JOBBIG SNUBBE I KÖN

Var ute på teatern igår. Meningen från början var att vi skulle till Mobergs, men kvällen urartade sig och de slutade med att jag och Jerry gick själva. Bjöd hit Sofie och ett par av hennes kompisar och käkade tacos. Hade riktigt trevligt!! Helt plötsligt skulle alla dra. Snubben som skulle hämta oss och köra två vändor verkade va en jäkel man inte kan lita på. Han sa en sak först, sen gjorde en annan. Vill inte ens veta va de e för en slags människa som beter sig sådär. Nån idiot, de va ju iaf fastställt. Vi gick till tearern iallafall, väl ni kom dit var de lång kö, nån turk stod och muckade i kön så vakten och han började tjafsa mitt framför alla.

Han drog till med all makt han kunde bara för att han var ORDNINGSVAKT. Så löjligt, dom verkar tro att dom är nåt i stil med vakterna på stureplan.. Jaja, de va lite löjligt. När ja väl kommit fram i kön va de nån kort skinnskallig jäkel som började mucka och dra mig i luvan. Jag har lite bad experience utav de där med rycka i luvan grejen så jag sa åt han att antingen kliver han framför mig i kön om de nu va så att han stod framför mig och sluta med ryckningen och hålla käften. Sen sa både jag och Jerry åt vakterna när vi kom in att de va en jobbig kille i kön. Sen såg vi honom inte mer :P haha!


HELEN WHAT´S UP?

Ja satt precis och tittade igenom mina bilder från kryssningen och kan inte sluta titta på den här! Hahaha jösses. Ja tror ja dör!!! Inte för att ja själv är så snygg men jag kan inte begripa hur Helen får det till att se ut så här hahah ;)




NÅN JÄKEL SPELAR GUD OCH SLÄNGER SNÖ I PALLET PÅ FOLK

Vilket slaskväder det har vart idag! Har trampat i ett antal regnpölar haha! Nästan bättre med 23 graders kyla, eller vad säger ni ? :O Eftersom jag nästan fick en våg av vatten när jag stod vid övergångsstället då bussen kom och körde förbi, samt en jäkla snöhög som nästan föll i min skalle så tycker ja det är bättre med kyla!
Jag märkte inte ens att de va nån som stod och skottade med en spade på hans balkong precis vid sjukan. Ja tänkte, "OåHH! Herregud. Snöras från taket!" Nej för fan , bara en jäkel som står och skottar ner på marken och inte tänker på om folk får ett par kg snö i pallet ;P Så han körde på och tänkte inte på om nån gick förbi där nere.

Jag har tagit mig till jobbet med buss imorse. För första gången på över ett år gick jag upp innan 06.00! Helt otroligt, jag som aldrig trodde jag skulle komma upp så tidigt! Dessutom var ja så tidig till jobbet att jag kom redan kl 07.00 haha och började inte förrän 08.00! Inte råga på allt efter 9 timmars jobb knatar jag hem :D
Så ja tycker ja vart duktig. Gick dessutom hem igår med. Roffe håller på att mecka med min bil så drf får jag motionera. Dock blåste de lite imorse och snöa så jag tog bussen.
Imorn kanske jag ska åka förbi Sofie i Åkersberga och hälsa på lilla Celine som nu är 1 månad gammal :)
Ska bli skoj. Bara ja slipper åka buss hela vägen dit & hem?!


DUNDERFÖRKYLD FORTF.

Så, nu är det klart! Jag har fått tillgång till lägenheten på måndag. Ska alltså flytta till Rimbo i en etta! Tycker det ska bli rätt skojigt om ja får säga det själv. Dessutom bor sofie ett par stenkast därifrån så vi har lovat varann filmkvällar :D Kanske blir lite tajt om pengar eftersom ja ej har några möbler och måste chacka de. Har allt annat, just  bara möbler. En säng och en soffa behöver jag ha! :)

Så ni som inte trodde att jag skulle flytta, joooho ni. Nu så!
Eftersom min bil inte fungerar då jag åkte med han till Roffe igår, fick ja ta bussen imorse. Kanske att ja gör de imorn med när ja ska till jobbet. Men vi får se..Kanske rent utsagt knallar.. Det var alldeles för kallt imorse för att gå.
 


