställa en bil på en gräsmatta! ;D

Ska ha sexparty ikväll här så tjänar några extra slantar ! Men först om jag hinner ska jag städa, jäkla meckt..






Snygging där ;)

Motorstopp

Tog ju en massa bilder från mitt motorstopp när jag jobbade och äntligen fått bilen igång med hjälp av Rolf och gänget. Den stannade mitt i korsningen och jag vart helt paff. Det visade sig att både batteriet samt generatorn var dålig så de va bara att byta allt då! Jag och Jerry fick ju ta i som satan för att bilen skulle rulla. kom ingen vart! Som tur va kom det ju en gubbe och hjälpte mig rulla in den till gångbanan..



Här fick jag stopp!







Köpt nya Pumps!

Hittade dessa pumps på tradera. Helt nya och underbara. Har letat efter ett par i färg, dessa var skitsnygga. Det som var dåligt med dom var nog att de va lite för stora :S Det är ju strlk 38 men jag får köpa en sula att lägga i dom bara och kolla ifall det hjälper! Var helt inställd på att jag skulle vinna dom och så blev det.







Varv på stan

Så nu har jag jobbat på Kullängen för första gången på en månad! Kändes som jag inte vart där på typ ett halvår! Nu har ja skallebank, förmodligen för att jag har diadem i huvudet ;D Ska iväg och fixa städningen lite snabbt nu som jag måste på torsdagar..

Försöker även prata med morsan angående "Rent Hus" programmet..men hon verkar inte vilja joina faktiskt.. Hoppas verkligen att det går igenom. Vill inte står där själv och slita häcken av mig. Bättre att deras team får ta bort allt skit och jag hjälper till. Då blir det inte lika mycket att göra själv. Sen behöver man ju inte släpa grejer i trapporna utan det är ju bara att dom gör som på TV, skaffar en container och slänger ut skiten genom fönstret! Först måste hon bli av med kattjävlarna.

Var med Helan en stund idag, hon var hygglig och kom in och hämtade mig för en fika på flygis och ett VVS (Varv på stan). Hittade skitsnygga tapeter på Rusta och en cool soffa, fast från Jysk då.
Då vi väl fikade satt ett gäng gubbar bredvid oss. Vi satt och drev och svor som vi alltid gör, pratade högt om inte allt för roliga och otrevliga saker. Tog i och överdrev. Till slut sa en av dom: "Akta så inte mamma hör att ni svär så mycket!" På skoj då.. Oh fy faan sa jag, då ska du se min blogg! Sen kom jag att tänka på, vet han ens vad det är?!

Party Topp på Tradera!

Buda på min auktion på tradera! Just nu 1 kr i Utropspris!
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=83448800




Helan & Halvan i FAS


Original Video - More videos at TinyPic

Dancemooves


Original Video - More videos at TinyPic

Best of Helan & Halvan


Original Video - More videos at TinyPic

För längesen

Helen har lyckats hitta dom fulaste bilderna på oss i historien. Vet inte när detta va, men i högstadiet antagligen.. Tänk att man sett ut så här. haha! Nu har man minsann breddat på sig lite grann med åren.









Paint.net

Jag trixade lite med ett program jag laddat ner och fixar till bilder.
Riktigt kul när man börjar fatta ;)







Bingo Baberiba


Kungafamiljen nr 2


Victoria Silvstedt


Kungafamiljen


Vilken röst!

I Believe I Can Fly..


Bianca

I Wish That..


Pyssel

Har mixtrat i flera timmar med min blogg för att den ska se bra ut. Till slut tröttnar man ju på samma bakgrund och bara måste byta. Är rätt nöjd nu faktiskt men lär ju ändra ett par ggr till innan jag går till sängs. Snackade med Helan nyss som jag försökt få tag i hela dagen. Hon hade ju vart på möte och inte kunnat svara i luren när hon jobbat. Men fick plötslig panik damen då hon var tvungen att lägga på! 

Disskuterade med en man på min msn nyss angående utseende etc. Tyckte att det var så roligt att ja måste ju bara klistra in detta..



Detta kunde man inte tro om lille Helen



Brukar sluta så här..



