Sista novemberdagen

Så har jag jobbat sista dagen på månaden. Har vart jätteinne på att köpa skridskor så ska fråga Helen och ungarna nu om ingen har lust att hänga på och köpa ett par! Kanske Emma och hennes ungar har lust att dra en sväng på skrillorna??!! Snart börjar December också, men inte nån snö :( Jag vill sälja min canada goose jacka och köpa en ny, en svart istället för den röda jag har. Man tröttnar ju lätt på färger. Har nog inte haft en svart vinterjacka på åratal. Ingen som vet någon fin? Vill ju gärna ha äkta päls. Känner att det är liksom jag :P

Eftersom jag inte har gjort något speciellt roligt på en månad tänkte jag dra ut med Sofie i helgen. Ingen som ska med? Det var så längesen känner jag.. Sen ska jag och Helen ta och åka till Ikea och Sthlm för att julhandla! Ska bli skoj, dock har jag inte mycke av lönen kvar :P haha men behöver inte köpa så mycket mer denna månaden.. Är mycket för att spara nu också så jag kan köpa de jag verkligen behöver. Och eftersom jag måste besikta bilen snart och betala fordonsskatten så drar det ju iväg. Har inte ens råd ännu att laga skiten. Det dånar ju utav bara fan om bilen när man kommer upp i 50 km/h..


Riktig gammal klassiker


Kommer ni ihåg den här?


Trailer

Jag och Jerry hyrde ju film igår. Den var riktigt bra! Drag me to hell. Den var sådär riktigt äcklig, Till och med att jag ville börja gråta, spotta och allt för att vissa saker var så vidriga. Ni får ta och hyra den. Här nedan kommer en trailer. Knappt att jag tog av mig täcket för man kände när de läskiga började närma sig :D


Att sitta ner och få betalt

Det har vart en heldag av ansiktsmålning! Har gjort monster, spindelmannen och hello kitty ett par gånger. Tror de blev ett par spöken också ;P Var riktigt kul att för en gångs skull sitta ner. Nu är jag alldeles torr, fnasig och grön/vit på mina händer av färgerna. Men ska ändå till Rolf här och byta däck så då kanske man blir skitig om tassarna ändå så jag väntar med en dusch! Imorn jobbar jag bara 3,5 timme sen är jag ledig en dag igen.

Någon jäkel hade snott nycklarna till torkrummen när kl var 16.45 igår, då jag har tid till 17. De måste ha sett att jag fortfarande tvättade eftersom nyckeln hade jag till tvätt stugan. Folk är ju knas. Så jag fick springa tillbaks till lägenheten och hänga upp allt där. Mest handdukar jag tvättat i klorin. Så här inne luktade det inte speciellt gott ;) Varför ska folk ta torkrumsnycklarna ifall det inte ens har tvättat ännu?

Jag ska skriva en lapp ang detta. Blev väldigt irreterad eftersom man får använda en utav torkrummen två timmar efter utsatt tid. Men som sagt, jag får helt enkelt sno nyckeln själv nästa gång någon annan tvättar som ska hänga upp det för tork sen.. Det är ju tydligen så det ska gå till :P Det här med gemensamma tvättstugor är inget direkt skojigt men har man inget annat så har man inte..


.Vd tycker ni om den här?
 


Drag me to hell

Jag känner att veckorna bara rullar på hela tiden och helgen närmar sig då jag bara sitter hemma och inte gör ett skit. Ska ta och göra ett fotbad om ett tag :) Imorn ska jag ha ansiktsmålningen på jobbet. Ska bli skoj, fast jag inte är någon speciell expert på att måla. haha. Jag hann faktiskt måla en gång idag. Blev väl rätt hyffsat för att vara första gången. Skjutsade hem Emma och råkade glömma att svänga av där hon bodde, vi hade väl en djup disskusion :P Imorn blir det en sväng till Rolf för att slänga på vinterdäcken!

Har hyrt en film ikväll, Drag me to hell. Får se om den är någe bra att se på. Nån som sett den? Steker på lite kyckling och pommes eftersom jag inte käkat nåt idag. Egentligen skulle vi ta Kina restaurang men det blev inte av. Nu blire film ciao


Enya

Den är så härlig den här ;)

 


Har ni haft den här känslan någon gång?

För er som undrar vad låten heter: Hear you me- Jimmy Eat World


TANKAR & ORD

Hm, är de nu jag ska skriva vad jag gått runt och besvärat mig över hela dagen? Neeej, de får stanna i min skalle för stunden. Alla mina tankar går till slut till Börje, till alla hans anhöriga som sörjer och har en svår tid. Det är överkligt fortfaranade, knappt att jag ens förstått att han verkligen är borta för alltid. Det kommer upp ord och tankar i mitt huvud att... tänk om jag kunde förutse vad som skulle hända? Skulle jag försöka förhindra allt ont, eller bara låta det ske? Vad tror ni? Hur skulle ni göra?