DREAMS

En sådan som dig kan man bara drömma om.. De roliga är att personer säger detsamma om mig..Drömmars drömmar <3

SOLNEDGÅNG

Gick upp rätt sent idag. Och vad kallt de va!! Fick en sån chock när jag gick utanför dörren fast jag var fullt påklädd. Eftersom jag åkt på en förkylning blev de inte bättre att gå ut. Tänkte när ja vaknade då det var sån sol ute att nu måste jag ju ut!! Skulle ut och mecka med bilen och få han att funka men han ville inte starta. Så jag tog bort all snö på bilen och fixade motorvärmaren ytterligare en gång till ifall de nu ot förmodan skulle vart något fel med den. Sen tog jag mig en liten sväng utmed hästhagarna vid Lommarskolan och fick ett par bra bilder på solnedgången ;D Det får mig att längta till sommaren!




"Säljes: Använda trosor" ?

Hörrni, vilka hemliga marknader de finns. Blev just så äcklad att jag spottade ut min mat från munnen för ja blev så äcklad!! Såg en annons ang två tjejer som säljer sina trosor, använda!? Ett väldigt sällsynt ställe att lägga in annonser på SS...Whaat? Ja har hört att de är rätt vanligt och att vissa killar vill ha det. men Fy FAN vad äcklad jag blir! Nu kan jag inte äta mer.. De värsta var att ja googlade det också, vill inte ens ta upp vad det stod där!


SKALLEN DRAR ÅT HÖGER OCH VÄNSTER

Kan inte sluta irretera mig på denna reklamen!! Gaah! Denna jäkeln viftar på huvudet nåt så onödigt mkt! Det är nå fruktansvärt obehagligt att se..Ska man lyssna på människan och se han i ögonen samtidigt får man va snabb. Hänger inte med när skallen dallrar åt alla olika håll.. Det är ungefär som att se på en hockeymatch, ja har aldrig koll på vart pucken är.. Detta pallet gör mig tokig. Går runt och tänker på de hära..


NYHET I VÅR MÄNNSKO-BY

Har börjat tänka på vad kul det är så fort nåt händer i Norrtälje trakten!! När jag slutade jobbet idag runt halv fyra och väntade på att Jerry skulle komma och hämta mig, hör jag nån brandbil tuta utav helvete och ambulanser kommer och allt. Tom räddningstjänsten och polisen var på plats. Det som hade hänt var att en sån där pansarvagn, militärvagn hade råkat välta utanför mcdonalds på E18 precis vid korsningen typ :P haha ja tyckte de va för kul att räddningstjänst och alla "ryckte ut".. Hoppas inte nån skadade sig!! Täntke bara på mig och helen som jämt håller på att tjata om dessa utryckningar och så står jag och Jerry precis och glor in på just en sådan! "Utryckning" Det lär ju stå i Norrtälje tidningen imorn. Undra va de va för arlse som råkat välta en pansarvagn?? :P haha Min bil som är värdens osäkraste på vägarna, kan inte ens vältas.. Men en sådan här bjässe på 6 hjul? ;) Jaja, kul att det händer nåt här i vår Männsko-by iaf :D

Min bil fungerade inte imorse heller. Så aa detta året börjar ju bra med två böter och två iskalla snökaosdagar då bilen ej fungerar ;) Skulle besiktigat min bil på tis men vi får väl se hur de blir med den saken :P










BÖTER IGEN!!!

Denna vecka. Hörrni jag tror fan på Gud, eller djäveulen eller vem de nu är som jäklas med mig hela tiden när ja ska ha pmsvecka! De börjar med värk i kroppen, förkyld, snöoväder, jobb ett par timmar. Hade tom tjänat på att sjukskriva mig då jag ÅKER PÅ EN BÖTER IGEN!! :O 600 SPÄNN TILL! Fatta att man blir less. Folk verkar tro att jag är gjord på stålar?? Ja fick för mig att det gick att stå parkerad där jag stod idag för att det inte fanns någon annan plats..
Så nu har jag bestämt mig: Jag ska börja gå till jobbet! Perfekt. Jag drar ingen bensin, bara får kondition och slipper tänka på vart jag ska stå parkerad!! Finns de något bättre? Slipper stå och skrapa bilrutorna på morgonen med två decimeter hög snö och ja slipper köer och risken att krocka blir minimal.. Så finns inget bättre än att gå. Iallafall drog jag en sväng till Rimbo, hälsa på Rolf också.. Käkade en semla, tom tjock katten fick en liten smakbit! På vägen hem blir ja förbannad igen. En gubbe har lagt sig och kört i 60 på 70 vägen. Ja okej, men varje gång de kommer ett möte ser ag bromslusen i full gång och så fort de kommer en lastbil så saktar han ner till 30km/h !?? a får u panik och sitter och snackar för mig själv.. Jag körde till slut om han på E18..