Finns det hjärterum..Finns det Vinterkräksjuka

Har ni aldrig funderat över hur just ni ska drabbas av alla otur ibland? Slå i foten i nåt  flera ggr då man till slut blir så förbannad att man slår i nästa fot. Det smittar av sig att tänka på att man blir förbannad över allt och att alltid behöva göra illa sig. Man känner att det är menat att man ska slå i allt hela tiden. Nu har jag äntligen lyckats bli lite friskare här. Funderade på varför just jag skulle åka på´t när jag äntligen skaffat jobb och började bra med allt.*Tyckte jag* Otur med bilen som gick sönder igen, telefonen gick sönder, datorn också. Sen att jag åkte på vinterkräksjukan. De mesta är bringat på min bekostnad, iallafall telefonen och datorn tror jag. Men det kan ju inte bli värre än vad det är nu. Så positivt tänkt här kan det ju bara bli bättre.

Inte nog med det var jag tvungen att arbeta igår fast jag hade vinterkräksjukan. Sånt kan ja bli lite irrterad över. Jag mådde bra på dagen och tänkte att nu har denna sjuka gått över. Åt lite grann. Ett par timmar senare kände jag mig illamående, svag och alldeles jättekonstig. Ja meddelade då städet att jag var sjuk och som sagt vinterkräksjuka kan man icke lita på, det kommer när det vill. Men fick då till svar: "Men snälla Maria, du kan inte komma nu och säga att du är sjuk. De finns bara dina nycklar. " och jag fick isåfall be Helen städa, hon jobbar redan....


Och i annat fall var städet tvungen att ringa till dom imorse och säga att jag ej kunnat städa. massa meckt med det.. Så neeej. Det var bara att pallra sig upp till städningen, gå... Höll på att svimma, tog mig säkert över två timmar det där.. Men vill dom få magsjuka hela högen är det ju inte mitt fel. Bara så synd att man ska behöva veta ett år i förväg att man blir sjuk så man hinner sjukskriva sig.

Har gått back nu ca två dagars arbete. 2000 spänn redan på att va sjuk. Får rycka upp sig detta nu! Men man slösar ju inga pengar heller genom att sitta inne hela dagarna.
Dom håller på att tapetsera om här hemma så det är dammigt överallt av all slipning på väggarna. Angående lägenheter ser det lite stilla ut. Som sagt måste vi ju flytta ut snart då kåken vi bor i ska säljas. Har anmält mitt intresse till en kåk i Vigelsjö. Hyresrätt då. Men eftersom jag bara stått ett år i kö så behöver jag nog stå ca 5-7 år till för att hamna först i kön genom att få välja en kåk. (enligt roslagsbostäder).

Nu måste ja börja röja lite...


Hela huset spyr

Nu är det igång igen. Jag trodde det bara skulle vara igår, detta illamående och knip i magen som bara gör att jag vill krypa ihop till en boll. Nu har Jerry börjat må illa igen och jag måste erkänna att jag känner detsamma. Men mest magont..detta bådar inte gott!

Mycket på gång

Har insett att jag inte har vart så aktiv på ett par dagar nu. Har haft så mycket att göra med mitt nya jobb och med tanke på att jag fortfarande har kvar mitt städjobb också. Räknade ut att jag har arbetat ca 50 timmar föregående vecka! Då jävlar tog jag i, nej men allvarligt. Det är ju bra.

Men jag har även förra veckan lyckats ha fått hjälp att få igång bilen, med ny generator från skroten som Rolf hjälpte mig med. Sen lyckades jag ha sönder skiten igen vid ICA Norrköp korsningen, den bara lag av! Folk tutade och jag hade för roligt som försökte vinka åt andra bilarna att köra förbi eftersom jag ej kom någon vart. De verkade inte se att jag hade varningsblinkersen på!! var tvungen att gå ut och titta för säkerhets skull. Synd bara att jag inte hade med mig min reflexväst!

 Trodde det var bensinstopp först. Så en gubbe med trafikfordon och lysen igång kom och hjälpte till att rulla den från korsningen, schyst! Sen kom Rolf tillbaks och bogserade den hem. Lyckades även åka på magsjuka mitt i allt igår. Dom flesta i detta huset har spytt någon gång under helgen. Jerry fick ett svimanfall och slog i armen och allt.. Var tvungen att dra iväg natten som var med kräksjukan och städa eftersom jag ej hann klart allt i lördags. Herregud, måste ju jobba så ja inte får sparken!! Sjukanmälde mig imorgon också. Lika bra det så jag inte smittar ner alla.