Har jobbat hela dagen och ska jobba både lörd, sön. Dock bara 7 timmar. Hade tvättid nu på kvällen, men hinner knappt ens tvätta allt, om ens allt hunnit tvätta, tvättstugan stängs ju kl 22.00. Så jag bokade in imorn 12-17. dock jobbar jag till 15.00 så får skynda mig hem. Ska se till att ringa Rolf också så jag kan få hjälp med vinterdäcken som ska vara på senast måndag! Ni andra har säkert redan era på. Jag är som vanligt ute i sista sekunden med sånt :P

Kikar på idol just nu och enligt mig tycker jag att TOVE ska vinna! Mariette två och Erik trea ;) Har ändrat mig ett par ggr på senaste tiden.

Saknar sommaren :'(


Provat mössor

Har vart med Emma stor del utav dagen samt med hennes barn. Vi var på stan med Angelica och kikade runt. Köpte lite småsaker som jag behövde ha. Sen åkte vi och handlade, både på Willys och på Flygis och Emma lyckades ta tre påsar till när vi kom ut ur sista affären även fast hon inte skulle ha nåt :)



Hur kunde det bli så här?

Var många som tänt ljus men de flesta hade brunnit ut när jag och Jerry åkte till olycksplatsen idag. Vi tände ett nytt ljus och lag en vit blomma där. Skrev ett par ord.. Kan inte fatta hur det hela gick till?
 




If youré not the one


Sista gången..Skulle du vara rädd?

Jag vill att innan du läser detta inlägget bara sätter igång den här låten.
Hoppas den betyder något för dig precis som den gör för mig.



♥♥
Tänk om du visste att det var sista gången du skulle sätta dig bakom ratten, sista gången du tog ett andetag, sista gången du nuddade marken och sa hejdå till dom du älskar mest här i världen. Sista gången du ens blinkade eller hann lyssna på den där favoritlåten igen innan du dör. Tänk ifall du visste att det var sista gången du skulle få se en solnedgång, sista gången du fick uppleva sommar och skratt. Vad skulle du göra med livet då? Skulle du uppskatta det mer om du visste hur och när du skulle dö?

Det jag ska berätta nu är något riktigt hemskt och overkligt. Helen och Anetts pappa har dött. En olycka igår kväll ute vid Rådmansö inträffade :( Helt otroligt att en människa bara kan försvinna ur livet sådär. Det blir svårt att acceptera det genom en olycka, och just på det här viset. Det kan ta en sekund sen är någon helt plötsligt borta och kommer aldrig mer tillbaka. Det är svårt att tänka sig. Jag tänker inte gå in på hur han dog men tragiskt är det. En sådan orättvisa det finns idag. Jag tror knappast på gud, som låter en så pass ung människa, med fem barn och mitt uppe i att leva, bara dör. Går inte ens att förstå eller föreställa sig hur Helen, Anett och deras familj mår just nu. Man vill göra så mycket men vet inte hur. Tänk att Börjes mamma fortfarande lever. Ska man behöva uppleva att sitt barn dör före en själv? 

20/11-09

Varför just han, varför nu och varför på detta sättet?
Det gör ont i mig att veta hur dåligt andra måste må nu. Hur fan kunde de hända? Han hjälpte till så mycket nu när Helen har flyttat och var alltid positiv. Jag tänker på alla ggr jag och Helen skojade med Börje, han hämtade oss alltid på krogen när vi behövde skjuts, var alltid en hjälpande människa som ställde upp. Hur blir det nu med kräftskivorna kommande åren, ingetnting blir som det en gång varit. Det är ofattbart, går inte att säga mer, bara att man ser livet på ett annat sätt och tar vara på tiden man har.

Man förknippar alltid vissa saker, dofter, foton, minnen och annat som kommer att göra en ledsen när någon går bort. Man får låta det ta sin tid, även om det gör ont nu så kommer det bli bättre, tro mig.. Jag tror inte att Börje hade velat att någon ska sörja honom, vi kommer till slut få bra minnen och komma ihåg honom på ett bra sätt för den person han var. Vi vet och måste acceptera att du aldrig mer kommer tillbaka. Du blev bara 44 år βörje. Men du blir mycket äldre i våra minnen. Ni ska veta att jag finns där för er, speciellt dig Helen som har vart min bästa vän sen lång tid tillbaka. Detta är något tragiskt som hänt, men något vi måste ta oss igenom tillsammans för att bearbeta all sorg, förtvivlan och förståelse hur det kunde gå så här..........Jag vill inte ta någon plats för er, utan bara försöka hjälpa till med denna text om att ni har rätt att känna osm ni gör, hoppas att den hjälpt er på något vis. Allting ordnar sig mina vänner, så småningom..

Life must go on

 


Apelsiner och te ;)

Jobbat hela dagen, började tidigare. Har ont i skallen och har precis städat lägenheten på en helgdag som vanligt ;) haha. Blir röj imorn istället då jag har tackat ja till att jobba extra imorn så alltså ingen utgång ikväll.. Så mobergs imorn kväll antar jag med Nettan! Nu ska jag faktiskt ta och käka lite apelsiner och dricka te! perfekt på en friday night.