Nu har jag meckat med disk och betalat denna jäkla bötern, vikt tvätt och hoppas att det inte dyker upp en till böter nu som jag överklagade här för ett par veckor sen! Skulle ej förvåna mig om ja måste ta och betala den med!! :( Nu är jag less på allt, speciellt att jag börjar bli sjuk..


Störtkär

Ja hörrni, vad ska ja säga. sitter och tittar på Eric Saades musikvideo, Sleepless... Kan inte sluta förundras av dessa brunguldiga ögon ;D MM! Nästan så jag känner mig otrogen i dom där tankarna hahah! Man kan ju inte bli annat än kär i denna gosse alltså!! Helan tjatar om att det är en turk ras, vad säger ni? Är han inte en svensk jävel?! :


NY SVINSJUKA PÅ G?

Tjolahopp!
Börjar bli sjuk tror ja?! Har vart hur trött som helst och utmattad i kroppen flera dagar nu i rad. Mina ben värker, ja fryser och har jätteont i halsen. Nyst säkert 10 ggr bara idag. Nu känner ja att nåt är på gång!! :( Fan jag har inte råd att va sjuk. Hoppas att det inte bryter ut! Ska ju jobba hela veckan ut. Förreförra helgen tror ja det var jag fick nackspärr! De har gått över, iaf de mesta. Så nu blir det brännhett te till min lilla hals så får vi hoppas att den repar sig.. Inte konstigt egentligen då jag blev så trött och lag mig kl 19 igår kväll.. Måste ju sova när sjukligheten håller på att bryta ut. Men de är lika bra att köra på!


Ja säger som ja brukar säga, får man nåt så är det meningen, dör man så gör man liksom. Inte meningen att vi ska ta massa mediciner och skit.. Nej snart drar ja till Männsko-byn! hahaha

Vann den här korsetten från tradera idag :D Visst är den söt? Jag har blivit lite av en korsett människa jag!! <3


DEN SCHYSTA ROLF

Va nyss hos Roffe och meckade med biljäveln. Hans tjocka kisse kom direkt till mig när ja knatade in i hallen! :D haha! Så söt han e! Kom fram till att det är nåt slags läckage där man fyller på glykol?! Haa? Jag fyllde ju på han bara för nån månad sen och de va redan slut. Jaja, kanske är för att ja jämt drar på högsta värmen då mina fönsterrutor är frysta på insidan ;D Om de kan va de. De blev iaf varmt igen när jag åkte hem från Rimbo. Har ju suttit och kört till Sthlm fram och tillbaks med ungarna och frugan för nån vecka sen och de blev aldrig varmt.. så problemet är löst! Behöver byta mitt hjullager och oljefilter. Schyst av Rolf att hjälpa till! Har aldrig mött en snällare människa!! Ska ju besikta skiten om en vecka.. DÅ måste allt va schyst. Fick bort min stora kocka av is på bakluckan också..Nu ska jag ta och käka nåt, blev lite makaroner och rostbiff hemma hos Roffe, dock är ja mera hungrig..

Gonatt på han


Erik Saade <3

Jag tror jag är kär i denna människa?! Flyktigt då!! Lite på måfå sådär. Först ögonkastet liksom. Helen säger att han kommer från utlandet men de undrar jag? Inte skulle ja bli kär i nån sån? Hatar att klassas som nån fjortis som går runt och skriker efter småpojkar men det är nåt speciellt med dessa 90:or ;)


NYA BECK

Hej på er.