Har spenderat hela dagen sen jag vaknade med att ringa upp alla möjliga nummer. Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Roslagbostäder, Gröna Lund angående jobb jag sökte där. Ringde facket, och städjobbet för att jag fått för lite lön.. tur att jag märkte det!
Fasen, nu har jag skrivit så det räcker.. Goodbye


Party sugen

Har konstaterat att tanten som kom in på jobbet med kartor över "Norrtälje stad" igår jobbar på, "Ylle-Verkstan!" haha. Klockrent..Måste säga att ja är väldans PARTYSUGEN va.. Får se ifall vi går ut imorn. Det blir tydligen ingen utgång för Fredrik och gänget, dom jag skulle gå med från början, eftersom de pront ska inviga sig till 19 östermalmstjejer på en privatfest ;) haha! Får väl hoppas att någon av dom får in en stöt då! Så imorgon är det sista dagen denna vecka jag ska jobba. Sen blir det lugnt. Hoppas min bil kommer funka nu när Rolf ska komma imorgon bitti och ska hjälpa mig att laga skiten..



Fula fanskap !












Jobbat

Herregud, inte visste jag att jag skulle få ett jobb så här snabbt. Ska jobba fyra dagar denna vecka, två är redan avverkade. Inte för att jag tycker om Sushi så speciellt mycket men det sägs ju att man ska äta det ett par ggr innan man vänjer sig vid den där speciella smaken ;) Det går lite segt att jobba 10 timmar, men man får sysselsätta sig! På fredag är det snack om utgång men får se om jag orkar när ja arbetat hela veckan + städningen. På lörag får jag sitta hemma och tråka :/
Måste ha pommes, åker till flygis Heeey!



Rent Hus

Nu är det så här. jag anmälde morsan min till Rent Hus för två månader sen kanske. Sen dök de upp dagen efter med kameror för att fota hennes lägenhet med, så hon inte skulle vara förberedd på att dom kom. Men jag sa ju till henne att dom skulle komma så.. Sen hörde dom inte av sig förrän då TV4 producenten ringde upp mig i torsdags. De frågade om jag kunde ställa upp i TV för morsan. Absolut sa jag! Tänkte att Helen får vara med också ifall morsan kommer med i programmet. Men kruxet med det hela är att morsan själv får panik med detta att vara med i TV. Ibland är hon jättepositiv till att vara med och ibland inte.. Hoppas verkligen att hon kommer med för hennes egen skull så hon slipper skiten hemma. Hon kommer ju bli nöjd till slut. Men skulle inte förvåna mig om hon får utbrott i TV. Det skulle sitta fint! Men hoppas för gooods skull amalia att hon kommer med nu!!!













Grattis !

Grattis till Helen för det första för att ha fått lägenheten! :D Dessutom börjar jag på mitt nya arbete imorgon! Jag kommer va själv i kassan, lite nervöst men det ska ordna sig! Bilfirman som jag och Rolf lämnade in min generator till har ej hört av sig, man undrar ju om de har dött eller nåt. :S Tänkte först att jag skulle gå ikväll och städa istället för imorn men jag orkar inte idag. Får göra det imorn istället. Var och fikade med Helan och Nathalie idag, jättetrevligt. Frågade om jobb till Nadi som jobbar i kassan på en gång. Ja menar varför inte :P Lika bra att fråga när man ändå är där!
Innan var vi på Mekonomen och Helen skulle fråga efter bromsbelägg till hennes bil. Vi tog en kölapp och jag sa att det var nr 87 som var på tur. Gubben i kassan sa "Hej" till oss så vi fattade det som att det var våran tur. Han frågade sen ifall vi hade nr 87. Neeej säger vi 90! Ja det var en jävla skillnad det sa han. Jepp sa vi. Då började vi knata runt i butiken och fattade det som att vi skulle vänta tills vårt nr dök upp i rutan. Men så säger gubben helt plötsligt. Men vad skulle ni ha då?! :O Haha, och vi hade bara gått därifrån och inte fattat att han bläddrat upp från 87 till 90 eftersom ingen kommit fram.-. Vi bara stod där som fjån och kollade runt..haha.
Träffade Eddy också när vi ändå var där. jag sa åt han: Fan du är överallt! Han sa "detsamma" Haha. han ser lite ut som en tjyv i sin mössa ovanför öronen!