Snart blir det kryssning med morsan och Helen! Ska bli skoj, morsan fick en fri biljett av min moster som jobbar på silja line..då är de ju lika bra att köra på!

Nån som tycker jag ska ändra min blogg till utseendet? Ja blir rätt trött på den här efter att ha haft samma i nästan ett år nu.. Så vad säger ni? Om ingen tycker nåt blir det något tråkigt ;P


Mår illa

Trött! Vaknade nyligen av att telefon ringde. De va jobbet som ville att jag skulle börja tidigare. Jag sa runt halv ett tiden, har ju precis gått upp :P Måste hinna äta frukost och grejer.

Lunch med Ida

Har träffat Ida Kråik idag! Var riktigt skoj att se henne innan hon åkte upp till Vemdalen igen. Har bestämt mig för att åka oh hälsa på henne och kanske köra en sväng på skidorna, de som jag tjatat om hela hösten!
Håller på att städa lite nu och laga mat. Vi har så mycket skit överallt i lägenheten. Behöver få bort allt smått skräp som bara står så det blir snyggt!



Sugen?

Blev riktigt sugen på lussebullar nu! Helen och jag har redan haft ett sådant bak för ca 2 veckor sen men ja, de gick ju som de gick.. :P Ingen av oss hade koll på hur mkt mjöl vi hade i. Vi står bara o blänger, såklart att det blir hård deg.. Men bullarna var tydligne goda iaf :D Jerry käkade upp dom samma dag för att "man inte kan spara på sånt tydligen, de blir ju gammalt" enligt han själv ;) haha

Taget ur Helens blogg: www.dodoos.blogg.se

Proffs som jag själv är måste ju skryta lite skulle hålla koll på degen medans maria skulle hälla i mjölet i bunken. Jag kom av mej totalt. var i mina egna tankar hahahha så degen vart alldeles hård, blandat med smuler av mjöl klumpar. Slutade med att vi fick hälla ur skiten ochförsöka kladda ihop han. Med vatten och allt.
Degen jäste inte ett dugg. Dock i ugnen geste dom på sej lite. Riktiga proffs bagare som vi är =)





Vem har sagt att lussebullar ska vara snurrade?! :P




Helen & Kattjäveln



Helen har lyckats bli riven av Astrid såklart då hon skulle bada kattfan. Haha ja det förvånar mig inte att katten blir vild och får språng iväg åt annat håll då vi för första gången badade katten då hon fick den samma dag, så lite traumatiska barndomsupplevelser har hon nog fått sen dess..Den hade ju för sjutton skitit på sig..stackarn.. Jaja, så här slutade det med Helen arm iaf..




2012

Vad sent det blev idag! Har jobbat på Kullängen och kom inte hem förrän nu. Fast eftersom jag började 19.30 var ju inte där mer än tre timmar. På vägen dit fastnade jag bakom en långtradare och två bilar varav lastbilen inte fattade att han skulle köra på borta vid statiol där dom bygger om vägen lite. Så han stod där i 10 min och verkade inte ha den blekaste aning om vart fan han skulle köra. Ja herregud, vi stod där allihopa bilar bakom som en stor klunga och blinkade/tutade till chaffuören att köra på, han verkade lite lost. Dessutom visste han inte om han skulle svänga till höger eller vänster borta vid statiolkorsningen. Han kanske hade tagit sig en stänkare och tyckte att vägen var nog bred för att alla skulle få plats ;) haha!

Tittade på filmen 2012 igår kväll! Den va grym! En film som man måste se på bio! En av de bästa jag sett på många herrans år liksom!
 


Eva Simons, Britney & Kesha




I´M BACK!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, känner nästan att det kliar i fingrarna på mig för att jag har så mycket att skriva. Min tröga dator var ju inne på lagning sedan en månad tillbaks typ då den helt plötsligt en morgon hade cpat sig.. Så nu är den äntligen i funktion igen! :) dock har alla mina bilder, musik, videos, allt har försvunnit. Det enda jag har är min mp3 och min kamera att hämta gamla bilder från. Synd att sommaren bara försvann ur minnet från min dator. Får köpa en extern hårddisk så jag kan spara mina bilder osv i framtiden.

Har inte vart ute på ett tag utan stannat hemma och ugglat. Tänkte gå ut igår men insåg att jag till slut inte orkade och det blev för sent. Ska ju jobba ikväll här. Om jag ska vara ärlig så kommer jag knappt ihåg vad jag gjort på senaste tiden eftersom jag inte uppdaterat bloggen. Mitt minne är inte det bästa. Idag har jag iallafall nästintill fått bensinstopp. Jag hackade fram bilen till preem då jag inte haft en tanke på att åka oh tanka bilen. haha. Har blivit av med båda städjobben nu också :/ Det enda positiva är väl att jag iallafall blev "månadens medarbetare"..:D Man måste ju få skryta lite! Kan garantera både för mitt bästa och kanske någon/några som läser, att om min dator inte pajjar igen så kommer jag garanterat skriva fler inlägg de framkommande veckorna :D

Nästa helg ska det bli röj iallafall! ;)


RSS 2.0