Har vart jättetrött sen jag blev ledig igår så har knappt rört mig. Igår svängde ja förbi Flygis och handlade, sen till Ö&B för att köpa balsam. Hyrde BECK igår, I stormens öga. Förstår inte vad dom gjort med BECK filmerna?! Oljelund är ej kvar, inget sånt som brukade va med, dom kanske tror dom är nya CSI ? haha.. jaja synd att de va en miss för första gången.. Ska försöka kila förbi Helen om ett tag.


whatever

Orkar inte skriva nåt...less på allt


TAIO CRUZ

Kan inte sluta lyssna på den här låten! Har hittat ett par jag verkligen gillar. Bättre med ett par stycken än ett ständigt tjat på samma hela tin ;D Men den här går just nu i högtalarna!


BALLAR AV STÅL

En liten rolig grej hände nyss på msn Helen snackade med nån snubbe och drev loss me han. Ja vet inte vad dom sa till varann innan ja kom in i samtalet men Helan tjatade om att hon va kär i han och massa sånt! haha ja höll med om att vi va en stor familj!! Sen adda han mig på msn efter typ 5 min då vi alla pratat, o så frågar han "vem ja e". Ja svarade att "ja va Helans fruga"! Så frågade han "om ja hade cam?" "Va e detta för typ undra jag?!" Ja svara att "ja hade de såklart", för de har jag. Inte för att ja nånsin tänker visa nåt för en helt främmande karl men ändå! Han skrev att "ja skulle sätta igång camen"..Sen lag mitt internet ner plötsligt. Ja fixade till de och loggar in igen på msn. Då dyker de upp ett fönster där karln skrivit att "ja e looser" medans ja va utloggad för att han trodde ja blockade han och blev feg för att visa nåt. Ja hade inte ballar av stål och skriva och förklara för han vrf han va sån idiot,eftersom han själv inte verkade fatta hur man beter sig mot folk... så jag skrev bara jävla tönt ;) haha


FANSKAP & PAKET

Vad trött man blir ibland alltså! Jag har hållt på att mecka med mina paket ja ska skicka från tradera hela dan.. både före och efter jobbet. Nu är nästan alla paket klara förutom nån jäkel som ej har betalat.. Har för mig att ja fått ett mail häromdan där de stod att han betalat och ville ha grejerna senast imorn. Ja kollade just igenom mailen och upptäckte inget :O Ja måste ha inbilliat mig ? Ja ibland är man bra snurrig alltså. Dessutom skulle ja hämta ut ett paket idag. En hårprodukt. Fanskapet som har skickat har packat in de i en vanlig liten plastpåse utan skydd. Så klart har skiten gått sönder så de bara rann ut när ja öppnade påsen. Vad tänker folk med? :O Ja menar de måste vart en blond jävel??! ( jag e ju också blond, men ja skulle aldrig packa så! Så jag är ett undantag) :P

Hyrde Sommaren med Göran igår! Den va lite överskattad enligt mig. Visst va den kul men inte nån jag direkt kommer gå och köpa när den kommer i affärerna ;) haha..
Nu ska jag ta och se på en spännande film och laga tacos. Jerry verkar ha klistrat sig fast framför datorn så jag får väl göra mat till mig själv :(



Kom an ba

Va skoj de är att se att de ändå är några nissar som besöker min sida varje dag och att ni lägger in ett par kommentarer! Det kan ju inte bli bättre. så fortsätt med det! Ja har vart så himlans trött idag att ja knappt orkade upp. Skulle på möte runt 17 tiden så vart ju tvungen :) Lika bra så ja kom upp nån gång. Nu kollar ja på House men är helt inne i tradera så jag har knappt blinkat åt tv hållet haha ;) Imorn börjar ja på ett fyra dagars pass igen på jobbet. dock inte många timmar! Nu ska jag bara ta de lugnt efter då ja o jerry va på donken och flygis en sväng!