Söndag !

Har sovit heeela dagen! Vaknade runt 13.30. Jerry var morgonpigg och knatade upp i tid. Måste vart för provjobbet igår! De tar på krafterna. Måste iväg och städa det sista också. Synd nog är jag trött men vill hitta på nåt med Helan. Fast hon ska ju jobba tyvärr :( Verkligen synd. Är lite spänd angående Helens lägenhet hon budat på, hoppas hon får den! Vi får vänta tills imorn för svar.

Har hittat en schyst produkt som gör att håret ska växa fortare med massa vitaminer och grejer! Den heter Hair Nutrients från Solary och är 2 kapslar om dagen i samband med måltid. Kostar ca 229 kr på internet. Får gå ner på "Hälsa för alla" och kolla om dom har den.


Helt slut

Vilken dag! Har provjobbat idag på Sushi. Gick bra! Så börjar nu på tisdag här. Jag lär väl kunna allt efter ett tag som alla andra jobb. Nu är jag helt slut. Kroppen känns tung och höll på att somna vid halv sex tiden. Nu ska jag ta mig en promenad tänkte jag. Rensa tankarna lite och få frisk luft så jag kan sova ikväll.
Goodbye Cowboy


Trött !

Fy sjutton vilken dag. Vaknade inte förrän kl 13 idag. Somnade nog runt 2 tiden inatt. Så 11 timmar drygt sov jag. men var ändå trött när jag vaknade. Men gick och lag mig igen runt 17 och sov tills 19.30 när Jerry kom med käk! Var nog för mitt besök hos Helen igår, de tar på krafterna att åka buss och allt. Åkte till apoteket och hämtade den andra medicinen mot min järnbrist, likadana kapslar som jag kände igen från äldreomsorgen när jag jobbade där. Då hade ju de flesta gamlingarna sån medicin. Har massa saker att göra, som att göra ett s.k säljbrev som ja fick i uppdrag av arbetsförmedlingen. Det tar tid att skriva... Man måste komma på bra saker om sig själv och hur man ska sticka ut från mängden av ansökningar till ett jobb.. inte lätt det där.. haha! Nu måste jag kila iväg och städa också, kommer va helt slut imorn när jag ska provjobba hela dagen. Hoppas att det går bra för mig !



Bild år 2006 i Bulgarien Sunny Beach, samma sommar vi tog studenten
Jag och Helan. Issa på ett hörn!


All day long med Helan !

Var på sjukan idag och kollade mina värden.. Inget vidare men ska få börja med en annan medicin som troligtvis är lika usel som den andra jag käkat i drygt ett år.Dom tog blodprover också igen här, men stack fram den andra armen som ej var blå sen förra blodprovet ;) Haha.

Begav mig med bussresa till Helan runt tre snåret. Vi kollade Beck som vanligt :P Nästan trött på desas Beck filmer nu. Färgade Helens hår, hon fick koka vatten eftersom de stängt av varmvattnet :P Så in med kastruller och bunkar och allt, såg för kul ut..

Va inne på Stylesearch och kommenterade en tråd ang vika ut sig i bla Moore, Slitz, eller FHM..Vilket jag redan gjort en gång, iaf en liten sida.. Alla var emot det, just för att de va rädda vad alla andra skulle tycka om dem ifall dem gjorde det. Försökte förklara att det inte handlar om att "sälja sig på gatan" som nån sa, eller "billig". Vart bara irreterad och skrev att man får acceptera folk som faktiskt vill det här. Annars får man ge fan i att läsa tidningarna om man spyr av dem!

Life Is What You Make It!

Nu ska jag iväg och städa här ! Ajöss


Meckat med bilen

Idag gick ja upp rätt tidigt för Rolf och Arne kom och hjälpte mig med min bil. De skruvade loss hela generatorn som vi sen lämnade in på koll! Hoppas att det inte är nåt allvarligt fel, vill ju ha min pärla på vägarna nu;) Det var så längesen sist då jag körde min kärra att det nästan blivit fuktskador i han :/

Var med Helan idag också när hon besiktade hennes bil! Den gick såklart ej igenom, nån läcka i avgassystemet eller nåt samt en lampa var trasig.. Stackars Helan, hon som har haft ett sånt meckt med hennes bil..