Familjen på äventyr

Då har jag och familjen vart på äventyr igen! Känner nästan att de är som min familj, Jag, Helan och ungarna! haha ;) Vi begav oss till Täby och till morsan, gick på bio. Instängd 2. Var faktiskt helt okej, men inte direkt en film jag kommer köpa. Ettan var isåfall bättre. Detta var ungefär samma sak som den första filmen. Lite tråkigt med andra ord. Vi hade såklart jättekul, skrek åt folk och löjlade oss som vanligt. Vi gick in i affärer och kom ut, men Natta kvar där inne nånstans!! haha. Hon hade gått runt och letat stackarn.. efter oss alltså.. vi gick ut automatiskt och väntade där ist. Hon kom till slut ut ur affärerna med en 10 min mellanrum sen då vi kommit ut.. Hittade inget direkt även om de va mkt rea. Köpte donken käk och lite popcorn. De va väl de.. Så jag slösade väl runt 85 spänn på hela dan. :P hade dessutom en gratis biljett på bion så de va värt denna dag känner ja! Riktigt skoj!! De här får vi göra om! Ja blir lite knasig på min kamera. Den gör jämt konstiga dammfläckar så de förstör bilderna :( Titta nedan. Sen har min kamera gått ösnder tror ja för de e svarta stora fläckar i högra nedre hörnet :S De har aldrig blivit så här förut. de är de senaste två månaderna typ som de e så här..





Tog dom här bilderna nyss och nedre hörnet blir de svarta fläckar. Kan de va kamera linsen tro? :S




TA ME FAN, EN FALSK JÄVEL!

Haha tittade på tradera efter canada goose jackor. Tänkte att de kanske fanns nån schyst för en billig penning. Vad ser ja då av en ren slump? :O Jo, haha min bild på MIN goose jacka! hahah! jösses. den bilden har ju inte de fanskapet tagit, de är ju på min jacka! hahaha och den är ju inte till salu. Lite kul att se sin egen jacka ute på nätet till salu :P de är ju samma modell fanskapet ska sälja men ja anmälde han ifall att ja nån gång ska lägga upp annons om min jacka på tradera! De är ju den bästa bilden ja har.. Nej så feeeejk på dig din kopierande människa av bilder! Hoppas din annons läggs ner!!


AKUT NACKSPÄRR

Nu va de nån dag sen ja skrev. Märkte att de inte va nåt roligt att läsa de första som kom upp på min blogg så ska göra ett försök till ett litet inlägg innan ja sticker till jobbet. Har råkat ut för nackspärr!!!! Satan ja visste inte att de kändes så här. Ringde till jobbet efter ett tag då de ej gått över.. men ska försöka jobba ändå. Nu är de inte lika farligt men de känns om ja böjer huvudet. Nu har jag bara idag att jobba sen är ja ledig tre dagar då jag och ungarna ska hitta på äventyr. hoppas jag ? Bio ?

Satt inatt och kollad epå min agamla inlägg för nåt år sen. Vad rolig ja är har ja tänkt på! haha;) kunde inte sluta skratta åt mig själv och vilka ord och meningar jag använder när ja skriver :P Nej nu ska jag kila iväg och jobba till 23.00!

Bajs på er


HIMMEL OCH JORD

Kan inte sluta lyssna på chris brown. Mitt i natten, kan inte sova alls. Min huvudvärk har börjat gå ner efter 800 mg ipren och vatten. Nu sitter jag och tänker på allt mellan himmel & jord. Ni måste lyssna på denna låten asså.. Om ni inte är chris brown fan så ska ni nog skippa de ;D Men ja tror att min kväll i stort sett bestått av denna skickliga bruna människan haha!


I BET SHE´S MORE BEAUTIFUL




HAPPY MEAL

Va med Emma idag och hennes ungar! Vi åkte till donken en sväng och ungarna skulle ha en annan färg på ballongerna som fanns så gulan gick in och fixade ;) Sååklart! Inte nog med det kommer Johan ut från jobbet precis och drar till en kommentar: " Är de du som är min man eller?" hahaha ja höll på att skratta ihjäl mig! DÅ frågar Melvina: "Va de han du pratade om innan eller?" hahahahah

Melvin var helt inställd på att vi skulle åka hem till mig så han tog med ett xbox spel :P Eftersom han längtat efter att få komma hit och spela då deras xbox va tydligen sönder :/ Så när ja sa att de får bli en annan dag drar ungen till med att han aldrig får komma hem till mig :P haha för söt unge de där!! Det vart ett himla tjafs om leksaken ja fick från mitt happy meal som ja gav till Melvina som då Melvin vart jätteledsen stackarn då de bara fanns en.. De slutade med att Melvina fick ge den hon fick av mig så Melvin inte skulle va ledsen...får vi fixa en ny Melvina sen!
Nu har ja ont i skallen och ska jobba imorn efter 5 dagars ledighet. Har inte fått någon mat på ett antal timmar heller. Min karl skulle bjuda mig på käket men han ahr inte kommit sig för att börja ännu :(De enda ja käkat idag är lite gröt och ett happy meal!!! stackars mig va ?! haha


VILKA ÄR NI?