Var på arbetsförmedlingen innan idag ett par timmar, märkte att jag var super hungrig då min mage började kurra mitt i mötet :P Hade ju glömt käka nåt på hela dagen (som vanligt). :P Träffade Nathalie en sväng på busstation sen gick jag hem. Skulle umgås med Angelica men hon måste ha försvunnit, hörde ej ett knyst.

Folk ringde ett flertal ggr idag precis när jag och Jerry äntligen hade lite tid tillsammans.. Det var som menat att man skulle bli störd haha! ;D Nu ska ja kolla vidare på Fullt Hus!

Natti









.:.:.Belongs too:.:.:.

Vad säger du om dom här då Jerry? ;)








Eliteladies.se

Har hittat en sida ja vill beställa det mesta ifrån jag letat efter! Fy sjutton vilken tur att jag fick tips om den! Har bla hittat dessa  fynd ;) Ska bara ha´t!










Jättesööt !

Den här katten bor på andra sidan vägen, men den brukar komma och hälsa på ibland ;)





MSN

Jag snackade med en kille igår på min msn, hade tagit bort han och han tjatade om att han sett mig på Mobergs samt i Moore tidningen. Jag var dryg som vanligt och till sist ryckte min karl in och skrev det mest sköna inlägget längst ner på konvers. ;D


Whaaat ;D


Köpa ett nytt liv?

Det finns så många roliga saker att läsa från stylesearchs hemsida. bland annat detta inlägg om en jäkel som vill köpa ett nytt liv för 10000! Haha Jösses..

Bedrägeri

Ringde till Tradera nyss och fick tala med Martin ang mitt konto där. Han informerade mig om att ja registrerat ett konto på Eva Sidebrand, Helen alltså. Måste va att ja inte förstod hur allt hängde samman! Klantig som jag är registrerar jag mig på mitt personnr, adress samt e-mail. Jag måste följt en sorts bedrägeri jag. Sånt här kan man ju åka dit för.
Jag fattade tydligen inte att det kollar upp folkbokföringen om namnet stämmer med personnret.. Haha Så det kan gå..


Full rulle

Fikat idag med Helan ;) Skickade iväg parfymen jag sålde på tradera och fick ett telefonsamtal om ett jobb jag sökt. Ska provjobba på lördag här :D Hoppas det går bra! har dessutom sökt en massa jobb, bla på Grönan. Skulle inte förvåna mig om jag får en massa jobb nu när jag fått ett :P Mina pommes är inne i ugnen nu och jag är så sugen, beroende av det här, speciellt bearnaisesåsen ;D Byebye
 

Mobergs yesterday

Mobergs igår..Vart packad men kände inte av nåt i början så jag shottade på! Herregud, hålla på och vela det kan man inte göra. Jag träffade Ronja och Mössan och vi hamnade med på bild, men den här fotografen sög helt enkelt..vart är lyset på bilden? Vi ser ju gråa ut ? :O


10 Härliga saker !

1. Dricka vatten när man är dödstörstig
2 Lägga sig nyduschad i rena lakan när man ska sova
3. Dricka cola när man är bakis!
4. Knäcka ryggen
5. Få massage
6. Sova tills man vaknar, då inte någon störd ringer och väcker en! Haha
7. Va riktigt full
8. Sola på stranden utomlands i stekhet värme
9. Duscha varmt när man fryser
10. Pommes med grillkrydda, salt och bearnasiesås när man e riktigt hungrig ;) (Bäst av allt)..

Har annat mobilnummer

Nu ligger jag i här med att söka jobb. Måste fan ha nåt snart! Har ett nytt nr för tillfället (morsans tele) men ska nog få låna Helens gamla telefon nån dag här så jag kan byta tillbaks till mitt kort och nummer! Är så sugen på att gå ut och festa, kunde knappt sova inatt för ja va så partysugen! Är ändå pank så det lär inte bli nåt :/ Attans..