Nu ska jag bara säga att ja tycker de är jättekul med så många besökare idag! Vilka är ni? haha. Man blir ju lite nyfiken på vem de nu är som läser :P Ja kanske inte är som storbloggarna och har flera tusen besökare varje dag men 33 duger väl ;) inkl. mig själv då haha. Vill göra en liten grej, så svara gärna, anonymt eller icke, alltid kul! Skriv in numret nedan genom att kommentera inlägget ni tycker passar bäst in.

1. Jag har läst din blogg länge
2. Första gången jag kikade in!
3. Jag tycker du verkar va en superkul människa och kommer fortsätta läsa din blogg!
4. Vi känner varann bra!
5. Vi är inte helt bekanta men brukar hälsa på varann flyktigt!
6. Du vet vart min postlåda bor.
7. Kommer aldrig mer läsa din förbannade bloggjävel!


haha ett par meningar jag bara kom på, så please skriv nu!



EN SVÄNG TILL RÖSA

Jag och Helen tog en sväng till Rösa idag. Fick igång pärlan min igen! Det var nog bara för att det va kallt ute den inte gick att få igång. Tur de så de inte va nå allvarligt! Vi stannade precis ute på vägen, satte igång varningsblinkersen och fotade skyltarna mot stockholm :P haha jösses. bilarna fattade ju inte att dom skulel åka runt oss förrän vi satte på blinkersen!! Allt för att få lite bilder på ett par jävla skyltar haha ;D

Nu har klockan blivit mkt. den bara tickar på. Va med Helen idag som sagt. vi kikade in filmen Supersugen, den är ju klockren ;) hahah. Tänk att ja gick på bio med morsan första gången jag såg den. O vad hon garvade igenom hela filmen :P Hon undrade vrf vi skulle se på sån här film haha! Har lust att ta en promenad, känner mig slut och less på allt. trots att ja har bilen fungerandes.. Så här va de nån som tyckte verkar kanon att åka runt haha :P





Bilden vart lite cool, fotade innifrån och råkade få med helens händer utav blixtens reflektion på kameran :P


RIHANNA


DU E MIN MAN

Ett inlägg om bara mannen! Både jag och Helen är ju lite sjuka i huvudet så vi blev inspirerade av Helen Sjöholms låt " Du är min man". Här kommer lite klipp från både båtresan och självaste låten.







Jag fick inte med vad han sa i slutet snubben! Fan men han sa iallafall så här: " Jag e man, men ja e inte din man! ;) haha


KRYSSNING Januari 2010

Ojojoj hörrni! Vilken båtresa! De må ni tro ;) Det började med att Helen ramlade på dansgolvet och sen helt plötsligt får hon en snyting. Jag står och skäller ut nån karl som jag fick för mig dansade in i na. Ja frågade vart hans brud va som var så oförskämd och pekade finger åt mig när ja frågade va i helvete hon höll på med! Man kan ju inte bara springa in i folk hur som helst och sen inte varken hjälpa till att få upp henne eller be om ursäkt! Men nej då, de lilla fingret och ett mongo till ansikte tryckte sig fram och lipade mot mig. Jag blev skogstokig och tänkte själv lappa till na. För så där gör man inte mot frugan! Men hon lyckades springa iväg i samma sekund, Helen står helt chockad och inte fattar nåt. Jag för plötsligt en hel drink över mig, bakifrån, så jag såg ej vem som kasta. Åh vad tror ni ja säger? Jo, " VEM VARE SOM KASTA" haha. Utan att tänka på det själv :P

Jo så där står vi två blondiner, efter fem min på dansgolvet, båda lessna och på väg att göra en polisanmälan på kärringen som lappade till Helan. Jag tjatade på folk och frågade om " Är du min man eller?" hah! Och morsan blev såklart förbannad!

Vi fick in många schysta bilder och jag lyckades fånga in två snubbar på film!








RSS 2.0