Träffade Helan idag och vi tog en fika på flygis. Knatade nästan ända upp hela vägen, kallt! Hon hade ingen olja kvar i  bilen så vi var tvugna att åka till Statiol, på mätstickan var det noll kvar..Helen var så rädd att motorn skulle explodera. Sen såg vi polisen stod med blålysena på  då vi kom på att "det kanske är bra att ha bältet på sig" ;)

Köpte en helt ny bikiniöverdel här som jag hittade till min underdel jag köpt för ett tag sen. Äntligen hittade jag en bra! Har kollat runt på märket Ed Hardy också, grymt snygga bikinis har dom! Oftast har man ju olika storlekar på över/underdel så ..to bad.



Längtar...





Kjell kommenterar

Vet inte hur man lägger upp yputube klipp på bloggen, nån som can fix it?! :P Hittade en skön liten video med Kjell Bergqvist och Carolina gynning, då Kjellan komenterar till Carolina "Schysta Lökar"! Värt att se på haha

http://www.youtube.com/watch?v=7xA2mufj424&feature=related

Saknar sommaren !

Saknar det här med brillor, sol och båt..


Lite trist att vara den enda svennen här

Hittade ett roligt inlägg från stylesearch, svennen :P



Tycker inte om..

Ursäkta ordvalet men.....Finns en människa just nu som jag stör mig så förbannat på, Hon börjar på E..mer vill ja inte säga,..en äcklig och ful jäkel helt enkelt.. Kan inte sluta tänka på det heller.. vad har jag gjort för att förtjäna det här ?!
Känner mig så less på allt.. 



Hemma hos Bengt

Japp, var hemma hos Bengt nyss, fick ta bussen både dit och hem! Vi checkade in en film och käkade. Först trodde jag att jag missat bussen på vägen hem..Stod nånstans i Sverige men inte fan vet jag vart, ingen telefon, kunde inte ens ringa taxi.. tänkte om jag skulle börja knata! Men, sen kom bussen en kvart senare, sheeeu!

Igår kväll när jag kom hem från städningen hade jag inte någon nyckel med mig och de hade gtt o lagt sig på nedervåningen, iskallt som det var och jag kom int ein, plinga på som sjutton..Nej det här går inte, måste göra nåt så att dom hör mig! Gick och hämtade en kratta och började banka på väggen utanför, men ingen hörde. Jerry trodde att det var hans farsa som stod och meckade tavlor mitt i natten hah..
Ett rent helvete helt enkelt. Men sen plinga ja ett par ggr till så hajjade Lars och kom och öppnade åt mig :D
Nu ska jag försöka bränna skivor på denna dator som lägger av i systemet när man försöker...

Fick ett par nya bilder från fotosessionen på Clarion Hotell nyss! Så grymt snygga. En bild tänkte jag, va fan,, är det här jag??!

Hey



Urinvägsinfektion igen!

Mina två inlägg i år har inte vart så intressanta ;) Det kan jag hålla med om, inte detta inlägg heller. haha. Jag förmodar att jag åkt på urinvägsinfektion igen, har pinkat nu tre ggr den senaste kvarten! Ussch va detta är jobbigt. Måste vart när jag var ute och letade efter Jerry på nyårsnatten som det blev såhär efter några dagar.. Någon mer som haft  detta många ggr på raken? Jag lyckas alltid få det hela tiden.. Va kanske två månader sen då jag hade det sist.. och nu är det söndag så man kan inte gå till doktorn heller.. Fanken.. Måste få bukt med det här..

var hos Nathalie och Angelica igår kväll, skulle sova där men Jerry saknade mig så mycket så han hämtade mig mitt i natten då det var snökaos på vägarna! ;)Vi kollade på typ tre filmer och sjöng kareoke innan jag drog typ halv 4 på morron ;)

Nu måste jag kila iväg och städa.

Min telefon har jag ju också slagit sönder så kan inte få tag i Helan och inte nån annan för den delen heller, ringde från Jerrys mobil men hon jobbar väl, Ja lämnade ett meddelande i 3svar iaf ;)

Saknar min Helen och våra fikastunder..


Dessutom är min mobil sönder..

Alla ni som försökt ringt, om det nu är någon hehe... Min mobil har jag haft sönder..i 4 delar....I´m smart

Nyår....

Tänker inte skriva ett skit om detta jävla nyår, den sög helt enkelt...det värsta jag vart med om ärligt talat :( Verkligen det värsta som kunde hända... blir så less på allt

RSS 2.0